Радмила написав:Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці
Мені байдуже де буде той Крим і Донбас. Хочуть в Росію, хай відєднуються. Я хочу, щою бомби не кидали, і в дітей тато був живий.
А Путін так не хочуть! ВОНИ (Путін) хочуть показати де ваше і наше місце і використовують силу, брехню, дезінформацію і все інше. Захапають Крим - мало, захапають Південь і Схід -мало, а там і до вас-нас доберуться - це питання часу... Не ми з вами об"єднували Україну, щоб таке писати і думати.
Треба буде - будуть наші чоловіки захищати нас-вас, я свого під спідницю ховати не буду...
Вірю, молюся, що ситуація стабілізується! Як на мене, то добре, що деякі військові частини зупинили окупантів, не здали зброї, не допустили їх на свою територію.
Страшно - вмикайте Марсель - і плачте, як вам зле в Україні, нагнітайте обстановку далі, гавкайте на всіх, дразніть - нікому від того краще не буде...
Декілька статей
Кравчук "Мне 80 лет, но я возьму оружие", - заявил он.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Российский "Первый канал" рассказывает о беженцах в Россию, показывая очереди на украинско-польской границе
Опубликовано видео автобусов, на которых российские боевики вторглись в Харьков
У зв'язку з рішенням РФ про введення своїх збройних сил на українську територію, Україна має право зупинити виконання будь-яких своїх зобов'язань за двосторонніми договорами з Росією, зокрема щодо тимчасового розміщення Чорноморського Флоту Російської Федерації на території України.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.