Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Lenysa написав:ви про активістів в гробах писали, а я навіть боюсь про таке думати
Lenysa написав: ви про активістів в гробах писали, а я навіть боюсь про таке думати
Semka написав:Milichka
наведіть хтось цитату де Радмила захищала владу! Я сьогодні дякуючи Перлинці перечитала тему про Євромайдан ще раз, ніде такого не знайшла
Milichka написав: Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....
Milichka написав:Semka, перечетай тему ще раз уважніше, як мінімум ви знайдете виправдення діям колишньої влади.
Milichka написав:Я за євроінтеграцію, за державу без корупції і бандитів , за гідні зарплати і пенсії. Але я не готова жертвувати ні краплинкою крові своїх близьких заради цього. Тому я не писала жодного повідомлення у попередніх темах.
Milichka написав:Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....
янукович повернутися може, воскреснути нажаль не зможе ніхто((((( але смерті можуть ще бути, в обмін на ту ж таки європуMilichka написав:І згідна з Олесею, що якщо б можна було б обміняти життя хоча б одного померлого з небесної сотні на владу Януковича - я б погодилась.
Milichka написав:Semka, перечетай тему ще раз уважніше, як мінімум ви знайдете виправдення діям колишньої влади.
Я за євроінтеграцію, за державу без корупції і бандитів , за гідні зарплати і пенсії. Але я не готова жертвувати ні краплинкою крові своїх близьких заради цього. Тому я не писала жодного повідомлення у попередніх темах.
Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....
І згідна з Олесею, що якщо б можна було б обміняти життя хоча б одного померлого з небесної сотні на владу Януковича - я б погодилась.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей