Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 22 лютого 2014, 18:27

буде новий президент :hi:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Політичні новини України

Повідомлення олеся » 22 лютого 2014, 20:11

Не вірю :sad:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 23 лютого 2014, 22:10

"Викрадену повстанцями" зброю знайшли у батьків керівництва СБУ

Зброю з Тернопільського управління СБУ знайшли в батьків заступника керівника СБУ області.

Про це повідомив Уповноважений з прокуратури Олег Махніцький під час виступу у Верховній раді.

"Затримали батьків заступника керівника СБУ Тернопільщини.

Їх мікроавтобус був нашпигований зброєю.

Перевірка показала, що це зброя Тернопільського управління СБУ, її після виявлення повернули до місця зберігання", - розповів Махніцький.

Як відомо, раніше, під час акцій протесту, силовики заявляли, що "екстремісти" забирають зброю з управлінь міліції та СБУ у Західних областях.
Джерело:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 23 лютого 2014, 22:24

Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс": " Сьогодні чистив машину, зняв хрести, прибрав бронижелет з шоломами. Мені пощастило бути з вами в ці страшні дні. Я пишаюсь вами, Люди і сподіваюсь, що це вже ніколи не повториться! P.S. Всі ті, кого я підвозив, пропонували мені останні гривні на пальне і переймались, що забруднять мені салон своєю Кров"ю! Я ніколи не забуду того, що бачив і що відчував разом з вами."

Інформація звідси:

Від себе: пишаюсь ним і такими людьми, що мовчки без піару допомагали і допомагають народу.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 24 лютого 2014, 01:46

Про громадянську дружину Януковича.
Поскольку революционеры побывали в доме Януковича в Межигорье Хонке и все увидели, то время назвать вещи своими именами.

Сергей Лещенко в своем Фейсбуке пишет:

«Итак, перед вами гражданская жена бывшего украинского диктатора Виктора Януковича - урожденная Енакиево Любовь Полежай. Она - родная сестра его кухарки Надежды Маринцевой, о которой писала УП, когда расследовали странный состав пассажиров чартера Януковича в Давос. Янукович и Полежай уже много лет вместе, при этом Янукович официально не разведен со своей женой Людмилой. Двойная мораль у этого преступника была во всем.»

На записи с видеокамер в Межигорье, на которых запечатлено бегство Януковича и его свиты, видно женщину с собачкой которая выходит из джипа и улетает в вертолете, возможно это как раз эта женщина. (женщина на видео с 21 сек)

nadusha Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 24 лютого 2014, 17:00

Найдены доказательства военных преступлений Януковича и Лебедева

В распоряжение «Главкома» попал ряд шифрограмм, разосланных 20 февраля подразделениям украинской армии за подписью начальника Генерального штаба – главнокомандующего Вооруженных Сил Украины Юрия Ильина, которые подтверждают план армейской верхушки бросить военных для подавления революции и разгона Майдана. В том числе – с применением оружия

Источники утверждают, что предыдущий Начальник Генштаба Владимир Замана отказался выполнять преступный приказ, и именно поэтому его оперативно заменили на Ильина, который был готов выполнять указания министра Павла Лебедева, информирует еizvestia.com.

Такая шифрограмма поступила командующим 25-й отдельной воздушно-десантной бригадой (Днепропетровск), 79-й отдельной аэромобильной бригадой (Николаев), 73-м морским центром специального назначения (Очаков) и 1-й отдельной бригадой морской пехоты. Это — наиболее боеспособные подразделения Вооруженных Сил. В составе этих подразделений есть спецназовцы и снайперы. Приблизительное количество военных, которых Ильин планировал вовлечь в наиболее массовое преступление в истории Украины, – 2,5 тыс. человек.

Основанием для использования войск против мирного населения стала информация Антитеррористического центра при СБУ о том, что якобы майдановцы планируют захват «потенциально опасных военных объектов, на которых используется, изготовляется, переделывается, хранится или транспортируется оружие».

Ильин своей шифрограммой фактически засвидетельствовал введение в Украине чрезвычайного состояния.
Согласно шифрограмме, карт-бланш на такие действия Ильин получил от министра обороны Павла Лебедева.

Военным, задействованным в операции, были предоставлены широкие полномочия, в частности: задерживать граждан Украины, проверять документы и совершать обыск, ограничивать или и вообще запрещать движение транспорта (в том числе и дипломатического), выводить граждан из определенных территорий, заходить и проникать (очевидно, идет речь о штурме или взломе помещений) в жилье граждан на основании одного лишь подозрения о прятанье террористов, а также – применять оружие и специальные средства.

nadusha Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 26 лютого 2014, 19:29

Цікава стаття
На канаті між демократією й охлократією
Двовладдя. Майдан із революційною силою змін епох, з однієї сторони, і квазіпарламент, із вчорашньою "м’якою" опозицією та в союзі із інженерами кривавого режиму Януковича – Партією Регіонів, з другої. У четвер, 27 лютого, у ВРУ буде створена політична коаліція. Вона сформує свій уряд? Технічним, апріорі, він не може бути по своїй природі походження. Отже, він залишиться політичним, а тому – якимось (?) ідеологічним. Тобто, буде формувати політику управління країною у відсутності реального президента на малозрозумілій ідейній, цінностній платформі. Якою вона буде? Впоперек Майдану і тої немалої частини України, яка вийшла вже з підпорядкування президента Януковича, але ще не передала захоплені повноваження вищої влади в центр? Чи під повним контролем ще розібраного на сотні Майдану із завданням вивести у фінал Україну з угодою про євроінтеграцію?

Повністю тут
nadusha Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Ameli » 27 лютого 2014, 23:15

Люди, чого ми такі??? Навіть не знаю як це написати...бракує слів ...такий собі придурок поїхав на майдан і все ніби добре і патріотично, але хвалиться що не з пустими руками приїхав а торбу шкарпет і ліків привіз...то що сказав а про що промовчав. ну доки ми будемо самі в себе красти???? коли ми почнемо мінятися, коли станемо думати не лише за себе а і за ближнього свого і за тих людей які залишилися на майдані і їм ті речі потрібно...як мені важко аж плакати хочеться. люди вмирали а воно краде.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Політичні новини України

Повідомлення mari » 27 лютого 2014, 23:21

:cry: :scare: :cray: оце дядько, нічого він певно й не зрозумів.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 10:52

Ameli написав:Люди, чого ми такі??? Навіть не знаю як це написати...бракує слів ...такий собі придурок поїхав на майдан і все ніби добре і патріотично, але хвалиться що не з пустими руками приїхав а торбу шкарпет і ліків привіз...то що сказав а про що промовчав. ну доки ми будемо самі в себе красти???? коли ми почнемо мінятися, коли станемо думати не лише за себе а і за ближнього свого і за тих людей які залишилися на майдані і їм ті речі потрібно...як мені важко аж плакати хочеться. люди вмирали а воно краде.

Не можу втриматись вiд сарказму...Коли на початку революцii Радмила казала Вам,що для змiн треба починати з себе,всi кричали,що Янукович от справжнэ зло,а люди в нас хорошi.Як тiльки диктатор перестане керувати все змiниться.Що змiниилось? Саша Бэлий б'э прокурора i досi на нього справа не заведена?Сотники самооборони вивозять автiвками цiнностi з Мiжгiрря, Булатову дали мiнiстерство,до якого вiн навiть освiти не маэ вiдповiдноi...В Тернополi навiть справа на палiiв не заведена,що понищили держ.будiвлi,проте пан Зiнкевич,який отримав шахрайським шляхом частину парку пiд забудову зараз кидаэ провокацiю в сторону УПЦ МП,що монахи лаври приховують тiтушок i не моляться за загиблими...Охота на вiдьм почалась...Займайте першi ряди у кiнотеатрах свого мiста...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей