TaniaPicaSSo написав:Я просто згадала собі, що в нас на форумі не так давно була дискусія про те, хто виручається в Україну. Одні казали, що то ЄС і США, а інші, що Росія.
Так чи інакше кожна країна знаходиться під впливом інших країн. Ми ж не живемо в ізоляції. Напевно на момент дискусії явних ознак втручання Росії не було, тому так і казала. А те, що нас лякають "москалями" і всюди чутно, "москалі нам не друзі" - це політтехнологія не більше і не менше. Так само, як Росію переконують, що у Європі одні геї, які воліють розграбувати слав'ян. Я все ж таки не відношу себе до табору білих чи чорних. Я десь на межі. Сіра полоса. Однак, білі сприймають мене чорною, а чорні - білою. Спрацьовує: "Хто не з нами, той проти нас!" Це думаю читко видно , навіть с тутешніх дискусій. Коли мені, Радмилі, Перлинці закидали підтримку влади Януковича, але коли ми просили процитувати де таке написано, всі відмовчувались

Радмила написав:Варто подивитись, як люди святкують своє приєднання до Росії, і зрозуміти, що вони щасливі від того, що тепер будуть в Росії.
Dribchuk написав:Ми спілкувалися з тими кримчанами, які більш-менш благополучні - мають свої будинки відпочинку, непогано заробляють, то вони проти Росії,
Як я вже казала, я маю 3 коліжанок близьких у Криму. Одна за Україну, дві за Росію. В тієї, що за Україну, і тієї , що за Росію також є власний бізнес. Живуть в центрі Симферополя у власних будинках. Тобто досить реалізовані люди. Тому від достатку це не залежить. Більшість людей насправді дуже радіють результуту референдуму. Вчора в Симфі було величезне свято. Від молоді до пенсіонерів люди тішились.
nadusha написав:На рахунок сходу - всі ті заворушення, на мою думку, - це вміло розіграна вистава із залученням засланих козачків-росіян, грамотно все розіграно по нотах, зіграно на протистоянні сходу і заходу, на антимайданівських настроях.
тут все неоднозначно. Так само як і имайдан не сам по собі організувався, так само і на сході. Є люди, що піднімають народ, за це їм платять. Але інші виходять самостійно на підтримку. Це ті самі майдани, які були організовані тут на заході і в Києві. Просто всі на Заході чомусь дивляться однобоко. Ми самі прийшли, бо ми свідомі. А там все куплено. Та й на сході, дивляться так само. Для мене очевидно, що от такі зібрання, як майдан чи теперішні мітинги на сході - це політтехнології. Люди не самоорганізовуються за такі короткі проміжки. Нікому ж з нас не прийшло в голову, коли починався майдан - сама ідея його створення. Але люди, які його організовували , вміло натиснули на потрібні важелі: мова, релігія, Європейські цінності... і люди пішли на поводу. Так само тепер все на Сході.