Глобальні оголошення!

До вас приходив соцзабез?

Модератори: олеся, Любов

Re: До вас приходив соцзабез?

Повідомлення Liza » 07 січня 2014, 16:36

До мене приходив соцзабез-мужчинка пiсля народження другоii дитини. Написав у своiiх бамагах, що ми купили лiжко, пiдгузи (це було в наявностi), то да сьо. Нiчого страшного - по квартирi не ходив, нiкуди не заглядав, лише з порога кинув оком. Вважаю такi перевiрки правильними - щоб вичисляти недобросовiсних батькiв, чисто задля дiтей, котрi - ясен пень - за себе ще не постоять. Не пам'ятаю, чи мав документа "наш" дядя - вважаю це обов'язковим, як i iнформування мол.батькiв про те, як вiдрiзнити соцпрацiвника вiд допитливого шахрая.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Mysyk1 » 07 січня 2014, 21:42

До нас приходив два рази перший нічого недивився тільки зайшов на кухню щоб заповнити папери, а другий дзвонив щоб до них прийшла але немогла то сам приїхай і в порозі розписалась і пішов. Але я приписана в іншому місті. А моя знайома за кордоном то заплатила пару копійок і ніяких перевірок ті гроші виплачують.
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Повідомлення Новенька » 07 січня 2014, 21:47

До мене приходили теж як тільки оформила одноразову допомогу при народженні. Перевірити де дитина, в яких умовах живемо. Підписала акт про перевірку і все. Думаю ті перевірки правильні, тому що знаю історію, коли "мама" дитину віддала в іншу сімї, а сама (мабуть по жадності) оформила одноразову. Так і виловили її.
Новенька Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 667 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення flash-ka » 08 січня 2014, 12:05

от мені цікаво, а якби прийшов соцпрацівник а нема ліжечка, підгузників, бо спить дитина з батьками а підгузниками не користуються......що тоді? думаю має бути якась інша оцінка.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Liza » 08 січня 2014, 12:18

Думаю, що оцiнюеться i загальна обстановка у помешканнi. Можна було би пред'явити багаторазовi пiдгузи. I провести коротке iнформування на тему слiнга, слiнгокуртки та вiдсутностi потреби в колясцi :)))))))
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення flash-ka » 08 січня 2014, 12:31

Liza :hi:
воно то так, але як чистота і достаток в домі має відношення до коштів на дитину? це ж виходить,що якщо мама купить собі норкову шубу, то дитина від того має бути щаслива?
думаю такими перевірками можна тільки відловлювати тих, хто діток родить як котят лише щоб пропити гроші...а от тих хто не дбає про дитину, бо надто любить себе чи має якісь інші проблеми в тому плані...такими експрес0візитами не можливо вирахувати :confused:
бачила колись фільм на цю тему.....дитину забрали в мами і тримали в хліву, а самі жили в шик-домі, бо діти їм були до одного місця....головне гроші і принциповість,що дитина після розлучення в нього.
Востаннє редагувалось flash-ka в 08 січня 2014, 12:38, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення stella123 » 08 січня 2014, 12:33

flash-ka написав:от мені цікаво, а якби прийшов соцпрацівник а нема ліжечка, підгузників, бо спить дитина з батьками а підгузниками не користуються......що тоді? думаю має бути якась інша оцінка.

Я не думаю, що наявність ліжечка і памперсів - це основне на,що звертає увагу працівник соцбезу. Я думаю, що він в загаьному дивиться на стан помешкання на батьків (чи якісь не аліки чи неадикватні), на дитину. І взагалі чи є дитина бо останім часом почала якось частіше дивитися новини то взагалі все більше дивуюся, що робиться... то десь забудуть дитину чи взагалі продають свою власну дитину.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення sky » 08 січня 2014, 14:23

До мене не приходив!!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Liza » 08 січня 2014, 18:07

flash-ka написав:Liza :hi:
воно то так, але як чистота і достаток в домі має відношення до коштів на дитину? це ж виходить,що якщо мама купить собі норкову шубу, то дитина від того має бути щаслива?
думаю такими перевірками можна тільки відловлювати тих, хто діток родить як котят лише щоб пропити гроші...а от тих хто не дбає про дитину, бо надто любить себе чи має якісь інші проблеми в тому плані...такими експрес0візитами не можливо вирахувати :confused:
бачила колись фільм на цю тему.....дитину забрали в мами і тримали в хліву, а самі жили в шик-домі, бо діти їм були до одного місця....головне гроші і принциповість,що дитина після розлучення в нього.

Я вважаю цi вiзити одною iз можливостей вирахувати недобросовiстних батькiв. Ще дiл.педiатр зi свого боку може зауважити грiшки батькiвськi.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення flash-ka » 08 січня 2014, 19:18

я погоджуюсь що такі візити потрібні, але на жаль там не все так ідеально як хотілось би :sad:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей