Перлинка написав:Микола Янович?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Перлинка написав:Микола Янович?
Sms написав:sky написав:Як забрали права? На основі чого??? З Ваших слів в нас анархія!!!!
це саме той варіант: люди не знають ні своїх прав, ні своїх обов'язків. І саме страшніше, що не хочуть знати
taranjka написав:цей закон - суто проти автомайдану. даї їм дозволів давати не буде.
taranjka написав:але ж він вірив своїй владі)
taranjka написав:Sms а ти читала як його прийняли?
піднімали руки, голосів не рахували, без спікера - це все порушення регламенту!
якщо це не політичний підтекст, то я тупа. а зі мною ще половина України![]()
а бюджет сюди прямо відноситься
а якщо це був не міліціонер, а просто дядя, аферистів хватає!!!! Чому ми такі довірливі??? Чому не попромити предявити службове посвідчення у міліціонера??? Нащо віддавати права, ми можем їх просто показати у своїх руках у розкритому вигляді??? В цьому і проблема наших людей!!!!taranjka написав:зупинився, прийшов працівник, попросив предявити права, той легковірно віддав, (згідно закону він би мав питати чого спинили і тд, але ж він вірив своїй владі), дядя в формі сказав що не віддасть, бо той тоді то тоді то (межигіря) порушив - не спинився, є протокол.... тепер знайомий перечитав закони (поки їх не змінили) і подав в прокуратуру і суд.
я теж не юрист і не розбираюся в всіх законах. я знаю, основні, які стосуються моєї повсякденної життєдіяльності і я їх дотримуюсь. а в нюансах, як їх можна трактувати - то вже не моє. як більшості громадян
taranjka написав:якщо це не політичний підтекст, то я тупа. а зі мною ще половина України
Sms написав:taranjka написав:Sms а ти читала як його прийняли?
піднімали руки, голосів не рахували, без спікера - це все порушення регламенту!
якщо це не політичний підтекст, то я тупа. а зі мною ще половина України![]()
а бюджет сюди прямо відноситься
А те, що опозиція блокувала прийняття бюджету і не давала країні нормально працювати - це нормально?
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей