Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 18:28

Я владу не захищала. Я мир захищала і про наслідки попереджувала. А все решту . що сталось, то як лавина, покитилась і вже ніхто ніпо що не думав.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 18:37

Milichka написав:Не майдан виннен в тому що зараз твориться, а та колишня влада, яку захищала Радмила. Якби вона жорстоко не побила мирних студентів, вони через декілька днів самі б розійшлись і про Євромайдан уже б давно забули.

Майдан не закликав чужу армію на свою землю і сепаратизму не допомагає процвітати

Майдан не усвідомлював ,або не хотів усвідомлювати ,що вийшов не проти януковича,а проти путіна .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 18:39

Milichka майдан хотів нової влади
добилися
прийшов Тягнибок з своїм мовним законом
маємо Крим

наведіть хтось цитату де Радмила захищала владу! Я сьогодні дякуючи Перлинці перечитала тему про Євромайдан ще раз, ніде такого не знайшла
Semka Офлайн

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 18:48

Milichka написав:Якби вона жорстоко не побила мирних студентів, вони через декілька днів самі б розійшлись і про Євромайдан уже б давно забули.

То ви писали в один голос,що не сила було так далі існувати ,все було погано і страшно ,одні мажори їздили по тротуарах ,всюди корупція і безчинства ,грошей не було ,щастя не було ,а так хочеться жити ,як Америка та Європа .Дарма ,що вони до цього століттями грабували і гнобили весь світ

То вже розійшлися б і забули ,якби не побили .
Може ви просто повелись на провокацію,яку спеціально розіграли,щоб втягнути в конфлікті , посварити людей і ослабити країну?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 02 березня 2014, 18:56

Нам не потрібно сваритися, треба підримувати один одного!!!!!!!! Бо хто знає що завтра буде?!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 18:57

а про це ми доводимо від самого початку.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 18:58

Lenysa написав:від коли почався майдан , від тоді в усіх своїх повідомлення ці люди тільки провокують всіх на розгорання конфлікту серед форумчан

Так нехай краще всі форумчани пишуть ,я свого не пущу ,нехай йдуть он ті добровольці ,приїдуть в гробах ,я поставлю чорну аватарку і буду в кожній темі докоряти всім хто зі мною демонстративно не плаче .
Востаннє редагувалось Перлинка в 02 березня 2014, 18:59, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 18:58

Lenysa тобто демократія - це тоді коли не можна іншим людям мати іншу думку?
В мене дещо інша думка ніж в Радмили та Перлинки, та я вислуховую її, і не обзиваю тітушками, я б хотіла жити таки в демократичній країні, а не проміняти шило на мило
Semka Офлайн

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 19:00

Lenysa написав:від коли почався майдан , від тоді в усіх своїх повідомлення ці люди тільки провокують всіх на розгорання конфлікту серед форумчан

У кожного своя думка. І я не закликаю Вас блокувати, бо у Вас вона інша. А конфлікту не має. Який конфлікт? Це Ваша особиста справа, як Ви сприймате всі дописи.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 19:02

Semka написав:я б хотіла жити таки в демократичній країні, а не проміняти шило на мило

всі б хотіли ,але чи можливо без жертв,і взагалі чи можливо за даних обставин.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей