Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення taranjka » 17 січня 2014, 00:55

першоджерела я теж читаю, але ми їх трактуємо по різному. те, що відбувається останні півтора місці я відслвдковую, і то уважно. але, знову ж таки, ми розуміємо це по різному - я як встановлення диктатури, ти як бунт "апазиції" :pardon:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 00:55

taranjka написав:вони були проти дебільного і здирницького бюджету - а це був єдиний спосіб його не прийняти.

Запропонували альтернативу? Ти бачила проект?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 00:57

taranjka написав:першоджерела я теж читаю, але ми їх трактуємо по різному.

Добре, як ти трактуєш заяву Гриценка, зроблену 15.01. щодо силового штурму Майдану в ніч на 16.01?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 17 січня 2014, 00:57

Але ж країна без бюджету не може бути???? Де вони ранішк були? Чому не вносили зміни до законопроекту??
Я на даному етапі розчарувалась в опозиції, думала вони зможуть щось поміняти, проте....
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 01:00

sky написав:Де вони ранішк були?

Як де? На Майдані - пісні співали :) :wink:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Anjuta » 17 січня 2014, 01:01

sky написав:
Sms написав:
sky написав:Як забрали права? На основі чого??? З Ваших слів в нас анархія!!!!

це саме той варіант: люди не знають ні своїх прав, ні своїх обов'язків. І саме страшніше, що не хочуть знати :dash:

Ну не вірю я в таку анархію, нехай навіть праціаник ГАЇ забирав права він мав чимось це аргументувати, чи просто підійшов якийсь дядя і сказав віддавай??? Якщо було рішення суду, то теж мала бути причина на те!!!!

ще до майдану, в чоловіка в Тернополіна рівному місці забирали документи працівники ГАЇ і тікали на машині - один раз до моєї вагітності, а один раз вже на останніх тижднях вагітності прямо під будинком, коли ми підїхали, попросили показати документи - взяли і сіли в свою машину і "звалили!!!"
Перший раз в нас був ШОК! - від такого бреду, шукали тих "уродів"(вибачте, інакших слів немає) через подружку і родину - коли дійшло до діла, то те Г...навіть не вибачилося, а його керівництво хотіло впросити щоб чоловік підписав протокол, який склали без нього і без порушення!!!, мотивуючи що нічого страшного, тож не пянка!
другий раз - то вже інше Г.... само приїхало назад і повернуло документи, коли чоловік зателефонував на гарчу лінію, але в Київ!

СМС, я також вже мала справу з судами і заявами, і також без юридичної допомоги - яка зараз не є кфаліфікованою, а скорше здерти гроші за кожне слово, яке випуститься в повітря, вирішувала свої справи.
Якщо захотіти і дуже треба, то можна і до європейського суду дійти, звісно перечитавши купу інфо. Але, хотіла лиш написати, що дурдом в нас творивсі і до прийняття безглуздих законів і вірю з власного досвіду, що Гаї могло тупо забрати документи і звалити.

П.С. це в нас в ГАЇ і в прокуратурі і інших вищих інстаціях є до кого звернутися і взнати що далі робити і де шукати те Г.... яке реально вкрало документи. ...а інша людина яка не має кого спитати і не знає де шукати того мента, потім лиш отримає повістку в суд - де повісять пянку за кермом, бо треба до плану.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 01:07

Anjuta написав: інша людина яка не має кого спитати і не знає де шукати того мента, потім лиш отримає повістку в суд

От , правду пишеш! Всюди є плани, і в тих Г , які стоять на дорозі також , і таксу вони своїм керівникам платять. Риба з голови гниє.... Я , ж про те й кажу, що цей закон дуже навіть класний, хоча б у тому. що будуть встановлюватися автоматичні відеореєстратори. І лиш , якщо правопорушення буде ними зафіксоване - притягнуто без повєсток і слідства винного. Це як на мене перший крок до Європи, хоча б у цьому сенсі. Краще аніж платити у кишеню навіть не Г на дорозі, а їх керівникам у кабінетах. :pardon:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 17 січня 2014, 01:09

Sms написав:
taranjka написав:вони були проти дебільного і здирницького бюджету - а це був єдиний спосіб його не прийняти.

Запропонували альтернативу? Ти бачила проект?

не бачила. але бюджет мають розглядати, кажись в трьох читаннях, вносити зміни... а тут прийняли без обговорення
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Sms » 17 січня 2014, 01:14

taranjka написав:а тут прийняли без обговорення

Так Слава Богу, пора б вже!!! Взагалі то, так для довідки, він мав би бути прийняти ще у 2013 році:) Не знаєш чого так все затягнулось?

Іщодо цього :
Sms написав:Добре, як ти трактуєш заяву Гриценка, зроблену 15.01. щодо силового штурму Майдану в ніч на 16.01?

чекаю твій коментар :aplo:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 17 січня 2014, 01:17

що тут коментувати? такі заяви час від часу виринають. беркут катають туди-сюди. в той день звезли більше ніж зазвичай - майдан перестраховувався. в тебе є цікавіші версії?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей