Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 01 березня 2014, 21:44

а що є нова тема про війну,яку я не можу знайти ,чи всі просто в шоці і нічого не пишуть?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення олеся » 01 березня 2014, 21:50

Я сьогодні новин не дивилася))) що сталося ще?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 01 березня 2014, 22:13

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 01 березня 2014, 22:24

Події у Криму в останні дні розгортаються дуже стрімко. Зниження напруги найближчим часом годі очікувати. Від самого початку стало зрозуміло, що ситуація у Криму розвивається за вказівкою Москви. Прекрасно організовані та озброєні загони в уніформі, але без розпізнавальних знаків, які захопили ключові позиції, діяли в інтересах Кремля. Це ж стосується й так званих проросійських політиків у Криму, які під прикриттям бойовиків реально взяли владу та планують за допомогою референдуму 30 березня узаконити відокремлення від України.

Джерело

Совет Федерации намеренно сфальсифицировал данные, уверен правозащитник.

Решение Совета Федерации РФ о согласии на введение войск в Украину было принято на основе информации о жертвах среди граждан России в Крыму, подтверждения которой нет.

Об этом заявил член Совета по правам человека (СПЧ) при президенте Российской Федерации, эксперт Московской Хельсинкской группы Андрей Юров, передает Интерфакс-Украина.

Від себе: Біда... Молитися, вірити, що все буде мирно. Дууууже нагла поведінка Путіна, нахабна, підла... Не здивуюся, коли Яника привезуть туди врегулювати конфлікт. Дурдом.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 01 березня 2014, 22:30

Звернення Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава (Шевчука), сказане 1 березня 2014 р. в прямому ефірі Громадського Телебачення.

«З прикрістю ми можемо сказати, що Україна, на жаль, втягнута у військовий конфлікт. Поки що ще не стріляють, поки що ще не гинуть люди, але очевидно, що військова інтервенція вже почалася. І тому, справді, уся світова громадськість і все світове співтовариство є по стороні України, оскільки Росія є агресором. Роль Церкви — послідовна. Весь час протягом останніх трьох місяців Церква, зокрема Українська Греко-Католицька, була зі своїм народом. Зі своїм народом вона залишиться і надалі. Якщо, не дай Бог, потрібно буде разом стати на полі бою зі своїми солдатами, зі своїм військом, — Українська Церква, зокрема УГКЦ, готова до капеланського служіння.

Кожен громадянин України повинен бути готовий стати на захист своєї незалежної, вільної, суверенної держави. Церква завжди намагалася відстояти мир. Церква за будь-яку ціну намагалася не допустити кровопролиття. На жаль, жертви в Україні уже є, і кровопролиття не вдалося цілковито відвернути. Ми будемо далі продовжувати використовувати кожну можливість, аби зняти напруження в суспільстві та уникнути жертв.

Діяльність ВРЦІРО протягом останніх трьох місяців показала, що Церкви повністю консолідовані. Ми ніколи не мовчали. Жодна неправда чи жодне насильство ніколи не було покрите мовчанкою Церкви. Церкви завжди викривали неправду. Церква завжди захищала людське життя та людську гідність. ВРЦ не тільки готова продовжувати цю діяльність, а й ми абсолютно єдині. У той час, коли Батьківщина у небезпеці, всілякі міжконфесійні суперечки, зокрема якісь майнові питання, чи інші елементи, які можуть бути предметом дискусії між Церквами, — мають стати осторонь. Ми зараз повинні об’єднатися і консолідуватися, щоб захистити свій народ і свою державу. Звертаюся до всіх вірних УГКЦ та до всього українського народу. Зараз наш народ і наша держава перебувають у небезпеці. Ми мусимо стати на захист своєї держави, бути готовими навіть — якщо буде потрібно — покласти своє життя, щоб захистити суверенну, вільну, незалежну, соборну Державу. І тут ми абсолютно єдині. Ми сьогодні повинні думати про те, що нас об’єднує. Наша держава — багатонаціональна, багатоконфесійна, але ми всі сьогодні мусимо бути разом, щоб відстояти свою незалежну, суверенну Державу», – йдеться у Зверненні Глави УГКЦ, яке поширив Католицький часопис CREDO.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 01 березня 2014, 22:36

Якщо б церква дбала про людські життя,а не про сувереннісь і т.п,то могла б багатьох вберегти.
Востаннє редагувалось Перлинка в 01 березня 2014, 22:40, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 01 березня 2014, 22:39

Грузія втраила 2 тис життів,і всеодно Росія забрала все ,що хотіла.
Нехай кримчани ,які не хочуть жити в Росії переїжджають до нас.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 01 березня 2014, 23:00

Церква висловлює думку Ватикану,Ватикан висловлює думку Європи та США,вони хочуть,щоб ми воювали .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення TYulia » 01 березня 2014, 23:38

Перлинка написав:Грузія втраила 2 тис життів,і всеодно Росія забрала все ,що хотіла.
Нехай кримчани ,які не хочуть жити в Росії переїжджають до нас.

бачу ви вже змирились, що Крим вже під Росією?!
Я чесно кажучи теж проти війни. Найбільше мене дивують ті Кримчани які то все так спокійно сприймають. Нц і взагалі мене дивують ті люди які хочуть до Росії, там ж диктатура ще та, нема жодного права на свободу слова. Західний світ мені таки ближчий.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Політичні новини України

Повідомлення KriStar » 01 березня 2014, 23:48

сумніваюся, що вони всі так хочуть до Росії, якщо навіть почитати, що пишуть кримчани в групах у соц. менрежах- стає зрозуміло, що далеко не всі хочуть до Росії. Взагалі не розумію, як можна подарувати Крим, може всю східну Україну їм подарувати...
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей