Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 січня 2014, 17:15

Sms я не про тебе писала, я в загальному.

Sms написав:Якщо людина не розбирається у законах, бо не юрист, то як вона може дійти незаангажованого особистого висновку щодо прийнятих законів? :=):

А я закони не коментую. Вся ця інтерпретація з палатками в лісі, машинами в пробці і лижними шльомами виглядає мені теж дуже примітивно і перекручено. Я про ситуацію в загальному говорю. Про те, що в нас в країні панує диктатура, і як нічого не робити, вона нас задавить. Буде дійсно друга Білорусія чи КНДР.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 17:27

TaniaPicaSSo написав:Sms я не про тебе писала, я в загальному.

Sms написав:Якщо людина не розбирається у законах, бо не юрист, то як вона може дійти незаангажованого особистого висновку щодо прийнятих законів? :=):

А я закони не коментую. Вся ця інтерпретація з палатками в лісі, машинами в пробці і лижними шльомами виглядає мені теж дуже примітивно і перекручено. Я про ситуацію в загальному говорю. Про те, що в нас в країні панує диктатура, і як нічого не робити, вона нас задавить. Буде дійсно друга Білорусія чи КНДР.

Я теж не про тебе конкретно написала,так думки вголос:-)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 17 січня 2014, 17:56

закон про колони я читала і навіть ти його цитувала. винятків там не описано, як не описано що таке колона, яка відстань між авто має бути і тд. але ти ж панімаєш краще, то поясни чим пробка не порушення закону?

оригінали текстів я читаю, але там більше 100 сторінок - зразу не осолиш. крім того, я не юрист, і всіх нюансів я не осилю. мене є знайомі юристи, які вважають ті закони порушенням прав людини. є гельсінська спілка, яка теж вважає їх такими, які порушують права людини.... але ти ж мудріша, шо тут докажеш :pardon:

на все не відписую, не встигаю - в мене ще 3 дітей :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 18:33

Та ні,я не мудріша,я лиш висловлюю свою думку,аналізуючи при цьому першоджерело,а не думку когось:-) Ти ж не наводиш жодного аргументу ,а лиш емоційно висловлюэш пропагандовану думку,та утріровану інформацію. Стосовно визначення колони і відміну саморганізованоі колони від пробки ти знайдеш у ПДР.Погугли, ПДР в Украіні однакове для всіх.
Відповідаэш ти тільки на ті пости,де можна поразмишляти як все погано....На конкретні питання з конкретними фактами ти жодного разу не відповіла....Не треба прикриватися при цьому зайнятістю і дітками.Ти чи не одна з найактивніших дописувачів ціэі теми:-)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 00:00

з ПДР (курсив моє блаблабла)

колона транспортних засобів — організована (а доведи, що ті шо їдуть в пробці не організувалися?) група з трьох і більше транспортних засобів, що разом рухаються в одному напрямку безпосередньо один за одним (точно як в пробці) з постійно увімкненим ближнім світлом фар (не памятаю з котрої години тре тепер ближнє включати?);
всьо інше можуть списати на порушення ПДР. але так, це вже майже нереальне і абсурд. як і всі прийняті закони

дописую я тільки в цій темі, бо вважаю те що відбувається - переломним моментом в історії країни. пишу менше ніж хочу, читаю більше. ти гарно все розписуєш, по пунктиках - в мене нема часу, це повідомлення я вже півтори години набираю :pardon:
народи трьох дітей і тоді вільно ними "прикривайся"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 00:04

з фейсбуку
Отже, у контексті прийнятих законів, та попереджаючи можливе правопорушення, зареєстрував сьогодні у міліції повідомлення "про масовий захід". В канцелярії довго вчитувались у зміст, але все ж зареєстрували. Копії документу завіз у СБУ та до міської ради.

Через 20-30 хвилин передзвонив на мій мобільний заступник начальника міліції. Спочатку запитав навіщо нам для супроводу у лазню автоколони з п'яти машин міліцейські спецавтомобілі з проблисковими вогнями, згодом опустившись до рівня погроз, мовляв "попробуйте провести, побачимо, побачимо ...".

Так як в лазні нас часто збирається більше десяти чоловік (а це вже масовий захід), то додатково попросили забезпечити громадський порядок. Сподіваємось ну хоча б на взвод автоматників. Друзів попередив аби не віталися "Слава Україні!", бо долучать ще екстремізм ...

Зображення
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 00:28

про незнання законів

так, в нашій країні потрібно їх знати, але не тому, щоб не порушувати, а щоб не посадили. основна функція міліції, вже давно, не захист населення - а садити тих, кого потрібно. даїшники ніколи не були "на захисті безпеки дорожнього руху", а лише відловлюваня порушників.
так само я ще маю отримати медичну освіту, бо з тим що призначають наші лікарі довго в тюрмі не просидиш :pardon:
що там ще є? педагогічну освіту теж бажано - в школі не мають часу навчити, а часом те що вчать :dash:
ну і як без фінансової? то ж коли я йду в банк я ПОВИННА все знати, розуміти, а головне усвідомлювати, що мене хочуть розвести :pardon: не життя а прєлість, але ж якою розумною маю шанс стати. шо там тим тупим европейцям до нас :crazy:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 18 січня 2014, 00:46

taranjka написав:народи трьох дітей і тоді вільно ними "прикривайся"

Дякую, поки що в планах такого не маю. Однак, ти ж народжувала їх в радість, то чого ж зараз прикриваєшся ними, кажучи, що не на все відписуєш через зайнятість. Однак ти ж сама кажеш, що відписуєш тільки тут. Тільки чомусь не на всі питання відповідаєш. Може тому, що нема що сказати. :rose:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 18 січня 2014, 00:48

taranjka написав:(а доведи, що ті шо їдуть в пробці не організувалися?)

призумція невинності - сама ж казала ::Р: До абсурду не доводь:) Утріруєш, як 15-річний підліток, чес слово :wink:
taranjka написав:так, в нашій країні потрібно їх знати, але не тому, щоб не порушувати, а щоб не посадили. основна функція міліції, вже давно, не захист населення - а садити тих, кого потрібно. даїшники ніколи не були "на захисті безпеки дорожнього руху", а лише відловлюваня порушників.
так само я ще маю отримати медичну освіту, бо з тим що призначають наші лікарі довго в тюрмі не просидиш :pardon:
що там ще є? педагогічну освіту теж бажано - в школі не мають часу навчити, а часом те що вчать :dash:
ну і як без фінансової? то ж коли я йду в банк я ПОВИННА все знати, розуміти, а головне усвідомлювати, що мене хочуть розвести :pardon: не життя а прєлість, але ж якою розумною маю шанс стати. шо там тим тупим европейцям до нас :crazy:

З цим згідна. Однак, зміна влади на таких самих цього не змінить :pardon: Шило на мило, як кажуть.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 18 січня 2014, 00:59

А тепер трошки інформації для роздумів.
— запровадження відповідальності за використання масок, шоломів, відкритого вогню, піротехнічних засобів, зброї та інших предметів, призначених для вчинення протиправних дій, а також використання під час таких заходів без дозволу органів внутрішніх справ форменого одягу;
— запровадження відповідальності за встановлення без дозволу органів внутрішніх справ для проведення масових заходів палаток чи інших малих архітектурних форм;
— посилення відповідальності за порушення правил проведення масових заходів.

Запропоновані заходи відповідають міжнародній практиці реагування на зазначені правопорушення. Наприклад:
— в Німеччині передбачена кримінальна відповідальність за маскування обличчя, носіння шоломів, щитів тощо під час масових акцій;
— у Франції передбачена кримінальна відповідальність за приховування обличчя під час заворушень (3 роки ув’язнення та штраф 45 000 €);
— заборона маскування обличчя також передбачена в США, Канаді, інших країнах;
Порушення правил проведення мирних зібрань тягнуть за собою сувору відповідальність, в тому числі кримінальну: Великобританія (штраф до 5000₤, до 10 років ув’язнення), Німеччина (до 1 року ув’язнення), Італія (штраф у розмірі завданих збитків, до 1 року ув’язнення), США (до 10 років ув’язнення), Франція (штраф до 75 000€, до 5 років ув’язнення) тощо.
Крім того, запропоновані заходи відповідають міжнародним стандартам. Так, заборона під час масових заходів на носіння масок з метою уникнення ідентифікації особи допускається Керівними принципами ОБСЄ щодо свободи мирних зібрань від 2010 р. (п.98), Венеціанською комісією (п.27 Висновку CDL-AD (2013)003).
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Джерело терену інтернету і Гугл:)
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей