mariana Класні віночки! А я цього року обмежилась купованим із сосни і вчепила на нього маленький дзвіночок... В стилі мінімалізму :? А ялиночку ще не сфоткала
Natalinda За основу брала картон, викреслила 2 круга.зі старих коробок, всередину між них всунула памперс розрізаний на кусочки(не мала вати в хаті), скрутила ниткою докупи. Потім вже мотала в одному стрічку атласну, тасьму і ще всякі прибамбаси що купила(він в мене вийшов бежево-золотий, спалах трохи засвітив), а в іншому то мала трохи органзи. залишилося від пошиття шторів, то її мотала.
flower то я понавозила від чоловіка з села цілу торбинку, там повно тих модрин росте, маю ше покрашені лишні. МОжу на наступний рік всім бажаючим назбирати ;-) Дуже вони мені подобаються, наступного року буду ними прикрашати світильники
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Такі шишки є в скверику на Мира. Але тре оперативно збирати ще влітку бо бажаючих на них багато
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Natalinda а чим красила? де фарбу купувала? здай бренд.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.