Sms написав:Pipochka написав:Де у нас привласнюють чуже майно???? Ніхто не краде - в захоплених будівлях описують майно
Прихований тексті ще вчора писала про компьютери з номерами, що належать КМДА, які привезли майданівці з Києва. Була стаття у 20 хвилин. Це не мародери?
Прихований текст
Ці ссилки, які люб"язно мені надала з мародерством аж ніяк не пов"язано!!!! Мародерство - це коли захоплюють чуже майно, а саме:
крадуть у магазинах товари, золото, викрадають машини для власного збагачення - де таке робиться в Тенополі??? Те, що там спалили офісні папери та документацію - то, палили ту, що треба. І вогонь розвели на вулиці біля будівлі (хоча могли і всередині, але ж не зробили, таки бережуть майно). Ате, що розбили пару шибок, чи обмастили стіни - то це ж таки було захоплення - без цього неможливо. Молодці!!!!
Так, що прошу майданівців так не обзивати - це образливо!!!!
А щодо ПК з Києва - то державне майно - хіба не народне??? Вони ж не забрали собі додому, а ввідали у штаб Майдану в Тернополі на певні потреби
І ще, смс, я можу тут доказувати свою правоту, а ти мені свою, але це все одно що

як з моєї сторони так і з твоєї, ти бачиш одне, а я інше: якщо наш верховний зек і його компанія бреше в очі, а хтось цього не бачить, то значить вони працюють не даремно.
Просто на наступний раз, коли будеш писати про дитину, яка плаче одну ніч через "шум", то подумай, скільки матерів буде плакати до кінця життя за своїми синами, які загинули чи стали каліками захищаючи нас і наших дітей від бандюків!!!!!!
Це все, що я хотіла донести.