Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 20:28

цікаво почитати коментарі після цієї статті
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 20:40

Lenysa написав:ви про активістів в гробах писали, а я навіть боюсь про таке думати

А даремно ,про це потрібно думати і забувати так швидко не варто ,ще два тиждні не минуло .

А урок так і не засвоєний.

Кілька днів тому ридали ,а вчора в орнаві вже коломийки виграють на всю катушку .Ніколи не розуміла цієї жалоби в призначений термін.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 02 березня 2014, 21:01

Lenysa написав: ви про активістів в гробах писали, а я навіть боюсь про таке думати

Тут і думати не треба був вже факт. Думаєш що коли при мирній акції людей вбивали снайпери, то при війні кулаками битися будуть? І смертей не буде, а так кілька синяків??????
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 21:12

Украинцы митингуют против военных планов Путина
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення westa » 02 березня 2014, 21:12

Дівчата , давайте не сперечатися , а більше молитися за мир. Це єдине , що ми зараз можемо зробити.
Дуже хочеться , щоб війна не починалася.
P.S. Я так само військовозобов"язана ( як лікар хір. спеціальності ) , тому якщо треба буде , то теж мобілізують.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Milichka » 02 березня 2014, 21:35

Semka написав:Milichka
наведіть хтось цитату де Радмила захищала владу! Я сьогодні дякуючи Перлинці перечитала тему про Євромайдан ще раз, ніде такого не знайшла

Semka, перечетай тему ще раз уважніше, як мінімум ви знайдете виправдення діям колишньої влади.

Я за євроінтеграцію, за державу без корупції і бандитів , за гідні зарплати і пенсії. Але я не готова жертвувати ні краплинкою крові своїх близьких заради цього. Тому я не писала жодного повідомлення у попередніх темах.

Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....

І згідна з Олесею, що якщо б можна було б обміняти життя хоча б одного померлого з небесної сотні на владу Януковича - я б погодилась.
Востаннє редагувалось Milichka в 02 березня 2014, 21:38, всього редагувалось 2 разів.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 21:37

Milichka написав: Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....

не у всіх ,а в тій ситуації,яку маємо на сьогоднішній день
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 22:02

Milichka написав:Semka, перечетай тему ще раз уважніше, як мінімум ви знайдете виправдення діям колишньої влади.

перечитаю ще раз, хай тільки діти вляжуться
Milichka написав:Я за євроінтеграцію, за державу без корупції і бандитів , за гідні зарплати і пенсії. Але я не готова жертвувати ні краплинкою крові своїх близьких заради цього. Тому я не писала жодного повідомлення у попередніх темах.

Я теж за все це, тому підтримувала євромайдан і підтримую далі, бо відповідальна за свої слова та вчинки
Milichka написав:Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....

не звинувачую, а констатую факт. Ми маємо зараз те чого хотів майдан, і шляху назад немає. То не гріхи, то те чого організатори майдану або не передбачили, або передбачили, але завчасу нас не повідомили, розбиратися в причинах вже трохи пізно напевне, треба вирулювати з тої ситуації що ми добилися.
Milichka написав:І згідна з Олесею, що якщо б можна було б обміняти життя хоча б одного померлого з небесної сотні на владу Януковича - я б погодилась.
янукович повернутися може, воскреснути нажаль не зможе ніхто((((( але смерті можуть ще бути, в обмін на ту ж таки європу
Semka Офлайн

Повідомлення westa » 02 березня 2014, 22:24

Ой , дівчата :impossible: :scare: :scare: :scare: Тільки що дивилася російські новини . То капець. В Львові і Тернополі ,виявляється ,повно американських , французьких і ще якигось бойовиків в повному озброєнні. В Києві людей б"ють за рос. мову .А в східних областях багатомільйонні (!) мітинги за вступ до Росії . :confused:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 22:29

Milichka написав:Semka, перечетай тему ще раз уважніше, як мінімум ви знайдете виправдення діям колишньої влади.

Я за євроінтеграцію, за державу без корупції і бандитів , за гідні зарплати і пенсії. Але я не готова жертвувати ні краплинкою крові своїх близьких заради цього. Тому я не писала жодного повідомлення у попередніх темах.

Але читати звинувачення майдану у всіх гріха ....

І згідна з Олесею, що якщо б можна було б обміняти життя хоча б одного померлого з небесної сотні на владу Януковича - я б погодилась.

Коли ми вас попереджували чим все може закінчитись, що може бути і війна і розкол, і смерті. То нас назвали рабами. (Це не до Мілічки конкретно)

А як тепер назвати тих , хто каже, най ідуть інші, най йдуть добровольці?

Якщо так кожний скаже, то власне, тоді за що ж Ви боролись? Тоді ключі від Києва здавайте і від Львова. От і все. Навіщо було все це? Не готові були платити таку , ціну? Треба було думати про наслідки. Тепер насправді вже пізно. І вбитих не повернути. Питання в тому, чи буде сотня чи тисячі?

Який вихід зараз, я особисто не знаю. Дуже сподіваюсь, що все ж політики домовляться і крові більше не буде.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей