Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 12:22

21 лютого 2014 року було зареєстровано проект закону про імпічмент Президента України Януковича В. Ф.
22 лютого 2014 року Верховна Рада України прийняла рішення про усунунення президента зі своєї посади і призначила проведення позачергових президентських виборів на 25 травня 2014 року, але за іншим законопроектом, прийняття єдиного законопроекту пояснюється заміною формулювання "імпічмент" на "самоусунення" у зв'язку з особливими обставинами.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 12:25

До речі може ви не вірити в те що сталося з губернатором Волині? Треба пошукати чи звертався він із заявою у відповідні органи (хоча куди зараз звертатися, якщо ще не всі органи до кінця відновили свою діяльність - значить все пусті слова!!!!!)
І те що Саша Білий "виробляє" також норм, правда? Законно і підтверджено! Слава Україні!
Semka Офлайн

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 12:28

KriStar написав:21 лютого 2014 року .....................
22 лютого 2014.........................

Дуже вчасно :yes:
Особливо беручи до уваги що більшість загиблих померли 18-21 лютого. Вічна память нівчому неповинним людям!!!!!
Semka Офлайн

Повідомлення Перлинка » 05 березня 2014, 12:29

Я не думаю ,що хтось чіпав би дітей ,принаймні на тому етапі протистояння,що був.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 12:33

Перлинка я теж дуже не хочу вірити в те що це може бути правдою. Але дивлячись на Сашка активіста згадую що неадекватних людей достатньо.
Semka Офлайн

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 12:36

я не писала про губернатора Волині. То все по телебаченню показували. Те що сталося там нічим не оправдовується. Розумію, люди доведені до крайнощів, та повинна бути якась межа.
Востаннє редагувалось KriStar в 05 березня 2014, 12:40, всього редагувалось 1 раз.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 12:39

запізно. та краще пізно ніж ніколи.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)

Повідомлення Перлинка » 05 березня 2014, 12:45

А зараз ,як втягнуть в війну і церква надалі буде закликати боронити свободу,а насправді її зону впливу,то загине ,незрівнянно більше.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення nadusha » 05 березня 2014, 17:05

Слухайте, нам всім примарилась військова російська техніка в Криму - фото, відео, то все несправжнє і провокація (за словами міністра оборони РФ)
Министр обороны РФ Сергей Шойгу назвал провокацией фотографии военной техники в Крыму с российскими номерными знаками. Он также назвал "чушью полной" видеозаписи с признаниями людей в форме без знаков различия в том, что они - российские военнослужащие.

В ответ на вопрос журналистов, есть ли в Крыму российские войска, Шойгу заявил: «Нет, абсолютно». Он добавил, что «понятия не имеет», откуда у отрядов самообороны полуострова современные броневики "Тигр" и "Рысь", стоящие на вооружении российской армии.

Накануне, 4 марта, в ходе пресс-конференции в Ново-Огарево российский президент Владимир Путин заявил, что люди в камуфляжной форме, которые взяли под контроль стратегические объекты в Крыму, - это "местные силы самообороны". Украинские СМИ и силовые ведомства, в свою очередь, заявляли, что различные военные объекты на полуострове блокируют российские военнослужащие.

В интернете также появилась видеозапись беседы журналистов с вооруженными людьми в форме без опознавательных знаков, на которых те называют себя россиянами и говорят, что прибыли для охраны важных объектов. Российское издание "The New Times" опубликовало заключение неназванных экспертов, которые утверждают, что отдельные виды оружия, замеченного у этих людей, находятся на вооружении только у российской армии.

:dash: :dash: :dash: :dash:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 17:30

ха! потихенько й Крим заберуть, а потім скажуть, шо в нас його і не було. :hi:
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся