Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 20 березня 2014, 22:27

Це ще не страшно, я готова їсти одну картоплю і капусту,як в 90-ті, лиш би не було війни.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення nadusha » 21 березня 2014, 09:57

Inna написав:Надюша, може в тебе і у всіх нас, є аналогічне домашне відео? Чи судимості? Мені хватило декілька достовірних фактів про цих людей. В мене вже теж постає питання - хто тут насправді зазомбований? Якщо я взагалі не дивлюся ніякі новини.І телевізора у мені вже пару років не має.
На рахунок достовірної інформації з Криму. Сперечатися не буду, але крім Вашої знайомої, всі мої рідні і однокласники в Криму. Завжди є за і проти. Я не буду писати що там робиться, і яка була явка на референдум. Крим свій вибір зробив. І це їх право.
А то напишеш одне слово-а тут тобі 10! Крим зомбований... поки балакали всі- його вже в нас і не стало...

Інна, в мене нема аналогічного домашнього відео, але то ще нічого не означає (для "грамотних" спеціалістів). Попробую себе в ролі такого спеціаліста і "змонтую" вам сценарій для середньостатистичної форумчанки з "жахливим викриттям" :
Сцена перша. Тривожна музика, декілька фото вашої чи моєї сім"ї, відповідний голос за кадром "Здавалося б щаслива сім"я, але чи не приховує ця жінка за щасливою посмішкою чогось брудного і страшного? Що чекає цих діточок в майбутньому з такою мамою? Щасливе життя чи життя, сповнене мук і принижень(на ілюстрацію кожного варіанту - відповідні фото з інтернету)"
Сцена друга. Загробний безжальний голос диктора, відповідний музичний супровід. "Звернімось до дитинства (тут підуть фото, де я малюсінька голенька, з піпою напоказ в пеленках). Можливо саме тоді батьки Н. завдали їй важкої моральної травми, змушуючи фотографуватись оголеною?" Тут треба вставити інтерв"ю вашої чи моєї сусідки, бажано "найдоброзичливішої", і залишити з нього ті слова, де вона не надто впевненим голосом каже фразу: "Ну ніби-то нормальна сім"я, нормальні люди"...
Сцена третя. Не забуваємо про голос і музику. Йдуть фото, де я чи ви малесенька, можливо замурзана, можливо тягнете кота за хвіст чи наробили якихось збитків, сімейні гостини за столом, а ви в когось дорослих на колінах. "Важке, бездоглядне дитинство, антисанітарія, алкоголь у ранньому віці - ось це зробило з янголятка монстра, який псує життя собі і своїм близьким"... Тут ще пару фоточок бомжів з інтернету, еротика, зброя...

І так далі, і тому подібне... Правда цікаво можна показати середньостатистичну жінку? А ще ж можна відкопати про перший поцілунок, перший алкоголь (а якщо ще хтось має фото...), якісь "тьорки" в класі чи непорозуміння з вчителями і т. д.
Головне не ЩО показувати, а ЯК (принцип російського телебачення).
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 21 березня 2014, 10:15

З позитиву поки-що тільки це
Что сделал Путин?

1. Создал национальную украинскую идею, которую не могли придумать 300 лет.

2. Сотворил мега-рекламу Украине на весь мир.

3. Обосрал Россию на весь белый свет так, как все враги русских, вместе взятые, не могли даже мечтать за всю историю России.

4. Возродил из руин украинскую армию за две недели и показал на весь мир силу духа украинского солдата: как можно без оружия остановить армию агрессора.

5. За пару недель засветил всех пророссийских политиков и русских шпионов в украинском правительстве.

6. Раскрыл истинную суть уголовной власти Януковича и своей собственной.

7. Испытывает страстное желание взять на полное содержание за счет всех москалей украинский убыточный Крым, сэкономив национальному бюджету Украины несколько миллиардов долларов.

Столько добра для Украины не было сделано всеми её патриотами вместе взятыми со времен Богдана Хмельницкого!

8. Заразил мировой бандеровщиной каждого порядочного человека.

І ще те, що життя триває, війни, поки-що, нема.
Дії влади невпевнені, нема рішучих дій, невпевненість усюди - і в країні, і в голові в кожного... Це вже негатив.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 21 березня 2014, 10:28

nadusha написав:"змонтую" вам сценарій для середньостатистичної форумчанки

але ти фантазерка:) :hi:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 21 березня 2014, 11:13

nadusha чесно, талант пропадає, тобі б на російське телебачення, ти б Кисельова "переплюнула" :clapping:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Sms » 22 березня 2014, 00:45

Верховная Рада объявила всех жителей Крыма потенциальными уголовниками
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Inna » 22 березня 2014, 01:00

Смс, ми з тобою підемо по статті як потенційні співучасники. Я перша, бо там вся моя родина-раз, а друге - спілкувалися з потенційними преступниками.
Ну що, може ми з Надюшею будемо статті писати? :wink:
Inna Офлайн

Повідомлення westa » 22 березня 2014, 01:01

Прочитала заголовок і реакція : абсурд , який жах ! А враховуючи , що це сайт проросійської партії , нормально.
Прочитала статтю : та ніби все правильно в проекті закону ,а про транспорт , в"їзд-виїзд і арешти , то вже домисли автора.
Люди зараз вільно їздять. Сусідка кримчанка гостювала в родичів , вчора поїхала додому за рос. паспортом , доїхала без пригод. Пропустили , ніхто не арештовував. В Крим їхня самооборона не пускає , прописку дивиться.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення nadusha » 22 березня 2014, 10:01

Про мій сценарій - це стьоб, навіяний російською журналістикою, спроба показати, що пересічну людину очорнити, посіяти сумніви в її порядності - раз плюнути (навіть при впевненості, що домашнього відео в вас нема). Таким займатися не хочу і не буду.
Ще з"явилось відео російської передачі, де отаким способом доводять, що майдан - то була секта, де людей певними методиками священники доводили до такого стану, що вони йшли і кидали коктейлі Молотова... :dash: :crazy: Ідіотизм! Для журналістів має ж бути якась етика професійна... Ну знімайте про вашу процвітаючу Росії, не чіпайте нас, недостойних. Так ні - в кожному зручному випадку - кидають в нас какашками, не боячись собі руки замарати... Інформаційна війна йде повним ходом!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 березня 2014, 10:18

Намічається ще один майдан, кажуть не подобається нинішня влада, хочуть поміняти на іншу, тільки поки не знають на яку.Підете?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей