Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 19 лютого 2014, 03:26

Pipochka написав:Де у нас привласнюють чуже майно???? Ніхто не краде - в захоплених будівлях описують майно

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

і ще вчора писала про компьютери з номерами, що належать КМДА, які привезли майданівці з Києва. Була стаття у 20 хвилин. Це не мародери?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Політичні новини України

Повідомлення TYulia » 19 лютого 2014, 11:35

підтримую Піпочку...
в країні страшне твориться. це як ви кажете "мародерстчо" породила сама влада, люди зриваються, не в силі більше терпіти, а дороги назад нема. Бо якщо люди відступлять,то їх всіх пересадять, або перебють, і навіть до таких, як ми тут, мирних прихильників євромайдану теж можуть добратись. Було би дуже добре і показово, якби міліція, вв, беркут в Тернопільській, Львівській обл. перейшов на сторону народу і поїхали в Київ на допомогу...
Так чекаю гарного кінця тої війни і початку нового життя в нашій країні...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Політичні новини України

Повідомлення Кокетка » 19 лютого 2014, 17:00

у всіх цих подіях винен " гарант " Шкода дітей які плачуть, шкода людей які гинуть, то давайте зразу Януковичу всі гроші віддамо?!, і все що ще лишилося укр пошта і укр залізниця, але хай наші діти не плачуть від шуму :dash:
які гроші вони піднімають на тендерних закупівлях, на лікарствах на харчуванні, на всьому тому від чого хворіють наші діти , бо вони дозволяють єшки або бездіють бо відкати получають , закуповують якусь халєру на прививки, щось дешевеньке на забезпечення людей необхідним інсуліном, чи глюкометрами, чи ще чого ми не знаємо, то не їх клопіт, і не шкода їм того народу. Яника попереджали що люди встануть, а він каже кто? народ мертв или спит, так несподівався він що народ встане. не заперечую, зараз анархія, бо подружка працює в прокуратурі і плакала нині бо там все розгромили , бо роботу яку вона ночами там робила спалили і середини системних блоків вийняли ще й її сукою назвали ( вона бугалтер) і сказали що запам"ятали її і теж розстріляють :scare: навіть не знаю чим те все скінчиться, хай би зробили перевибори, чого та нагла морда виступає і сміється , невже його крісло того варте?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Політичні новини України

Повідомлення Кокетка » 19 лютого 2014, 17:06

:dash: а хто пам"ятає як каштани італійські купили :dash: :scare: за шалені гроші, хто ту різницю повернув? написали рожеві купили білі :dash: різницю в кишеню
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Політичні новини України

Повідомлення pan_kotskyy » 19 лютого 2014, 17:29

Кокетка написав:у всіх цих подіях винен " гарант " ...чого та нагла морда виступає і сміється , невже його крісло того варте?

дівчата, не будьте настільки наівними.
Кокетка написав:не заперечую, зараз анархія, бо подружка працює в прокуратурі і плакала нині бо там все розгромили , бо роботу яку вона ночами там робила спалили і середини системних блоків вийняли

а що намагаються добитись спаленянм паперів?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Політичні новини України

Повідомлення pan_kotskyy » 19 лютого 2014, 17:33

Кокетка написав::dash: а хто пам"ятає як каштани італійські купили :dash: :scare: за шалені гроші, хто ту різницю повернув? написали рожеві купили білі :dash: різницю в кишеню

це в Києві була така подія ? і що, знову "гарант" винен?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Політичні новини України

Повідомлення Pipochka » 19 лютого 2014, 18:12

Sms написав:
Pipochka написав:Де у нас привласнюють чуже майно???? Ніхто не краде - в захоплених будівлях описують майно

Прихований текст
і ще вчора писала про компьютери з номерами, що належать КМДА, які привезли майданівці з Києва. Була стаття у 20 хвилин. Це не мародери?
Прихований текст

Ці ссилки, які люб"язно мені надала з мародерством аж ніяк не пов"язано!!!! Мародерство - це коли захоплюють чуже майно, а саме: крадуть у магазинах товари, золото, викрадають машини для власного збагачення - де таке робиться в Тенополі??? Те, що там спалили офісні папери та документацію - то, палили ту, що треба. І вогонь розвели на вулиці біля будівлі (хоча могли і всередині, але ж не зробили, таки бережуть майно). Ате, що розбили пару шибок, чи обмастили стіни - то це ж таки було захоплення - без цього неможливо. Молодці!!!! :aplo:
Так, що прошу майданівців так не обзивати - це образливо!!!!
А щодо ПК з Києва - то державне майно - хіба не народне??? Вони ж не забрали собі додому, а ввідали у штаб Майдану в Тернополі на певні потреби

І ще, смс, я можу тут доказувати свою правоту, а ти мені свою, але це все одно що :dash: як з моєї сторони так і з твоєї, ти бачиш одне, а я інше: якщо наш верховний зек і його компанія бреше в очі, а хтось цього не бачить, то значить вони працюють не даремно.
Просто на наступний раз, коли будеш писати про дитину, яка плаче одну ніч через "шум", то подумай, скільки матерів буде плакати до кінця життя за своїми синами, які загинули чи стали каліками захищаючи нас і наших дітей від бандюків!!!!!!
Це все, що я хотіла донести.
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Політичні новини України

Повідомлення nelly » 19 лютого 2014, 21:48

Я звичайно все розумію, але це все прийдеться ремонтувати. Ми плачемо, що немає грошей в бюджеті для пенсіонерів, а тепер віддамо свої податки (і то буде не 1 млн) на першочерговий ремонт держ установ. Я немаю нічого проти Майдану, але має бути присутній здоровий глузд. Я працюю на роботі і сплачую податки, для того щоб зараз вони пішли на те що ми самі розгромили, де логіка??? Ми хочемо у Європу а поводимося, як індіанці.... :scare: :scare: :scare: Але тепер бандити торжествують, бо їхні кримінальні справи стали попелом і ніхто ні в чому не винен...
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Політичні новини України

Повідомлення Anjuta » 19 лютого 2014, 22:31

Логіки вже давно немає, майдан починався з євроінтеграції......а де та Європа???? Від листопада місяця люди стоять і калічаться і вмирають, а Європа дозволяє українським "пацюкам " тікати в свої награбовані маєтки!!!!
Люди в Києві давно помирають, вже почали і по містах калічитися, а Європа далі як на цирк дивиться і каже, що не можуть додзвонитися до Януковича!
В мене відчуття, що то не тільки Янукович - маріонетка Росії, український народ - маріонетка Європи.
Чому Європа, в яку так яро рвемося - досі не ввела ніяких санкції проти нашої теперішньої влади???
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 19 лютого 2014, 23:44

Pipochka написав:Мародерство - це коли захоплюють чуже майно, а саме: крадуть у магазинах товари, золото, викрадають машини для власного збагачення - де таке робиться в Тенополі???

Pipochka написав:А щодо ПК з Києва - то державне майно - хіба не народне??? Вони ж не забрали собі додому, а ввідали у штаб Майдану в Тернополі на певні потреби

Вдома знайшли в одного з майданівців і не в Тернополі, а Терн. області
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей