Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 24 березня 2014, 23:21

Радмила написав:А поляки нас так люблять. Наших заробітчан називають "псяча кров".

звідки така інформація?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Радмила » 24 березня 2014, 23:27

ВІд заробітчан, яких знаю особисто. Ще давно розповідали. Кілька років тому. Якось так запам'яталось.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 25 березня 2014, 01:47

У Тернополі «виплив» пістолет, який викрали у вбитого даішника Групу людей зі зброєю затримали на автовокзалі. Юнаки пояснювали, що їхали на вишкіл до Франківська, а до Тернополя прибули, бо тут збірний пункт. У них вилучили цілий арсенал зброї
З чим приїхали молодики до Тернополя

2 мисливські двохствольні гвинтівки

Пістолети «Наган», «Корнет» та майже 150 набоїв до них

9 саморобних вибухових пристроїв

3 гранати (2 – Ф-1 та 1 димова)

Підривач

Підсумок для зберігання магазинів до автомата Калашникова та магазин до АК

Травматичні пістолети «Сталкер» та «ПГШ» і набої до них

2 розкладних ножа

6 радіостанцій

Маска

протигаз
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

"...слідчі клопотатимуть перед судом про звільнення їх від кримінальної відповідальності. Адже вони виявили бажання добровільно здати зброю..." Маразм! Їх затримали зі зброєю на руках!
Якби хотіли здати - то прийшли б в міліцію і здали!Нє??? Який такий вишкіл? Чи то не патріотична молодь, що шукувалась на майдані за Європейські цінності? І звідки в них зброя розстріляних ДАІ шників? Гааа? Бідні нещасні, не мали чим боронитися на майдані від злих беркутят, тому змушені були розстріляти "мусорів", так???Змію на грудях пригріли!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Alisa » 25 березня 2014, 08:05

Радмила написав:Коли вже той спокій буде?

Як тільки вимкнути телевізор й інтернет :wink:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення nadusha » 25 березня 2014, 09:08

Dribchuk написав:
Радмила написав:А поляки нас так люблять. Наших заробітчан називають "псяча кров".

звідки така інформація?

В мене інша інформація. Чоловіка брат вже більше півроку на заробітках в Польщі (на заводі), то навпаки завжди казав, що до українців дуже позитивне ставлення.

Смс, мабуть таки пригріли змію... То піднесення від Майдану пройшло, а купка людей зі зброєю в руках і замашками вершителів доль залишилась. Арештувати - ні, бо є закон про амністію, бо це борці за свободу, тільки відпустити (це стьоб). Такі питання мали б бути вирішенні окремим законом, щоб присікати агресію зі зброєю, мародерство, прикриваючись Майданом. Сьогодні натрапила на інформацію, що Саша Бєлий (котрий з автоматом качав права по Україні і котрого радо показувало російське телебачення) застрелений біля бару, недалеко від свого дому, в результаті сварки-перестрілки з відвідувачами бару...

Аліса! Підтримую на всі 100%. В мене щось з головою від тих подій - як заморочена, вбита морально кримськими подіями, слідкувала цілодобово за перебігом подій... Мусила збитись, бо фізично відчула, що щось зі мною не те... Новини дивлюсь тільки зранку і ввечері, інтернет теж обмежила. Повторюю, що все буде добре, підпис Вести: "Все завжди закінчується добре, якщо ще не добре, то це ще не кінець". Зараз будемо більше гуляти з дітьми, треба переключитись, бо важко то все "перепускати" через себе....
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 25 березня 2014, 10:43

Вбили Сашу Бєлого.

Як думаєте, його прибрав хтось із тих, кому він перейшов дорогу чи може хтось зі своїх? Я чогось думаю, що останній варіант теж можливий через те, що такі як цей Саша ведуть себе як провокатори, і якщо хтось і має користь з їхніх дій, то це як раз опоненти, бо завжди є готовий гарний компромат.
Те саме думаю і про Мірошниченко і про Фаріон, що їм теж підплачує друга сторона за те, що ті дають можливості робити такі гарні сюжети про фашистів-бандерівців.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Радмила » 25 березня 2014, 10:52

nadusha написав:В мене інша інформація. Чоловіка брат вже більше півроку на заробітках в Польщі (на заводі), то навпаки завжди казав, що до українців дуже позитивне ставлення.

Очевидно як де. Там теж не все так класно. А я знаю людей які були в польської мафії в рабстві. Їздили постійно на заробітки і один раз попали. Паспорти забрали, ну і далі, самі знаєте як. ВІдпусти їх як почався голодний бунт, коли люди були вжє виснажені тяжкою працею, а їсти давали один раз кусок хлібини і все. Правда дали їм кілька доларів на дорогу.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 25 березня 2014, 11:04

TaniaPicaSSo написав:Вбили Сашу Бєлого.
Прихований текст
Як думаєте, його прибрав хтось із тих, кому він перейшов дорогу чи може хтось зі своїх? Я чогось думаю, що останній варіант теж можливий через те, що такі як цей Саша ведуть себе як провокатори, і якщо хтось і має користь з їхніх дій, то це як раз опоненти, бо завжди є готовий гарний компромат.
Те саме думаю і про Мірошниченко і про Фаріон, що їм теж підплачує друга сторона за те, що ті дають можливості робити такі гарні сюжети про фашистів-бандерівців.

«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 25 березня 2014, 11:09

TaniaPicaSSo написав:Те саме думаю і про Мірошниченко і про Фаріон, що їм теж підплачує друга сторона за те, що ті дають можливості робити такі гарні сюжети про фашистів-бандерівців.

Я про всю Свободу так думаю((((
переодянгуті регіони(((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 25 березня 2014, 11:18

Natalinda, про свободу багато хто каже, що з регіонами з одного корита годуються... І я думаю, що це таки правда.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей