Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Політичні новини України

Повідомлення Milichka » 29 березня 2014, 10:05

Галина написав:Я наприклад, хотіла б ще 3-тю дитину, але якщо тої допомоги до 3-х років не буде, то я просто не буду мати змоги прогодувати-одіти-взути 3-х дітей на одну чоловікову зарплату!

Я уже писала вище, а писати одне і теж саме не дуже хочеться, але ще раз напишу.

Потрібна зарплата, а не допомога, така, щоб ваш татко міг собі дозволити прогодувати 3-х діток.

А таким, як твоя сусідка - адресна допомога.

Раніше кредити витрачали на соц виплати, щоб закрити людям роти і тихенько красти.

Дай Боже, нашій владі - сили волі))))), щоб не розікрасти нові кредити, а спраді вкласти їх у економіку, таким чином підняти зарплати. Цей шлях набагато перспективніший.

Звичайно, ніхто не хоче втрачати, те що мав за безплатно, тому що народив дитину, і я в тому числі )))), але тоді замкнутий круг получається.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 10:09

І ще - також знаю батьків, які дитячі соціальні виплати витрачають не на дитину, але це, як на мене, більше проблема мислення і сприймання, обмеженості. Та й не хочу нікого захищати, але не думаю, що в тих батьків, які купують новий гарнітур, дитина при цьому боса, гола і голодна, хоча, я б краще відвезла дитину кудись відпочити.... Просто отримують люди велику суму, от і витрачають на щось потрібне для них. Комусь потрібен ремонт, комусь холодильник, хтось їде на відпочинок. 

Ми теж за першу допомогу кухню купили, це була велика сума , яку нам на той час було тяжко зібрати.
Але з власних доходів, які могли б відкладати і купити ту ж саму кухню через рік чи пів року ,тратили на дитину і вона ні в чому не мала потреби.
Яка взагалі різниця?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 10:11

Звичайно, ніхто не хоче втрачати, те що мав за безплатно, тому що народив дитину, і я в тому числі )))), але тоді замкнутий круг получається.

Ну тобі по зрозумілим причинам значно простіше від цього відмовитись.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 29 березня 2014, 10:16

А по яким таким зрозумілим причинам?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 10:19

А ці дві думки дуже і дуже підтримую. Я б і без 40 тис. дитину народила. Ну власне мені 40 і не давали)))))

Але другої дитини чомусь не хочеш ні з грошима ні без.
Хоча, пригадую раніше причина озвучувалась, як страх не забезпечити і не поставити на ноги.

Я за цими соцвиплатами не сумую, вони мені дійсно ніякої погоди не робили, але розумію, що вищих зарплат для татка і адресної допомоги тим хто дійсно потребує(як пропонує мілічка) всеодно не буде, тому я дуже співчуваю цим людям.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 10:22

Milichka написав:
А по яким таким зрозумілим причинам?

Бо це гроші , які ти могла потратити на восьме пальто для дитини,чи дорогу іграшку, а не на молоко і кашу.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 29 березня 2014, 10:40

Значить, мої діти не мають 8 пальт, а мають одне. Молодша носить той одяг, який носла старша.

А той рівень життя, який ми маємо - отримуємо, тільки завдяки практично круглодобові праці чоловіка, жодна копійка до нього легко не приходить - ні від хабаря, ні шляхом крадіжки.

В день він работі, вечері своїми руками кладе вдома плитку, скручує меблі, ставить забор, доглядає город і сад, а на вихідні їде на пасіку, а в ночі ще сідає працювати за комп"ютером. Якби всі чоловіки,мали бажання і виконували хоча б 60% тої роботи, що робить мій чоловік - допомога від держави не була б необхідністю.

А взагалі, не бажаю обговорювати фін. стан моєї сім"ї. Давай краще порахуємо к-ть пальтішок і дорогих іграшок у твоїх дітей.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 11:22

От власне, що якби.
Ніхто не звинувачує, що в вас щось не чесно , чи не правильно, просто це давно відома в світі річ про ситий голодного не розуміє.
Зідна, що якби у всіх такий чоловік, як у тебе , то й революції нікому не треба було.
Але таких чоловіків одиниці, і не у всіх вони взагалі є, а є такі , які ще й виносять з дому замість принести.
Ніхто в цьому лад ні за місяць ні за рік, ні напевно за 5 не наведе, а скільки людей постраждає і найперше жінок та дітей.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 29 березня 2014, 11:25

Milichka написав:
А взагалі, не бажаю обговорювати фін. стан моєї сім"ї. Давай краще порахуємо к-ть пальтішок і дорогих іграшок у твоїх дітей.

У моїх дуже багато :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 29 березня 2014, 11:55

До теми допомог, то допомогу виплачують три роки. Потім дітей також треба одягати, взувати, лікувати, здавати гроші в школі і так далі і тому подібне. Чи ні? То таки варто вимагати
Milichka написав: щоб держава утримувала дітей до старості?

Перлинка я тобою "захоплююся". Рахувати пальта Мілічкіних дівчаток " :aplo: "
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість