Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 28 березня 2014, 21:26

Milichka написав:lkanet, рахуємо, рідко хто отримує 130 грн, в основному адресна допомога до прожиткового мінімум, орієнтовно 800 грн + 800 грн( одноразова допомога розбитана на місяці) = 1600 грн, це середня з/п по Тернополі, тобто середньо статистична декретчиця і так отримує зарплату. ну, і тата ніхто не звільняв від ролі головного годувальника сім"ї.

Тоді як може прожити 3 людини на 1600 грв в місяць? Вдумайтесь як? Якщо тато заробляє десь в цьому районі чи трішки більше. То як? Нагодувати, взути, вдіти, полікувати, дати в садок, купити щось для розвитку, бодай альбом і олівці та книжечку.
Власне це і для кожної людини не зарплата, а знущання. Таку зарплату треба дати депутатам. Вони не бідні.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Галина » 28 березня 2014, 21:36

Ulkanet написав:а чого депутатів не скорочують??? у Верховній раді??? в обласних і міських радах???
на холєри їх у Верховній раді аж 449 депутати??? :scare:

Ще й при тому на наших податках живуть, не платять компослуг, їздять безкоштовно...
На собі б економили в першу чергу.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 28 березня 2014, 21:43

Milichka написав:в основному адресна допомога до прожиткового мінімум, орієнтовно 800 грн + 800 грн( одноразова допомога розбитана на місяці) = 1600 грн, це середня з/п по Тернополі, тобто середньо статистична декретчиця і так отримує зарплату.

В мене такої наприклад, нема. Маю 130+800...
Чоловік на держр. роботі, тому по доходах ніяк не виходить, хоча якщо відняти ті податки, які від зарплати знімають то ще й як би вийшла, але... вийшло якраз впритик...
В мене старша так ходить, що після неї на меншу вже не дуже щось одягнеш, про взуття взагалі мовчу... В більшості купляю все нове.
А про лікування взагалі страшно згадуати. Місяць хворі і за той місяць майже 2 000 тільки на ліки...
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Галина » 28 березня 2014, 21:46

В нас чомусь переважно, хто має гроші, то ще й йому і допомогу надають, а хто і так не має, то ще й знімають.
Галина Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 28 березня 2014, 22:00

Радмила написав:Власне це і для кожної людини не зарплата, а знущання.

Зарплата і допомога - різні речі.

Зарплату потрібно піднімати, а не допомогу, щоб ті хто хоче працювати і працює отримували гідне життя.

Радмила написав: Таку зарплату треба дати депутатам. Вони не бідні.

тут згідна :rose:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Virchik » 28 березня 2014, 22:19

Ось Проект Закону про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні,
але це вже не проект, а закон, прийнято 27/03/2014
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Sms » 28 березня 2014, 23:15

Milichka написав:Зарплату потрібно піднімати, а не допомогу,

Я мама одиночка. Так вже сталося. 7 квітня дитині виповнюється 2 роки. Виплату по народженні і пологах в розмірі 759,17 грн я з квітня отримувати вже не буду. Мені лишається допомога як мамі одиночці 309,60 грн і МАЛА б бути допомога до 3 років. 624,72 грн. Але згідно прийнятого закону доомога до 3 років відміняється взагалі, тобто навіть 130 платити не будуть.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Роз'ясніть мены нетямущій, як я тепер маю прожити місяць на 309,60 грн? :cry: З врахуванням, що за комуналку маю сплатити 161,34 грн (вже з врахуванням усіх можливих субсидій!!!) 148,26 грн (5 грн в день)!!!

І так, в садок дитина йде лиш цього року. Нажаль наше законодавство не передбачає ясел з 1 року!!! І так, моя дитина має проблему з ножками і лиш на одну реабілітацію я маю сплатити 250 грн! А таких потрібно хоча б 4 на рік. А ще необхідні вітаміни і повноцінне харчування. За які такі шалені кошти???
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Ulkanet » 28 березня 2014, 23:41

Milichka я незнаю як в тебе так багато вийшло. але коли я народила в вересні 2010 року - то получала по 600 грн тої одноразової допомоги і 130 грн. потім подоходах мені не виходило, бо так як і Галі вийшло в притик з зарплатою чоловіка. Хоча 1/3 його зарплати забирають на податки. а тепер скажіть мені що до прожиткового мінімуму входить такий пункт "сплата податків"???
тому до року я ще жила. а наступні півроку -мало не здуріла. на 130 грн. Я з бідної родини - мені не сильно помагали, бо не мали чим. А чоловік "собі на приколі". і дитиною не перемався.
а ті в кого того чоловік нема або лишив?? то що їм не народжувати??? шо їм робити??

я не спорю - що дуже багато махлюють з тою допомогою. треба то більше контролювати. але ви самі знаєте наших людей - самі в себе крадуть! :dash:
а скільки хочуть виплачувати за народження дитини???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Ulkanet » 28 березня 2014, 23:44

Sms а може то тільки тих 130 не буде. а ту по доходах будуть давати???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Sms » 28 березня 2014, 23:45

Ulkanet написав:а скільки хочуть виплачувати за народження дитини???

41 280 грн
Виплата допомоги здійснюється одноразово у сумі 10 320 гривень, решта суми допомоги виплачується протягом наступних 36 місяців рівними частинами у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей