Перлинка написав:Мені від початку не потрібна була ця жертва,я не хочу ,щоб за мене хтось постраждав,хоча мене не все влаштовувало в порівнянні з досконалістю,якої нема ніде на планеті земля і я не жила в ідеальній країні.
Тобі не потрібна і мені не потрібна, а ще багатьом міліонам українців вона не потрібна, то чого Ви вирішуєте за всю україну. Чому лунає народ України? Я не в Україні, чи я не є складовою її народу? .Чому жертвувати повинні, ті хто не хоче? Чого за Ваші євромайданівські інтереси повині розплачуватись ми, ті хто їх не поділяє.
Ви думаєте, що війна не прийде до Вас, до Ваших дітей? Одна жінка теж так думала. А зараз вона знаходиться в облозі на Грушевського. Там є один житловий будинок, і він попав в той квадрат де проходять заворушення. Я вчора телефонувала своїй подрузі. Вона працює у цієї жінки хатньою робітницею. Вона несла їй пакет з продуктами. Жінка вдома сама і двоє дітей - 2 місяці і чотири роки. Вона не змогла їй принести цей пакет через заворушення. Через події поруч в жінки стало пропадати молоко. Та ще і закінчились продукти. Війна прийшла до неї під дім. Чим завинили малята? Чим завинили інші мешканці будинку, які опинилися в облозі? Ще вони дуже хвилюються, щоб в дім не загорівся, бо будинок старий і має дерев'яні перекриття.
Ви всі матері, уявіть весь жах становища цієї жінки з немовлятком і малюком. Цілу ніч, день жити під вибухи, і не мати чим годувати дітей. Це та Європа в яку ми повинні піти.
А те , що людей незаконо захоплюють і везуть на майдан, бо вони тітушки. Це євроціності? Тітушки вони, чи просто додому йшли. хто це знає, хто докаже. Це порушення кримінального законодаства - це викрадення і утримання людей. І під загрозою життя на камеру себе можна ким завгодно назвати. То як це називається?
Я дивуюсь, я дивуюсь, що Ви це підтримуєте. Що Ви підтримуєте це беззаконня і безлад. Ви фінансуєте це, Ви несете відповідальність за тих скалічених, якими зараз заповненні лікарні в Києві.
Чим пишатися? Чим? Що розпочали громадянську війну? Що уркаїнці воюють з українцями? Чим пишатися? Сотнями скалічених за те, щоб зняли одного царя і поставили іншого? Чим? Тим що зараз на вулиці людей без слідства і суду хапають активісти? А завтра вже дійсно прийдуть до когось в хату, бо буде інформація, що тут живе, тітушка чи неугодний? Чи зайдуть забирати майно, бо то для потреб майдану, так як зарплату примусово стягували. Чим тут пишатись? Тут треба сідати й плакати, що країну руйнують, що люди воюють, що вже діти почали голодувати, і це хай зараз кілька сімей, але вони вже невинно постраждали. Завтра це може вже бути не кілька.
Спиніться. Бо завтра ми всі будемо на руїнах.