Глобальні оголошення!

Цитатник

Модератор: Сяна

Re: Цитатник

Повідомлення Марійка » 04 лютого 2014, 11:56

Ніколи не ображай і не бреши тій людині, яка дивиться в твої очі і бачить в них сенс свого життя!
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Марійка » 04 лютого 2014, 12:04

"Можно соблазнить мужчину, у которого есть жена, можно соблазнить мужчину, у которого есть любовница, но нельзя соблазнить мужчину, у которого есть любимая женщина!" (Омар Хайям)
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення nadusha » 12 лютого 2014, 09:18

З наступаючим! :)

Сожалеть о любви — значит по-прежнему любить. Если не любишь — не сожалеешь.
Антуан де Сент-Экзюпери. "Цитадель"

Разлука для любви то же, что ветер для огня: маленькую любовь она тушит, а большую раздувает ещё сильнее. - Александр Куприн «Олеся»

Утверждение, что невозможно всю жизнь любить одну и ту же женщину, так же неразумно, как и считать, что известному скрипачу для исполнения разных песен нужны разные скрипки. - Оноре де Бальзак

"Любить всю жизнь одного человека - это привилегия, и неважно, что за неё приходится расплачиваться долготерпением". Агата Кристи

"Если ты любишь человека таким, какой он есть, то ты любишь его. Если ты пытаешься его кардинально менять, то ты любишь себя". Августин Аврелий
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 12 лютого 2014, 09:35

Наша жизнь — следствие наших мыслей; она рождается в нашем сердце, она творится нашей мыслью. Если человек говорит и действует с доброю мыслью — радость следует за ним как тень, никогда не покидающая.

© Будда Гаутама
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LsP » 12 лютого 2014, 14:43

Ввічливий чоловік запитає: "можна я приїду?", "Можна я зустріну?", "Тобі допомогти? "... Хороший чоловік скаже: "я приїду ", "я зустріч", "я допоможу "... Справжній чоловік: приїде, зустріне, допоможе!
LsP Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 238 раз.
Подякували: 237 раз.
Діти: Три красунечки :)

Повідомлення LsP » 12 лютого 2014, 14:45

Якщо ти здатен бачити прекрасне, то тільки тому, що носиш прекрасне усередині себе.

Пауло Коельо
LsP Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення LsP » 12 лютого 2014, 14:46

Щоб мати ангельський характер, потрібно мати диявольське терпіння.
LsP Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Марійка » 13 лютого 2014, 10:59

"Між ніким не можуть бути такі красні відносини, як між чоловіком і жінкою. Се вам кажу з досвіду, бо я пережила не одно. Дівчина любить батька і матір над усе; однак чому опускає їх радо, коли прийдеться іти хоч би й на кінець світу за товаришем, що його серце вибрало? Бо вона знає, що він заступить її родичів і все те, з чим зрослася душею. О Наталочко! - додала з сумною сердечністю. - Коли мається доброго і ніжного чоловіка, а чоловік той заразом товариш нашої душі, тоді не можна від долі жадати більшого скарбу. Ні, нехай говорять і філософують собі мужчини і женщини, як хочуть, але так як чоловікові не заступить ніщо любові жінки, так і жінці любові чоловіка, вірте мені! Була би велика шкода, коли б ви не могли віддатися або не хотіли!"
"Де люди любляться, там мусить той коритися, що найбільше любить", - писав десь раз данець Якобсен.
"Тепер, в оцій найтяжчій хвилині мого життя, коли я полишена долею "мов на сміх, щоб або згинути, або встати". Але в мене нема нікого, крім власної роздертої душі, а вона - що ж каже вона!.."
"Буду жити, - думала вже сотний раз, - і йти тою самою дорогою, що досі. Це неможливо, щоб я не побідила, або щоб надо мною панувало що інше, як сама краса життя". (Ольга Кобилянська "Царівна")
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення nadusha » 13 лютого 2014, 23:50

"...життя сповнене оман і таємниць, і треба мати залізні нерви та холодне серце, аби дослуховувати ранкові новини хоча б до прогнозу погоди..."
Сергій Жадан "Месопотамія"

Можливо, в цьому і полягає незбагненна таємниця: оглухнути – аби почути, осліпнути – аби побачити.
Ірен Роздобудько «Все, що я хотіла сьогодні»
Востаннє редагувалось nadusha в 13 лютого 2014, 23:57, всього редагувалось 1 раз.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 13 лютого 2014, 23:56

Любой нормально ориентированный мужчина - подкаблучник. Выпендриваться нужно поступками во внешнем мире — на работе, на войне и так далее. А дома-то чего? Что же, я буду самоутверждаться за счет своей жены?.....Да ну

© Владимир Турчинский
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Книжкова поличка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей