Як ви готуєте камбалу? Шкіру треба знімати? Начиталась в Неті, що має "сильний рибний запах", якщо не зняти шкіру. Планую розробити на філе, замаринувати в цибульці і пожарити в клярі (дітям потім ще відпарю). Що порадите?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha я запікаю цілою, дуже любим камбалу "в солі" камбалу чищу від нутрощів, мию. На деко насипаю слой солі, викладаю рибу і засипаю зверху сіллю, запікаю, потім зчищаю сіль з шкірою. Камбала дуже смачна риба , напевне, наша улюблена, мясо ніжне, для дитини супер.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Дякую! Я почистила від шкіри, замаринувала, посмажила в клярі. Справді дуже ніжна рибка, майже без кісток. На наступний раз попробую запекти в солі. Іра, а скільки часу пекти в солі? Голову, плавники, хвіст відрізати?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha я нічого не відрізаю, тільки нутрощі витягаю і все, решта обчищаю вже коли готова риба. Зазвичай достатньо 30-40хв в духовці, температуру не скажу бо духовка стара, хоча то залежить від величини рибини, велику треба трішки довше пекти.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.