Радмила написав:А поляки нас так люблять. Наших заробітчан називають "псяча кров".
звідки така інформація?
Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Радмила написав:А поляки нас так люблять. Наших заробітчан називають "псяча кров".
Радмила написав:Коли вже той спокій буде?
Dribchuk написав:Радмила написав:А поляки нас так люблять. Наших заробітчан називають "псяча кров".
звідки така інформація?
nadusha написав:В мене інша інформація. Чоловіка брат вже більше півроку на заробітках в Польщі (на заводі), то навпаки завжди казав, що до українців дуже позитивне ставлення.
TaniaPicaSSo написав:Вбили Сашу Бєлого.
Прихований текст
Як думаєте, його прибрав хтось із тих, кому він перейшов дорогу чи може хтось зі своїх? Я чогось думаю, що останній варіант теж можливий через те, що такі як цей Саша ведуть себе як провокатори, і якщо хтось і має користь з їхніх дій, то це як раз опоненти, бо завжди є готовий гарний компромат.
Те саме думаю і про Мірошниченко і про Фаріон, що їм теж підплачує друга сторона за те, що ті дають можливості робити такі гарні сюжети про фашистів-бандерівців.
TaniaPicaSSo написав:Те саме думаю і про Мірошниченко і про Фаріон, що їм теж підплачує друга сторона за те, що ті дають можливості робити такі гарні сюжети про фашистів-бандерівців.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей