Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Milichka » 28 лютого 2014, 12:01

Sms написав:Ви розумiэте,що далi нас може чекати вiйна в Криму?95% населення Криму вже за приэднання до Росii.Те,що нам показують,що Кримськi татари за нову владу,це не зовсiм так.Лиш 15% з них,що входять до складу Меджилiсу,решта 85% пiдтримують приэднання до Росii.Погуглiть,побалакайте з друзями з Криму,якщо в Вас такi э...

я читаю все український форум, де багато кримчан, дуже багато висловлюються проти Росії, за моїми спостереженнями, більшість проти.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 28 лютого 2014, 12:05

От молодці. Читайте далі, що кримчани проти Росії. Це ж дуже важливо. А на все решту, можна не зважати.

А мене якось більше хвилюють люди в масках і з автоматами, які на вулицях країни. І отак без суду і слідства призначають виних, і можуть відібрати в людей все що будуьт вважати за потрібне.
Чи носіння зброї вже в нас є дозволено законом?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 12:15

Milichka написав:
Sms написав:Ви розумiэте,що далi нас може чекати вiйна в Криму?95% населення Криму вже за приэднання до Росii.Те,що нам показують,що Кримськi татари за нову владу,це не зовсiм так.Лиш 15% з них,що входять до складу Меджилiсу,решта 85% пiдтримують приэднання до Росii.Погуглiть,побалакайте з друзями з Криму,якщо в Вас такi э...

я читаю все український форум, де багато кримчан, дуже багато висловлюються проти Росії, за моїми спостереженнями, більшість проти.

Маю трьох близьких подруг в Криму.Двi в Симферополi,одна в Севастополi.Вчора говорила з ними.Двi з трьох за Росiю i iх оточення також.Одна за Украiну,однак пiдтверджуэ факт,що бiльшiсть за приэднання до Росii.Вчора дивилась опитування для Кримчан у двох групах.Одна вiдкрита,друга закрита.Результати кардинально рiзнi.Там де вiдкрита,бiльшiсть за Украiну,однак голоси за це вiддають люди з Киэва i Зах.Украiни.А от в закритiй групi лиш Кримчани,то там бiльшiсть за Росiю.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 28 лютого 2014, 12:23

А чому ви думаєте майдан не розходиться? Ви думаєте люди боролися за кролика на посаді премєра? Чи може тих людей чиї діти і чоловіки загинули влаштовує те що відбувається? Якби вони за це боролися то б їх зараз не було на майдані. Те що є грабунки і те що нема покараних це проблема не тільки влади, а й самих людей. Не можна казати однозначно що майдан продвигали тільки люди, які щось собі хотіли "урвати". Революція не змінила за один день всіх людей. Вона не змінила діючу владу. Тому на майдані досі є люди і їдуть нові. Десь недавно прочитала що єдиний шлях до чесної влади це 1. обрати нову владу. Всіх розігнати. 2. обрати нову владу. Всіх розігнати. 3. обрати нову владу. розігнати через одного. 4. обрати нову владу. і тоді 50% влади буде такою якою б ми хотіли її бачити. Те що зараз відбувається не є кінцевою метою майдану тому все тільки починається. Зараз нашу раду тай владу можна порівняти з авгієвими стайнями - там ще вигрібати і вигрібати, але дехто там вже забувся для чого люди приходять на майдан.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 12:26

Не варто воювати за Крим, нехай собі відєднуються, знову загинуть прості люди за інтереси олігархів,за їхні супермаркети ,епіцентри,заправки,банки, готелі, котеджі на узбережжі , яхти і т.п.
Востаннє редагувалось Перлинка в 28 лютого 2014, 12:29, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 28 лютого 2014, 12:27

Знову трошки Комаровського -
| +
Evgeny Komarovsky
Врачи и милиционеры очень похожи. Государство давным-давно установило вполне определенные правила игры, в соответствии с которыми и первые, и вторые могут существовать исключительно за счет «обслуживаемого населения».

Если вы здоровы и к врачу не обращаетесь, если вы не нарушаете правила дорожного движения, то дети врачей и гаишников голодают.

Таковы правила!!!

Ни врач, ни милиционер не получают никакого удовольствия, когда придумывают болезни и преступления, когда живут на деньги фармацевтических компаний или правонарушителей.

И врачи, и тысячи сотрудников милиции готовы хоть сегодня жить иначе и за достойную зарплату выполнять свою работу — заниматься профилактикой заболеваемости и правонарушений, бороться с преступниками и болезнями.

Но ты либо соблюдаешь правила, либо уходишь из системы, либо сводишь концы с концами.

Главный вопрос сегодня: правила игры меняются или нет?

Как по мне, новое руководство МВД должно в первую очередь обратиться к личному составу, и объяснить — как меняются правила!

Если правила меняются и теперь мы взяток не берем, планы выявления преступлений и болезней не сочиняем, людей не бьем, ненужные лекарства не назначаем, так скажите об этом. Громко!

Но объясните при этом, как жить по новым правилам или сколько потерпеть, пока вы эти правила придумаете!

А обвинять, сокращать, увольнять и тасовать колоду только потому, что они играли по правилам, которые установили ваши «попередники» — так это игра вообще без правил!

Говорите с людьми! Не повторяйте ошибок системы, в которой президент в грош не ставит свой народ, а министры — подчиненных им сотрудников.

А если вы с людьми разговаривать не умеете и новых правил у вас нет, так не стройте из себя реформаторов и идите в …опу, в Европу, хоть куда-нибудь идите, чтобы нормальные люди получили возможность установить нормальные правила.

Еще раз другими словами: если председатель колхоза думает об урожае, так он собирает колхозников и рассказывает, как пахать. А если главное — победный отчет в район об урожайности, тогда, разумеется, надо обвинять во всем колхозников и окружать себя подхалимами.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Semka » 28 лютого 2014, 12:27

Sms написав:Маю трьох близьких подруг в Криму.

Sms а ваші знайомі мають подвійне громадянство? Ви не в курсі? Цікао просто для статистики так би мовити
От не подобається мені оте подвійне громадянство і все. Як на мене це теж підло - пороздавати паспорти, а потім кричати що то наші громадяни. Чого ж громадяни іншої країни мають знаходитися на території не своєї країни врешті решт. Та роздай зараз половині американські чи канадські паспорти і маю підозру - що більшеість не буде проти приєднатися до Америки чи Канади, і навіть думати глибше не будуть. Все робиться через одне місце. І як на мене оте переконання більшості що риба гниє з голови - то наш великий ворог! Бо більшість думає що себе змінювати прийдеться в останню чергу((((( Щоб навести лад - треба перейти через багато негативних кроків. І думаю що сві хто були на Майдані і підтримують його готові і до скорочення соц виплат і до мародерства також. бо так було завждии при всіх революціях. Нажаль. І страждали від тих революцій найбільше прості люди, так само як і до революцій
Востаннє редагувалось Semka в 28 лютого 2014, 12:28, всього редагувалось 1 раз.
Semka Офлайн

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 12:28

Dribchuk написав:А чому ви думаєте майдан не розходиться? Ви думаєте люди боролися за кролика на посаді премєра? Чи може тих людей чиї діти і чоловіки загинули влаштовує те що відбувається? Якби вони за це боролися то б їх зараз не було на майдані. Те що є грабунки і те що нема покараних це проблема не тільки влади, а й самих людей. Не можна казати однозначно що майдан продвигали тільки люди, які щось собі хотіли "урвати". Революція не змінила за один день всіх людей. Вона не змінила діючу владу. Тому на майдані досі є люди і їдуть нові. Десь недавно прочитала що єдиний шлях до чесної влади це 1. обрати нову владу. Всіх розігнати. 2. обрати нову владу. Всіх розігнати. 3. обрати нову владу. розігнати через одного. 4. обрати нову владу. і тоді 50% влади буде такою якою б ми хотіли її бачити. Те що зараз відбувається не є кінцевою метою майдану тому все тільки починається. Зараз нашу раду тай владу можна порівняти з авгієвими стайнями - там ще вигрібати і вигрібати, але дехто там вже забувся для чого люди приходять на майдан.

Хто за це все буде платити?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 12:29

Dribchuk написав:Не можна казати однозначно що майдан продвигали тільки люди, які щось собі хотіли "урвати".

Ні, Ірусь, це не так. Були люди, які стояли за ідею. Однак таких використали як "пушечне м'ясо"...
Dribchuk написав:Те що зараз відбувається не є кінцевою метою майдану тому все тільки починається.

От в цьому глибоко сумніваюся. Але поживем побачим. Думаю майдан розійдеться сам по собі. Бо його "керовники" вже досягли поставленої мети. Хіба, для тих людей що там зараз ще є мета понищити всі пам'ятники Леніну і воїнам радянської армії...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 28 лютого 2014, 12:35

Перлинка написав:Хто за це все буде платити?

стільки скільки ми вже оплатили Янику і Пшонці то вже не убуде
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна