Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 січня 2014, 20:49

taranjka написав:ще є частина наївних, що думають шо буде як в білорусів - разом з диктатурою прийде стабільність і добробут

Навіть особисто чула від деяких знайомих подібні думки, що, мовляв, у Білорусії все так класно :crazy:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 16 січня 2014, 21:11

але лукашенко "господар", а в нас зек
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 16 січня 2014, 23:00

taranjka написав:1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки

забули дописати без погодження з даї...
taranjka написав:За діяльність інформагентства без держ.реєстрації - конфіскація техніки і продукції + великий штраф.

а нефіг всяку фігню і неперевірену інфу ширити нетом. стільки сепаратиських груп проповідує, діти казяться, а ніхто ні за що не відповідає - бо то є свобода слова і думки....
taranjka написав:Встановлення наметів, сцени чи навіть звуку(!) без дозволу(!) міліції(!) - до 15 діб.

теж правильно. Завтра поставить бомж Вася н площі палатку і скаже я тут живу - і це нормально буде?
taranjka написав:10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані" (!)

конкретніше витяг з постанови. Бо якись дядя Вася написав на свій лад...
taranjka написав:11. Блокування доступу до житла (цілком нова кримінальна норма) - 6 РОКІВ. 12. Наклеп (Повернуто до Кримінального Кодексу!!!!) - 2 РОКИ. 13
. Поширення екстремістських матеріалів (!!!!) - 3 РОКИ
. 14. "групове порушення громадського порядку" - 2 РОКИ

в цьому взагалі нічого страшного не бачу!!! Це нормально люди.
taranjka написав:НДО, які отримують кошти з-за кордону

просвітіть, що таке ндо :=):
taranjka написав:Держава може прийняти рішення про ЗАБОРОНУ ДОСТУПУ ДО ІНТЕРНЕТУ 23. Громадське об'єднання вважається таким, що бере участь у політичній діяльності, якщо воно прагне впливати на рішення органів влади (тоді на таку діяльність і її фінансування треба просити завчасного дозволу держави). 24. Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) ЗАОЧНО, тобто у її відсутність на суді. 25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом. 26. Народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР. 27. "Беркут" та посадовці, які вчинили злочини проти активістів майдану, звільняються від покарання.

щдайте конкретний текст постанови, а не "толкування якогось Васі....
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Галина » 16 січня 2014, 23:10

Sms написав:Завтра поставить бомж Вася н площі палатку і скаже я тут живу - і це нормально буде?

Де він її візьме?? :ha: :hi: Хіба з картону зліпить.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення taranjka » 16 січня 2014, 23:11

погугли, інформації багато. як я розумію ми з тобою довіряємо різним джерелам
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 16 січня 2014, 23:18

про "НАКЛЕПИ"
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 16 січня 2014, 23:26

НДО наскільки я розумію то недержавна організація(незмінна словникова абревіатура) - є легальним підприємством створеним окремо від держави. Це може бути консолідований громадський рух, який складається з окремих, взаємно не підпорядкованих, але взаємодіючих громадських організацій, які спрямовують енергію громадян на творчу діяльність і тим самим знижують соціальну напругу в суспільстві.
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення гра з вогнем » 16 січня 2014, 23:32

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

:?: :?: :?: :?:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 16 січня 2014, 23:38

критикувати владу я не перестану, важливу інфу і далі постити буду (мій фб-акаунт тепер можна вважати інформагенством, бо шо то таке так і не розшифрували), ну і ще не один антиконституційний закон щодня буду порушувати... посилки мені будете носити? :hi:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 16 січня 2014, 23:57

taranjka написав:погугли, інформації багато. як я розумію ми з тобою довіряємо різним джерелам

Я довіряю першоджерелам і звикла сама робити висновки:) От наприклад те, що у наданому тобою матеріалі трактується:
25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом.
в орігіналі вказано, що
"Адміністративну відповідальність за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, що зафіксовані в автоматичному режимі (за допомогою технічних засобів, що дозволяють здійснювати фотозйомку і/або відеозапис без участі оператора), несе особа, за якою зареєстровано транспортний засіб.
У разі, якщо транспортний засіб зареєстровано за підприємством, установою, організацією, до адміністративної відповідальності притягається особа, яка керувала транспортним засобом у момент вчинення адміністративного правопорушення. Інформація про таку особу надається керівником підприємства, установи, організації на запит посадової особи . Особи, зазначені у частині першій-третій цієї статті, не підлягають адміністративній відповідальності, якщо доведуть, що транспортний засіб або його номерний знак вибув з їх володіння внаслідок протиправних дій інших осіб або що у момент вчинення правопорушення таким транспортним засобом керувала інша особа.”
І ЩО Ж В ЦЬОМУ ТАКОГО ЖАХЛИВОГО? :scare: Поясніть мені нетямущій:))) Це світова практика:) В Німеччині моя подружка отримує штрафи по пошті без сповіщень і всього решти :) Прийшов штрав у скриньку-пішла оплатила. І ніхто повєсток під підпис не вручає :) Якщо, незгідний з штрафом - подавай в суд :) Хочите в Європу - давайте закони приймати Європейські. Я не бачу в цьому нічого жахливого. Прошу давати обгрунтовані заперечення щодо цього пункту, а не плюватися піною, що то диктатура:)

9. Протокол про адмін. правопорушення можна вже не вручати особі, яку вважають порушником (достатньо т.зв. "свідків"). 10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані" (!)
Щодо цього пункту:
"У випадку, якщо адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху зафіксовано в автоматичному режимі, посадова особа підрозділу Міністерства внутрішніх справ України, що забезпечує безпеку дорожнього руху, на підставі даних автоматизованої інформаційної системи зазначеного підрозділу встановлює особу, за якою зареєстровано відповідний транспортний засіб. Якщо транспортний засіб зареєстровано за фізичною особою, зазначена посадова особа виносить постанову про накладення адміністративного стягнення. Постанова виноситься без участі особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Якщо транспортний засіб зареєстровано за підприємством, установою організацією зазначена посадова особа складає запит про надання інформації.
Постанова надсилається фізичній особі, а запит - керівнику підприємства, установи, організації, за якими зареєстровано транспортний засіб, протягом трьох днів з дня відповідно їх винесення чи складення рекомендованим листом із повідомленням на зареєстровану адресу місця проживання (місцезнаходження) відповідної особи.
Днем отримання постанови та запиту є дата, зазначена у поштовому повідомленні про вручення. У разі якщо фізична особа чи керівник підприємства, установи, організації, за якими зареєстровано транспортний засіб, відмовляються від отримання постанови чи запиту, або відсутні за вказаною адресою, днем отримання постанови чи запиту є день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову зазначеної особи отримати постанову чи запит або відмітки про відсутність особи за вказаною адресою.
"

Вище написала досвід Німеччини. В них теж диктатура?

Не перечитала ще всіх прийнятих законів і поправок, але впевнена, що і в іншому все так само. Прийняли одне, а "майдановцы" трактують як собі хочуть:) А Вам промивку мозгу зробили і ви "хаваєте" цю всю інфу з "про майдановських" ЗМІ не удосужившись прочитати першоджерело і зробити свої висновки, а не нав'язані дядечкою Васею :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей