Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Virchik » 03 березня 2014, 15:28

Вчора говорили по телефону з кримчанином, корінним, який має свій бізнес.
ось його слова: "Лучше пусть нас топчет сапог российский чем натовский"
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення KriStar » 03 березня 2014, 15:32

| +
Lenysa написав:повністю все почитала і ссилку кинула спеціально для вас , бо ви ж так і говорите, до речі я на ти з вами не переходила

не ображайся, та тут на форумі, очевидно, так прийнято. Я раніше теж цього не могла зрозуміти, та тепер сама звертаюся на "ти". Так простіше.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Перлинка » 03 березня 2014, 15:33

KriStar написав:
Перлинка написав:Для чого жити в одній країні з людьми , до яких не маєш поваги?

але в Криму зараз наші військові сидять забарикадувавшись в частині, не підкоряються, не здаються, лишити їх там? Взагалі Крим віддавати треба було в 1991 році, при встановленні меж держави. Зараз це - порушення територіальної цілісності держави. Я переконана, що значна частина населення в Криму проти російської окупації. Й взагалі такі рішення, як віддєднання Криму не повинні прийматися кучкою людей в Криму, проведіть загальноукраїнський референдум й вирішуйте!

Ні, не лишити, йди захищай, чи ти теж хочеш, щоб "доброволець" чоловік Радмили пішов?
Їх можна вивести звідти в площині дипломатії та перемовин, а не зброї, за яку всі так радо сьогодні похапались.
І татари нехай їдуть сюди, якщо бояться, в мене в селі є хата пуста.Одну сімю, а то й дві приймемо.
Якщо на то пішло , то хай би і в мене пожили, лиш би не було війни, бо як почнуть бомбити , то вже не буде потрібно ні їхнє ні моє майно нікому.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення nadusha » 03 березня 2014, 15:38

Плани російської влади щодо українців, яким видадуть російські паспорти
Українцям, які отримають російське громадянство, пропонують розвивати Далекий Схід
Міністр розвитку Далекого Сходу Олександр Галушка виступив з ініціативою відправляти українців в якості кадрового резерву при становленні далекосхідних територій випереджаючого розвитку.

Галушка пояснив сьогодні журналістам, що одним із стримуючих факторів розвитку Далекого Сходу є нестача трудових ресурсів, передає ИТАР-ТАСС. При цьому він запевнив, що ініціатива про залучення українців розглядалася ще до нинішніх подій.

Галушка підкреслив, що в Україні показник ВВП на душу населення не досяг навіть радянського рівня, а тому «треба відштовхуватися не від локальних гострих подій, а виходити з довгострокових стійких тенденцій щодо України».

«Очевидний плюс залучення жителів України полягає в тому, що на Далекому Сході з'являться люди без мовного, ментального і культурного бар'єрів», — додав міністр.

За даними Федеральної міграційної служби (ФМС), за останні два тижні лютого по надання притулку звернулося близько 143 тис. людей. При цьому найбільша міграційна активність спостерігається в прикордонних з Україною регіонах — Бєлгородській, Ростовській, Брянській областях і Краснодарському краї.

Як повідомляв «Ракурс», російське консульство в Криму почало поспіхом роздавати паспорти беркутівцям.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Semka » 03 березня 2014, 15:49

Lenysa написав:і ще подивіться відео, це жах наскільки ці люди зазомбовані Путіним

А чому ви не визнаєте за росіянами права на свою власну думку? Чому вони на вашу думку зазомбовані, може вони просто не хочуть заходу, їм добре так як є. Вони ж не просять нас очі їм відкривати врешті решт. Я хоч із західної України, але ні Шухевича ні Бендеру того ж таки не сильно поважаю, така вже моя думка
Semka Офлайн

Повідомлення nadusha » 03 березня 2014, 15:54

Семка, мені тут йдеться про об"єктивне висвітлення подій, про альтернативу авторитарного і цензурованому телерадіомовленню... Маючи декілька джерел об"єктивної їнформації, легше скласти об"єктивну картину подій. З недавніх новин - Медвєдев готує фінансову допомогу Криму, щоб не затримували виплату зарплат :crazy: :dash: Дурдом...
Ще даю посилання на відео "переговорів" окупантів.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення westa » 03 березня 2014, 15:59

Зачепило за живе
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення KriStar » 03 березня 2014, 15:59

Перлинка написав:Ні, не лишити, йди захищай, чи ти теж хочеш, щоб "доброволець" чоловік Радмили пішов?

я не хочу війни! Хочу щоб все вирішилося мирним шляхом. Та вразі війни, країну зобов"язані захищати ті, хто військовозобов"язаний, до слова, мій чоловік не виняток. Ти пишеш на рівні дипломатії, чи ти новин не дивишся, чи ти не бачиш, що російські військові вже в Криму. Думаєш, вони приїхали мирно ситуацію розрулювати? Моя позиція наразі така, треба зберігати спокій, бути готовим до найгіршого, але вірити в те, що все буде добре! І як воно все з твого боку виглядає? "Ось заберіть собі Крим! Не вводіть війська, в нас ще схід, центр є, заберайте собі, бо ми боємося..."
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення nadusha » 03 березня 2014, 16:03

Тут підписують петицію проти війни
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 03 березня 2014, 16:21

Ще одна цікава стаття
ВИКТОР ШЕНДЕРОВИЧ О ВТОРЖЕНИИ ПУТИНА В КРЫМ: «ЭТО, КОНЕЧНО, И МЕСТЬ МАЙДАНУ. НО ГЛАВНЫМ ОБРАЗОМ - РЕФЛЕКС ГИЕНЫ»
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей