Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 12:27

Так ти бачиш, що в мене погано виходить, думала 8, а виявляється одне на всіх :ha:

Потім мама , навіть самотня може дати дітей у садок і хоч щось заробити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Euphoria » 29 березня 2014, 12:36

я щось мало що розумію...
моїй дитині 1.7
мені ще будуть виплачувати гроші до 2 років?
чи не будуть виплачувати ніякі?*
чи не будуть виплачувати 130 і те що я подавала по доходах?
це все вступить в силу зараз чи з 1 липня?
Euphoria Офлайн

Повідомлення Ulkanet » 29 березня 2014, 13:02

дівчата саме головне, щоб не було війни!!!
а все решта якось буде - привикнемо!
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Sms » 29 березня 2014, 13:40

Перлинка написав:Потім мама , навіть самотня може дати дітей у садок і хоч щось заробити.

В нас ясла з 2 років. Якби вони були з року для мене проблема б не стояла. Дитину з року в садок і на роботу. Однак навіть у рівно 2 не беруть. Алиш з наступного набору. Моїй малій 2 роки 7 квітня. А в садок лише з серпня. Якби було, як за радянського союзу: 7 день народження, а 8 беруть в садок, думаю проблеми б не було.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Euphoria » 29 березня 2014, 14:54

я би теж пішла на роботу,а так доні 1.7....куди я піду?
на кого дитину лишу?
ще й чоловік зараз в пошуках роботи...
Euphoria Офлайн

Повідомлення Галина » 29 березня 2014, 14:59

Natalinda написав:До теми допомог, то допомогу виплачують три роки. Потім дітей також треба одягати, взувати, лікувати, здавати гроші в школі і так далі і тому подібне. Чи ні?

Так звичайно, потім дітей треба одягати, взувати, але тоді вже мама теж працює і отримує гроші, за які дітей доглядає.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Ulkanet » 29 березня 2014, 15:27

це в ідеалі - дала в садок, а сама на роботу. а в дійсності??? щомісяця я два тижні на лікарняному і за свій рахунок :dash: а в грудні я працювала три дні :scare: :scare:
дитина, яка до трьох років хворіла лише алергіями і травилася час від часу - тепер не вилазить з грипів, бронхітів і т.п.
цікаво, а нові садки будуть відкривати???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Галина » 29 березня 2014, 19:14

Milichka написав:В день він работі, вечері своїми руками кладе вдома плитку, скручує меблі, ставить забор, доглядає город і сад, а на вихідні їде на пасіку, а в ночі ще сідає працювати за комп"ютером. Якби всі чоловіки,мали бажання і виконували хоча б 60% тої роботи, що робить мій чоловік - допомога від держави не була б необхідністю.

Це чудово, що ваш татко так про вас дбає. В мене спочатку теж так було, але крім грошей, моїм діткам дуже потрібен татко, який з ними проводитиме час.
В мене коли чоловік приходить з роботи, то дітям мене не треба, вони катаються на ньому як на коні, з ним складають пазли, граються в доганялки, хованки і т.д. Я вважаю, що малим дітям більше потрібен батько, а не гроші.
Мій теж сидить ночами за компом і теж вихідні на дачі, але після роботи сідати за комп і працювати далі, щоб діти бачили тільки його спину або не бачили взагалі я йому не дозволяю. Краще я не їстиму ікру, червону рибу і всякі заморські делікатеси, але щоб діти мали спілкування з татом. Напевно мені не світить бути багачкою з такими думками і бажаннями сімейного затишку. :hi:
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 20:11

Галина написав:Краще я не їстиму ікру, червону рибу і всякі заморські делікатеси, але щоб діти мали спілкування з татом. Напевно мені не світить бути багачкою з такими думками і бажаннями сімейного затишку. :hi:

Можна їсти ікру, можна й одночасно мати спілкування з дітьми та сімейний затишок, не обовязково одне має виключати інше.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 30 березня 2014, 14:52

Virchik, роз'ясни нам всім, будь ласка, якщо Вам вже давали роз'яснення, щодо новоприйнятого закону.
Як розуміти от цей пункт?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Тобто її не будуть платити новопризначеним, а тим кому була призначена будуть платити як і раніше? Закон зворотньої дії не має... Але це ж кошти фактично кожного місяця нараховуються. Тобто Ви даєте потребу, Вам дають кошти...Однак фактично при плануванні бюджету Ви ж заклаєдаєте якусь суму на ці витрати?
Короче, якщо Вам вже давали роз'яснння, то скажи пліз.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей