та брала грунт для овочів а холодний так ж на підвіконику стоїть розсада а з низу батареї, думаю що то не від холоду. може їх вже треба пікувати, але малі і дрібні...чи то вже підживлювати, що за біда. думала помідора виростити а вони рости не хочуть( місця як вилізли і толку...) що я роблю не так????
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli чудові помідорчики!! Світла мені здаєтья їм достатньо. Нижні оті самі перші несправжні листочки мають посохнути і відпасти, вони рослинкам вже не потрібні. Ну і за тиждень-другий як на мене можна буде пересаджувати
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda щиро дякую. а то думала що вже нічого з них не буде. тепер ще пересадити удачно. начиталася що коли пересаджувати то треба корінець прщипити чи це обов’язково?
Ameli прищипають для того, щоб корінь був "мощніший", але думаю що коли ви пересаджуватимете то корінчики самі собою трохи пообриваються, бо помідорки досить густо посіяні, тому я б казала що у вашій ситуації - непринципово прищепляти корінець
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ameli ну як там ваша розсада? Ох дівчонки-дівчонки, чого ж то більше ніхто нічого не росить?((( Ми з синком сьогодні беремося за пікування помідорок. Щовесни я мрію про величезні сонячні вікна з втричі ширшими підвіконниками, або про лампи підсвічування на всю кімнату, і кімнату окрему для того всього))))))
Natalinda трагічно...розсада приказала довго жити а потім почала помаленько чогось в’янути і дохнути. та виживуть ті помідори то виживуть я ще маю огірки які починають цвисти і перці жовті і червоні і квіти посходили так що тішитися я маю чим а розсаду піду на базар тай куплю нову а що тут поробиш коли воно рости не хоче