Глобальні оголошення!

Косметика: дорога чи дешева?

Модератор: Yummy mummy

Re: Косметика: дорога чи дешева?

Повідомлення eco » 15 січня 2013, 17:48

з власного досвіду знаю, що не завжди саме дороге найякісніше (хоча частіше так). Треба читати складники обов''язково, є багато українських виробників, (наприклад Царство ароматів) складники яких дуже хороші (по натуральності), а консерванти такі які дозволені в дорогій європейській ОРГАНІЧНІЙ косметиці, отак от...
Екотовари-це не данина моді, а необхідність!!!
eco Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 20 раз.

Повідомлення lenochka » 21 вересня 2013, 19:13

я от дуже перебірлива в косметиці. хоть не користуюсь або дуже рідко:-) спочатку думала ейвон мене не вразило. оріфлейм нахвалений коснультантами то опше висипає. туші якшо змиваються то тяжко. і сама туш по якості не вражає.потім знайома користувалась ламбре. сама попробувала сподобалось. але ціни для мене на той час були великі. так як я вчилась ше в школі і заробітку не мала. в 11 класі почала мати заробіток. і позволила собі купляти. але вирішила потім зареєструватись. і все таки добре зробила. беру всім товар по знижці. я задоволена своєю роботою і покупці довольні.
зараз є все багато фірм думала ше тіанде попробувати ну шось не очень. декоративка і духи тільки в ламбре. а крема то може бути вже різне. але кремами часто не користуюсь. а шо я більше хвалю то це глина:-) чорна. і від фірми фітокосметик. я всі перепробувала,саме вона мене вразила і своїм результатом.
lenochka Офлайн

Повідомлення Ysmishka » 29 січня 2014, 21:44

я користуюсь Ів Роше. Мені дуже подобається, маю і парфуми, гелі для душу, креми, єдине, що непідійшов шапмунь, волосся після нього ніби жирне, тому мушу змінити, а так задоволена повністю, і подарунки теж класні:) Але от ціни ростуть і ростуть (((
Ysmishka Офлайн

Повідомлення LsP » 12 лютого 2014, 15:18

Я користуюсь Лореалем, але замовляю із-за кордону. Дуже задоволена. Хоча інколи і у нас в магазинах можу купити щось простеньке, дешеве, а виявляється ну дуже якісним!
LsP Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 238 раз.
Подякували: 237 раз.
Діти: Три красунечки :)

Повідомлення Dribchuk » 12 лютого 2014, 19:49

Ysmishka а який шампунь брали? бо я собі хочу замовити і не знаю який обрати. :confused:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення nadusha » 13 лютого 2014, 09:08

Я взяла на пробу недорогу білоруську косметику Вітекс, нічний крем для лиця і крем довкола очей серії "мінерали Мертвого моря". Ніби нормально, поки-що. Ще взяла від них пінку для вмивання, теж задоволена. Там багато є різних шампунів-бальзамів, то це ще в планах... Можете глянути тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я купляла в фірмовому магазинчику на Тарнавського, навпроти 11 школи.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення oksana_tern » 16 березня 2014, 14:36

Я також користуюсь ив роше, і духи класні, і крема і гель для душу особливо бразилійська кава або хлопок, і туш їхня прекрасна, і тєні гарні )))) а от шампуні погані.
oksana_tern Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Повідомлення Euphoria » 17 березня 2014, 19:06

головне якісна косметика
я брала від ейвон,оріфлейм до мері кей і заграничної
зараз взяла на пробу цілу серію косметики лоріна
буду пробувати
Euphoria Офлайн

Повідомлення MolokovaK » 20 березня 2014, 12:23

автор, а я розумію , як можна нанести на обличчя щось до 20 грн)) просто потрібно знати де купувати)) не кожен може собі дозволити дійсно хорошу косметику, але це не означае що її куди б ви не пішли -- доведется вигортати кішень на всі 500грн)) пробачте за рекламу, але я не може пройти мовчки не поділившись) пару місяців назад, коли шукала де купити планшет , випадково наткнулась на один український сайт, називається він Технопортал.юа, там є великий розділ "краса та здоров`я" , дівчата, там настільки доступні ціни на все , що радості немає краю) і на туш і на креми для обличчя і тіла, і на фени та плойки, взагалі на все, також помітила зручний ціновий фільтр від дешевих до найдорожчих... не раз там вже замовляла вже :wink:
MolokovaK Офлайн

Повідомлення MolokovaK » 08 квітня 2014, 15:47

можна купувати якісну але не обовязково за ней платити велику ціну, краще не лінуватися і шукати де можна не дорого купити) шкіру треба з молоду берегти і краще вже взагалі не користуватися косметикою аніж мазюкати на себе що попало)) на сайті Технопортал гарні ціни на косметику , якщо комусь потрібно) купую там вже давно, сайт надійний , ціни хороші)
MolokovaK Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість