Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Політичні новини України

Повідомлення Natalinda » 28 березня 2014, 13:45

stella123 написав:Особливо мені "сподобалося", що тепер буде єдиний розмір допомоги при народженні дитини незалежно чи то буде перша дитина чи друга, чи треття.

мені звичайно важко судити, бо дитина в мене одна, але мені завжди (ще до народження дитини) здавалося що збільшення допомоги на дітей з їх кількістю - незовсім логічне.
В мене з першої дитини залишилися усі найбільш витратні покупки: ліжечко, коляска, кріселко з столиком та й одягу повно. Невже то тільки в мене так?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Milichka » 28 березня 2014, 15:40

stella123 написав:Особливо мені "сподобалося", що тепер буде єдиний розмір допомоги при народженні дитини незалежно чи то буде перша дитина чи друга, чи треття.

Виплачувати на кожного однакову суму цілком логічно

У третьої дитини в сім'ї що більше потреб, він більше їсть і краще одягається, ніж перший?

Держава градацією виплат стимулювала збільшення демографічних показників. Кількісно вони покращились, але чи якісно?

Читала, що 80% допомоги по народженню 3-ї, 4-ї ,5-ї... дитини виплачується сільському населенню, тобто великий вісоток людей народжують дітей для отримання грошей... ну, а про алкоголіків і наркоманів, взагалі мовчу....
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Радмила » 28 березня 2014, 16:46

Не логічно. Бо все ж таки на двох дітей йде витрат більше ніж на одну. Врахуйте, що мама, народжуючи другу дитину, не виходить на роботу, навіть якщо перша йде в садок. А отже дохід сім'ї не збільшується, а кількість потреб росте. Бо треба вже двох взути, двох вдіти, ну і.т.д. А держава дасть допомогу на одну. А якже старша дитина? Якщо діти різностатеві, то одяг і взуття не перейде від старшого до меньшого, так само і якщо діти народились в різні сезони, то з одягом і взятуттям прольот. Тому і виплата була
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Milichka » 28 березня 2014, 17:08

Радмила написав:Не логічно.

Логічно, бо не йдеться про те, що зовсім заберуть виплати, а зрівняють їх.

Чи за 40 тис на 3 роки не можливо вдіти-взути двох дітей? Враховуючи, що крупонгабаритних покупок (колясок-ліжечок) не буде.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Vikibee » 28 березня 2014, 17:37

Milichka написав: Чи за 40 тис на 3 роки не можливо вдіти-взути двох дітей? Враховуючи, що крупонгабаритних покупок (колясок-ліжечок) не буде

Вдіти-взути ще так-сяк можна, а от як захворіє дитина, то хоч стріляйся, з теперішніми цінами на ліки, то страшно стає, прожитковий мінімум не збільшать, а от на дитячих грошах саме враз економити
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Ulkanet » 28 березня 2014, 17:42

Milichka та можна на 1100 грн жити з двома дітьми три роки - але то не життя - а виживання! :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Ulkanet » 28 березня 2014, 17:51

а чого депутатів не скорочують??? у Верховній раді??? в обласних і міських радах???
на холєри їх у Верховній раді аж 449 депутати??? :scare:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Milichka » 28 березня 2014, 18:32

Ulkanet написав:Milichka та можна на 1100 грн жити з двома дітьми три роки - але то не життя - а виживання!

Ulkanet, рахуємо, рідко хто отримує 130 грн, в основному адресна допомога до прожиткового мінімум, орієнтовно 800 грн + 800 грн( одноразова допомога розбитана на місяці) = 1600 грн, це середня з/п по Тернополі, тобто середньо статистична декретчиця і так отримує зарплату. ну, і тата ніхто не звільняв від ролі головного годувальника сім"ї.

А з з ростом дітей збільшуються і витрати, то будемо вимагати, щоб держава утримувала дітей до старості?

Ті хто народжує дітей заради дітей, все рівно будуть народжувати чи 40тис. чи 120.

Я за те, щоб збільшили допомогу хворим дітям, інвалідам, які багато витрачають на лікування, а не всім отим хто народжують, щоб отримати допомогу, а діти як ходили обідрані і не митті так і ходять.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Vikibee » 28 березня 2014, 18:56

Я б не сказала, що так вже рідко отримують по 130 грн в міс. Я, наприклад....... ще маю знайомих. Як на мене, то можна зекономити в інших сферах.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Euphoria » 28 березня 2014, 20:21

то що заберуть дитячі гроші?
Тільки що читала проект закону цитую звідти: 3) розділ IV „Допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку” виключити.
(((( :cry:
Euphoria Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей