Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Lenysa » 03 березня 2014, 10:45

і ще подивіться відео, це жах наскільки ці люди зазомбовані Путіним
phpBB [video]
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення nadusha » 03 березня 2014, 11:20

Сегодня ночью, несмотря на вчерашний официальный запрет присутствия в украинском воздушном пространстве негражданских летательных аппаратов, два российских истребителя Су-27, стартовавшие в Краснодаре, прошли от российской границы до района Мелитополя. Об этом сообщает агентство е-Крым.

На их перехват были подняты два истребителя Су-27 Воздушных Сил Украины.

По предварительным данным, в ходе радиообмена российские пилоты говорили о том, что "до цели 80 километров". Затем российские самолеты покинули украинское воздушное пространство.

Однако вскоре границу пересекли еще два российских истребителя. На их перехват также были подняты украинские истребители. В предутреннее время вторые два истребителя покинули воздушное пространство Украины.

Напомним, 2 марта украинские власти закрыли воздушное пространство над Украиной для негражданской авиации.

Звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Киевляне выстаиваются в очереди за билетами в Крым.
Тут
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Перлинка » 03 березня 2014, 13:45

Lenysa написав:ось прочитайте, що про нас пишуть, і так гірко , що у нас на форумі також такі є
Прихований текст

Лєнуся дочитуй матеріали на які даєш посилання до кінця, це сарказм, автор говорить буквально після 5 фото, напевно спеціально для таких , як ти, і то видно марно :ha:
Як би тобі не було гірко , в нас на форумі нема людей, які б говорили подібні речі серйозно.
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 березня 2014, 13:51, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 03 березня 2014, 13:50

Lenysa написав:і ще подивіться відео, це жах наскільки ці люди зазомбовані Путіним
phpBB [video]

Кому це тут треба дивитись, для чого?
Нехай , як ти кажеш зомбі відєднуються, нащо вони тобі?
Для чого жити в одній країні з людьми , до яких не маєш поваги?

Не хочеш, щоб здавали Крим і все решту, на , що путін зазіхає, не хочеш, щоб твій чоловік за це воював,а підло хочеш, щоб за вас це зробив хтось інший,то сиди тихенько.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Оксанютка » 03 березня 2014, 14:21

Раджу проочитати

Пророцтво отця Германа Будзінского вселяє віру в краще майбутнє і оптимізм.На перший погляд це може здатися фальшивкою, бо описано все надто точно, але про дещо я вже чула ще за довго до сьогоднішніх подій.І багато людей з мого оточення давніше говорили про це.Дуже хочеться вірити, що так воно і буде! Слава Україні!
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Sms » 03 березня 2014, 14:31

Оксанютка написав:Пророцтво отця Германа Будзінского вселяє віру в краще майбутнє і оптимізм.На перший погляд це може здатися фальшивкою, бо описано все надто точно, але про дещо я вже чула ще за довго до сьогоднішніх подій.І багато людей з мого оточення давніше говорили про це.Дуже хочеться вірити, що так воно і буде! Слава Україні!

Які ж ви ... Це пророцтво ніщо інше як політтехнологія... УГКЦ наголосила, що такого пророцтва Герман Будзінський не давав!!! Погугли!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення KriStar » 03 березня 2014, 14:44

Перед тим як щось писати, раджу перевіряти правдивість інформації. Зараз чимало фейкових новин.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Оксанютка » 03 березня 2014, 14:55

Я в курсі, що греко-католицька церква спростовує цю інформацію.Наголошую, що про деякі речі я чула набагато раніше, зокрема , у 2004 кругом говорили, що буде в нас ще два президенти чоловіки,другий не добуде каденції, потім до влади прийде жінка, котра була в тюрмі, і аж тоді Україна прцвітатиме.Я не є палкою прихильницею Тимошенко, просто кажу , що чула ще раніше, і не тільки я ... .А дана стаття потрапила мені на очі ще в грудні, до кривавих подій на Майдані та втечі Януковича.Вірити чи ні справа кожного, а я б хотіла вірити, що все в нас буде добре :wink:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення KriStar » 03 березня 2014, 15:02

Перлинка написав:Для чого жити в одній країні з людьми , до яких не маєш поваги?

але в Криму зараз наші військові сидять забарикадувавшись в частині, не підкоряються, не здаються, лишити їх там? Взагалі Крим віддавати треба було в 1991 році, при встановленні меж держави. Зараз це - порушення територіальної цілісності держави. Я переконана, що значна частина населення в Криму проти російської окупації. Й взагалі такі рішення, як віддєднання Криму не повинні прийматися кучкою людей в Криму, проведіть загальноукраїнський референдум й вирішуйте!
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Lenysa » 03 березня 2014, 15:23

повністю все почитала і ссилку кинула спеціально для вас , бо ви ж так і говорите, до речі я на ти з вами не переходила, а те, що я не хочу війни, то це правда, але думаю, що ніхто її не хоче, а на майдан ходила, допомогу давала, яку могла і буду давати, щоб наша укр. процвітала, а такі, як ви нарешті зрозуміли, за що ми стояли і будемо стояти, а от модераторів дуже прошу зверніть увагу на цю форумчанку ось цитую
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість