Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення Milichka » 25 лютого 2014, 18:36

Дівчата, ніхто не приводить себе в порядок до весни?

Я уже другий день на "системі -60". Відчуття голоду мене не покидає))) навіть крізь сон відчувала, що хочу їсти)))).

Дієта вроді не з голодних, але потрібно їсти три рази в день і після шостої не можна нічого, тільки воду. А я привикла по чуть-чуть, але часто і після 6-ї перекуси кефір-яблука, а тут... Надіюсь привикну))) Мені не багато скинути3-4 кг і 4 см в бедрах і талії, але ніяк не получається, одяг тисне))) і не комфортно себе почуваю.

І ще, уже 2 тижні займаюсь з Джиліан Майклс, в інтернеті купа відгуків про супер результати, а у мене об"єми стоять на місці((( Але за то уже можу віджиматись і прес качати, а то спочатку не могла жодно разу)))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Alisa » 25 лютого 2014, 22:39

Їм і читаю твій пост.
Міля, так тримати.
Завтра я з тобою :wink:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Milichka » 25 лютого 2014, 23:32

Alisa написав:Їм і читаю твій пост.

і я їм і читаю твій пост))))))))

правда, малеееесенький кусочок сиру і дві кружки чаю без цукру, а то такий голод, що капець :scare:

Alisa написав:Завтра я з тобою

давай, буде веселіше :yes: :yes: :yes:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Alisa » 25 лютого 2014, 23:41

Я теж хочу скинути до літа 4 кг :wink:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Kskz » 25 лютого 2014, 23:52

Milichka написав:Дієта вроді не з голодних, але потрібно їсти три рази в день і після шостої не можна нічого, тільки воду. А я привикла по чуть-чуть, але часто і після 6-ї перекуси кефір-яблука, а тут... Надіюсь привикну)))

Три рази в день малувато буде. І після 6 нічого не їсти підходить тим хто в 20-21 вже лягає спати.
А так дієта "система -60" розрахована, мабуть, на тих у кого десятки лишніх кг, там вже нереально не скинути))
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення KriStar » 26 лютого 2014, 00:01

ну от я , наприклад, спати не раніше 23 лягаю, тим не менше-після шостої не їм. Коли відчуваю голод після 18.00, п"ю воду. Зрештою, хто має силу волі, той подужає і таку дієту.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Mysyk1 » 26 лютого 2014, 00:28

я також сижу на -60 і все добре. Ви головне протримайтесь 2 тижні і потім буде лекше що навіть і невідчувається голоду. А після 6 можна і чай і каву просто без цукру. А вечеряти треба добре просто одну з шести до варіантів але до повного насичення хай це буде навіть велика порція. З часом буде менша. Повірте результати будуть. Бажаю успіху.
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 лютого 2014, 02:51

Не їсти після 18 це справді для тих, хто лягає в 20-21. Я зазвичай лягаю в 2-3, то я стараюсь не їсти після 12 :hi:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Alisa » 26 лютого 2014, 09:59

Ознайомилась з системою. Міля, я з тобою. Після шостої - ні-ні. Заодно й характер загартую.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 26 лютого 2014, 10:27

Прочитала, що для тих хто встає до 8-ї ранку можна робити 2-а сніданки, я просинаюсь в 7, тому буду харчуватись 7-10,30-14-18, і на вечерю мяско, щоб не померти з голоду)))), хоча б на перших порах.

Ну, і ще моя проблема на цій системі, що я їм маленьким порціями, і тому мені важко витримати інтервали. І мій мозг відмовляється сприймати інфо, велика порція - що правильно :crazy:

Аліса, давай ще Джилиан Майклс "стройная фигура за 30 дней".Я страшена ліньтяйка на рахунок фізкультури, а тут подобається)))), дуже багато позитивних відгуків про цей комплекс. У мене об"єми не пішли, можливо тому що їла багато, і трохи пропускала, але те що фізично стала сильнішою - факт))) і тіло не таке дрябле)))))
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей