Я печу свій сирник (десь тут є рецепт) і ще пісочні горішки з згущонкою і горіхами.
Горішки:
Для тіста:
1 п. маргарини
1 яйце+0,5 ст. цукру -збити міксером
3 ст. муки
0,5 ложки смальцю
Замісити легке тісто (щоб не було забите) поставити в холодильник на 2-3 год. Тоді викладати у формочки і пекти в духовці при температурі 180-200 град. 15-20 хвилин. Коли заготовки остигнуть змастити масою і половинки горішків скасти докупи у вигляді горіха.
Для начинки:
0,5 б. згущонки вареної
150 г масла
Розтерти або збити міксером до однорідної маси, додати подрібнені горіхи і перемащувати горішки. Готові горішки поставити в холодильник.
Смачного!!!