Модератор: Сяна
а якщо у нас в Тернополі то на Шептицького є Ровербайк , там є велики по доступних цінах( там брали для старшого сина) , лиш Ардіс не беріть
на 4 роки підійде)Кокетка написав:в інтернеті буде дешевше купити , ми зараз на шість років замовили сину Прихований текст алюмінієва легка рама, є передачі, хороші тормоза (вібрейки) гляньте Прихований текст в них ми брали велисипеда для мене, тож там є у нас картка знижок ( доставка безкоштовною була, зараз не знаю), можу дати скористатисяа якщо у нас в Тернополі то на Шептицького є Ровербайк , там є велики по доступних цінах( там брали для старшого сина) , лиш Ардіс не беріть
( хочете ми вам наш б/у віддамона 4 роки підійде)

)
з переднього колеса в якийсь момент ( коли з майже рівної гірки їхав син) незрозуміло чого обломався передній болотник і впав на колесо, колесо відповідно перестало крутитися і син полетів до низу по інерції, сильно потовкся, розірвав бороду , наклали три шва (наживо, крику було, він малий ще був 6 років) покалічив передні зубки(( а вони постійні(( купа крові
перелякалися сильно, але болотник викинули тай катався далі, поки не переламалася передня вилка, тоді викинули. 

Ulkanet написав:коли багато скла - то дорожче виходить???
Повернутись до Тернопільска довідка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей