Модератор: Yummy mummy
nadusha написав:Поки-що висмикую підлих зрадників по-одному, але подумую про фарбування.
flower написав:nadusha написав:Поки-що висмикую підлих зрадників по-одному, але подумую про фарбування.
Не висмикуй, ти робиш велику помилку! Тепер з того волоска де ти висмикнула, виростуть 3 сивих, чесно!
ну і плюс спеціальні догляди за крашеним волоссям, маски і т.д. Вважаю, що вже як вирішувати красити волосся, то і догляд повинен за ним бути зовсім іншим, ніж був до того, щоб нормально виглядати.pan_kotskyy написав:flower написав:nadusha написав:Поки-що висмикую підлих зрадників по-одному, але подумую про фарбування.
Не висмикуй, ти робиш велику помилку! Тепер з того волоска де ти висмикнула, виростуть 3 сивих, чесно!
ага, теж про таке чула, тому вистригаю тих пару сивих волосків, що пробиваються.
то певно таки правда, що висмикнеш один - вилізе більше (в мене побільшало після висмикування - то точно)
, після цін
(я заробляю майже 500 грн, в місяць, то половину зарплати точно не віддам
,як люди в голову заглядали і казали яка я сива, а ще така молода
.
Але тут іде мова про повну покраску, а потім закрашування корінців, вдома сам собі мелірування не зробиш. В мене причина домашнього фарбування була не в грошах, а у тому, що не було на кого лишити дитину і піти у перукарню. Ще й записуватись треба наперед за місяць майже, а я не люблю так, бо не знаю що завтра буде не те що за місяць. Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей