Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину до 3 років.

Повідомлення ЗІрка » 14 жовтня 2010, 15:35

в мене чоловік закриває підприємця.
я пішла взнавати чи можна перерахувати бо до цього часу отримую 130 (сама пішла офіційно з роботи) і в собезі мені сказали, що якщо чоловік був на єдиному податку то я навіть не мала права звертатися за перерахунком :o і сказали принести свідоцтво з печаткою про закриття аж тоді мені дадуть список :!: необхідних для перерахунку документів

а я раніше чула, що то мають всім прожитковий мінімум виплачувати... що люди відсуджують але грошей однаково не отримують...

сиджу чекаю поки мого закриють... :crazy:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення мешканка » 15 жовтня 2010, 10:01

а по малозаберпеченості, це весь сукупний дохід ділиться на членів сім"ї і, якщо на одного припадає менше за мінімум-то доплячують...чи як?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 15 жовтня 2010, 10:55

мешканка написав:а по малозаберпеченості, це весь сукупний дохід ділиться на членів сім"ї і, якщо на одного припадає менше за мінімум-то доплячують...чи як?

Так. Але весь дохід за останні пів року. Але ж ти тут не приписана... Тоді в тебе будуть нюанси і я не знаю, в який соцзабез ти маєш подавати - наш, чи свій. Тре дзвонити в соцзабез. Шукай телефони спочатку теми
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 15 жовтня 2010, 13:09

happymami написав:
мешканка написав:а по малозаберпеченості, це весь сукупний дохід ділиться на членів сім"ї і, якщо на одного припадає менше за мінімум-то доплячують...чи як?

Так. Але весь дохід за останні пів року. Але ж ти тут не приписана... Тоді в тебе будуть нюанси і я не знаю, в який соцзабез ти маєш подавати - наш, чи свій. Тре дзвонити в соцзабез. Шукай телефони спочатку теми

ми на той час, коли будем малозабезпечиними -вже пропишемося. 8-)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Oksana » 19 жовтня 2010, 14:04

Дівчата, а мінімальна зар. плата зараз яка, хто в курсі? 922 дає інтернет, така? Бо якщо так, буду також цікавитись виплатою по малозабезпеченості...... В мене виплата на Максіка закінчилась :cry:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Oksana » 19 жовтня 2010, 16:52

Вже дочиталась, що така сума, то з 1 грудня 2010 року. а хтось підкаже мені, доплата йде на кожну людину? Ну от нас 4, і тої суми якої вистачати до мінімуму не буде, то на всю сімю окремо, чи тільки з розрахунку на одну людину? :oops:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 19 жовтня 2010, 17:44

Oksana написав:Вже дочиталась, що така сума, то з 1 грудня 2010 року. а хтось підкаже мені, доплата йде на кожну людину? Ну от нас 4, і тої суми якої вистачати до мінімуму не буде, то на всю сімю окремо, чи тільки з розрахунку на одну людину? :oops:

на скільки я зрозуміла, то там сумарні доходи за останні пів року всієї сім*ї діляться на 6 місяців і та сума, шо виходить то і є то число, яке віднімають від мінімальної зрпл. Різниця - то і буде доплата. Тобто, кількість дітей не рахується. Ну і ти не заробляєш. То виходить, що тре чоловікову зрпл за останні пів року ділити на 6 і віднімати той мінімум
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Oksana » 19 жовтня 2010, 18:33

та в мене на Оленку ще виплата буде йти, то на допомогу десь через пів року напевно можна буде розраховувати, ну але виясняю всьо, щоб бути в курсі, що і до чого і коли :) Зараз закінчилась виплата на Максіка, то тепер десь через пів року можна буде подати, що доходи були менші... Бо з двома виплатами ми по тому не проходили....
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Milichka » 21 жовтня 2010, 08:42

Дівчата, дитина у нас не приписана ніде. Зараз приписувати не плануємо, бо хочемо переїжджати.
В довідку дитину треба вписати - треба свідків. Як це робити? Ті свідки мають іти в жек? Чи написати якусь заяву?
Хто з цим стикався - напишіть, будь ласка.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення мешканка » 21 жовтня 2010, 08:47

до мене мали прийти перевірити з соцсобезу. приходили-нас не було. потім передзвонили і так засвідчили, що ми тут проживаємо без реєстрації.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей