Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Kisja » 07 березня 2014, 21:03

Радмила написав:якби не було б майдану, то не було б цього бардака в країні

І ми б далі були по вуха в ще більших боргах. Свідомі люди розуміють, що легко зараз не буде. І звичайно знайдуться такі, що зловживають теперішньою ситуацією.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення nadusha » 07 березня 2014, 22:12

З групи Від Тарнополя до Тернополя
| +
Вчора поспілкувалася з знайомими з Керчі. Правда останні місяці буремних та трагічних подій у Києві нас віддалили настільки, що курвіметр моїх знайомих відніс Київ і мене за океан, десь до північного району нью-йоркського округу Манхетена Гарлему США. Де всі виключно бандити, хаос, та підноси з «бЕндерами».

Багато сил я докладала, щоб впевнити в зворотному, або окреслити рамки грабунку та бандитизму виключно в кодлі Межигір’я, мені нічого не вдавалося. Кажу чесно, кришу зносило від «контраргументів» і я майже втрачала свідомість, бо вони не першокласники, а з двома дипломами доволі шанованих навіть у світі ВНЗ та не рядовими посадами в держустановах. Насправді дуже гарні люди, але яких я не впізнала через якихось п’ять місяців промивання мозку російськими телеканалами.

Після того, як вони мені заявили, що в президента овоща була гарна зарплата і він все це міг купити саме за неї (а вони слідкували за тв екскурсією) сили мої скінчилися боротися з зомбі.

Але перед цим я якось звернулась до них по фінансову підтримку поранених на Майдані та хоч якось показувати публічно своє ставлення до режиму бандитів в Україні, яки за їх же словами, «грабують так, що вже п’ятиповерхові будинки думають як у дворі дерев’яні туалети побудувати, бо дома води вистачає, і то з набраних бутилів, щоб змивати унітаз раз на день». Вони мені відмовили, дослівно, «Київ далеко!». Все, крапка.

Та вчора трапилося неймовірне. Курвіметр знайомих полагодився, видається остаточно, і ближчого міста ніж Львів та Київ з учорашнього вечора в них немає. Отакої.

То що ж трапилося?

Нафотогрувавшись з зеленими невпізнаними чоловічками та ряженими «казаками», яких було в перші дні не так вже і багато, наче з екзотичними тваринами, вирішили мої знайомі якось запросити «визволителів» від «бЕндерівських гангстерів» у гості та потім пожалкували.

Та все по порядку. Тож гості прибули, благо в моїх друзів дуже шикарний дім а не один. Наїдків за хмарно, замість стекло мою коньяк та гарна українська горілка, шашлички, все чин по чину та екскурсія по дому. Гості клацають язиками , хвалять доброго хазяїна та хазяйку, навіть до шухляд заглядають. Особливо вразило, що є навіть сауна та літній басейн.

Тож сидять п’ють, гуляють, співають « ой мароз мароз не морозь меня…» та «этот день победи порохом пропах…» . Між цими радощами кишково-шлункового тракту та промитого мозку аж до абирваглу, трохи по трохи, напившись в «стельку» «визволители» говорять, що вони тут назавжди, козаки будуть підтримувати «порядок на своїй территории», а зелені чоловічки є армією Крима, який тут і оселяться в «в хороших квартирах, которых пока нет, но будут через месяц, от силы два». Саме в цьому місці довга пауза, а потім знайомий каже, чи не можу я йому допомогти та знайти адресу для тимчасового проживання «луТше во Львое, но можно и в Киеве, там где берут на полное довольствие «беженцев»(!)».

Я в шоці, це ж з якого бодуна ти «беженец», якщо так вітався з, «визволителями»?

Пояснення фінамінальне- « после того, что мы услишали, мы их боимся, и кажется им понравился наш дом, они у нас остановлись». Кажу, що означає «остановились», попроси на вихід. Пауза, «не могу, боюсь провокаций». Тож другий день годують, співають, вже й танцюють проти власної волі.Купують їжу за їх вподобанням та проклинають себе за трусіть.

Як виявилося там справді срочники з дуже бідних районів Росії, (казаки з краснодарського краю), яким пообіцяли за втримання плацдарму на чужій території, море вільних та гарних будинків, квартир біженців та назавжди сонце, море та цілюще повітря, а також купу трофеїв тих самих біженців. Тож що їм залишиться вже вирішуватимуть вони самі в міру своєї жадібності, але не зараз, а коли пройде «разгромнопобедный референдум».

А ще повідомили, що жодну квартиру, дім та будь що продати зараз буде не можливо, заборона «вызволителей», «потому, что все сначало нужно проинвентризировать, национализировть, зарегестировать по росийскому законодательству, согласовать с Роспотребнадзором (я так розумію з онищенком) только потом все проверив, а честно ли заработано имущество, можно будет оформлять право собственности).

Після цього курвіметр остаточно полагодився і як виявилось, найближчим містом до Керчі став Львів!

На мою пропозицію «Боротися та не здаватись», відповідь була звичайних бідолаг, яки втратили рожеві окуляри «А что думает ваше правительство? А где ваш хваленый «правый сектор» и ваша «самооборона»?»

Прийшлося відповісти « Наше думає про нас, а про що думає «ваше» ви вже знаєте!»

Але ж, що вони будуть робити з цим полагодженим курвіметром зараз, коли купа зелених та ряжених озброєних(!) чоловічків бігає по їх домівці з купою своїх курвіметрів зламаних та з описами майна вони не знать бо лячно.

Знайомим тепер я відмовила, бо саме вони дозволили те, що сталось, бо коли вбивали кращих з кращих України на Майдані та по всій країні, найближче до них була Москва!

Вибачайте.

ПиСи

Також друзі повідомили, що як курорт навряд чи буде Крим розвиватись, бо «казаки» сказали, що це буде «их дом, где хочется покоя от толп туристов. Разве, что немножко (на сколько именно немножко не пояснили).

© Ukrainka
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення олеся » 07 березня 2014, 22:16

Радмила ти переживаєш за майно колишніх високопосадовців? Я там не брала нічого, ти та інші свідомі люди не брали там... А звичайно що є такі які скористалися з такого "шансу". Мені здається що те що лишилося в маєтках то лише крапля в морі від всього награбованого та привласненого...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Sms » 07 березня 2014, 22:21

дiвчатка,ок передивлюсь новини пiзнiше всi сюжети ТСН за попереднiй тиждень. Однак менi не зрозумiло,чому мiлiцiя на те не вiдреагувала?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 07 березня 2014, 23:12

олеся написав:Радмила ти переживаєш за майно колишніх високопосадовців? Я там не брала нічого, ти та інші свідомі люди не брали там... А звичайно що є такі які скористалися з такого "шансу". Мені здається що те що лишилося в маєтках то лише крапля в морі від всього награбованого та привласненого...

А хіба майдан стояв за те, щоб йшли зараз грабунки? Яка різниця чиє то майно. Якщо це майно нажито нечесно (а покажіть мені того в кого ТАКЕ майно чесно нажите), то воно повино було бути заарештоване і продане на користь держава. Тобто на користь вас з нами, звичайних громадян. І на що б пішли ті кошти, на якусь лікарню, чи на виплату зарплати, чи на ремонт дороги. Це вже не має значення. А так, це в нас вкрали двічі. Спочатку чиновник, а потім звичайний кримінал, чи незвичайний кримінал. Але вкрали знов.
Ну мабуть Вам це байдуже. Україна ж така багата, що може розкидатись міліонами. Туди, сюди. Та хай люди потянуть, що ж нам шкода. Власне 3 місяці без зарплати, треба чимось надолужити.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 08 березня 2014, 13:03

nadusha написав:
| +
Звернення Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука), сказане 1 березня 2014 р. в прямому ефірі Громадського Телебачення.

«З прикрістю ми можемо сказати, що Україна, на жаль, втягнута у військовий конфлікт. Поки що ще не стріляють, поки що ще не гинуть люди, але очевидно, що військова інтервенція вже почалася. І тому, справді, уся світова громадськість і все світове співтовариство є по стороні України, оскільки Росія є агресором. Роль Церкви — послідовна. Весь час протягом останніх трьох місяців Церква, зокрема Українська Греко-Католицька, була зі своїм народом. Зі своїм народом вона залишиться і надалі. Якщо, не дай Бог, потрібно буде разом стати на полі бою зі своїми солдатами, зі своїм військом, — Українська Церква, зокрема УГКЦ, готова до капеланського служіння.

Кожен громадянин України повинен бути готовий стати на захист своєї незалежної, вільної, суверенної держави. Церква завжди намагалася відстояти мир. Церква за будь-яку ціну намагалася не допустити кровопролиття. На жаль, жертви в Україні уже є, і кровопролиття не вдалося цілковито відвернути. Ми будемо далі продовжувати використовувати кожну можливість, аби зняти напруження в суспільстві та уникнути жертв.

Діяльність ВРЦІРО протягом останніх трьох місяців показала, що Церкви повністю консолідовані. Ми ніколи не мовчали. Жодна неправда чи жодне насильство ніколи не було покрите мовчанкою Церкви. Церкви завжди викривали неправду. Церква завжди захищала людське життя та людську гідність. ВРЦ не тільки готова продовжувати цю діяльність, а й ми абсолютно єдині. У той час, коли Батьківщина у небезпеці, всілякі міжконфесійні суперечки, зокрема якісь майнові питання, чи інші елементи, які можуть бути предметом дискусії між Церквами, — мають стати осторонь. Ми зараз повинні об’єднатися і консолідуватися, щоб захистити свій народ і свою державу. Звертаюся до всіх вірних УГКЦ та до всього українського народу. Зараз наш народ і наша держава перебувають у небезпеці. Ми мусимо стати на захист своєї держави, бути готовими навіть — якщо буде потрібно — покласти своє життя, щоб захистити суверенну, вільну, незалежну, соборну Державу. І тут ми абсолютно єдині. Ми сьогодні повинні думати про те, що нас об’єднує. Наша держава — багатонаціональна, багатоконфесійна, але ми всі сьогодні мусимо бути разом, щоб відстояти свою незалежну, суверенну Державу», – йдеться у Зверненні Глави УГКЦ, яке поширив Католицький часопис CREDO.

Цікаво, чому вони в першій половині минулого століття не закликали європейців від фашистів боронити свою свободу?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 08 березня 2014, 14:58

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення KriStar » 08 березня 2014, 21:40

я просто в шоці,
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
. От як можна до такого допустити? Та виставіть кордон з тих БТРів!!! Шо в Херсоні армії нема??? Та це ж вже навіть не Крим, то вже територія України! Найбільше шкода тих військових в Криму, сидять в тих частинах, біля них укопи риють, а допомоги ніякої, навіть психологічної. А світ спостерігає, звичайно, Росія-гроші, ніхто не хоче грошей втрачати...
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення олеся » 08 березня 2014, 22:31

я сьогодні у Львові бачила 30 БТР які виїжджали з однієї військової частини.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення KriStar » 08 березня 2014, 22:46

на Стрийській?
Под Львовом начались военные тренировки с участием БТР. Об этом сообщает ZAXID.NET
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей