Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення KriStar » 06 січня 2014, 23:10

В кожного з дописувачів цієї теми, здається, вже давно сформована своя власна позиція. Для чого створювати суперечки й проводити дискусії, переливаючи воду з одного горщика в інший, якщо й так заздалегідь зрозуміло, що нікого переконати не вдастся й кожен залишиться зі своїми переконаннями, при своїй думці.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Marichka » 07 січня 2014, 10:09

Пишіть-пишіть!!!Мені,наприклад,дописи Тараньки є дуже інформативні!!!Дякую,Таранька!!!
Але і надалі,пишем без особистих образ,спокійно і толерантно,наскільки це можливо.Бо я вже сама зарікалась не заходити в цю тему-але все одно цікаво...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Natalinda » 08 січня 2014, 01:21

KriStar написав:В кожного з дописувачів цієї теми, здається, вже давно сформована своя власна позиція. Для чого створювати суперечки й проводити дискусії, переливаючи воду з одного горщика в інший, якщо й так заздалегідь зрозуміло, що нікого переконати не вдастся й кожен залишиться зі своїми переконаннями, при своїй думці.

Ну в дописувачів так, а в читачів можливо й ні :wink:
Я підтримую і Тараньку і Радмилу. Бо як і Радмила переконана що майдан має відбутися в голові кожного окремо взятого українця. І чистий підїзд - то перша сходинка до Європи. Бо чисто не там де метуть, а там - де не смітять. Так само взятки беруть там - де їх дають. Народ дурять той - який дозволяє себе дурити!!!
Не писала б Радмила - не писала б таранька :wink: :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 08 січня 2014, 01:23

І про батарейки - я от поки тема була актуальна - то мала на меті в садок банку нести, але синок тоді хворів і так і забулося(((((( І таких як я нажаль багато((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 08 січня 2014, 12:19

я ставила в себе в підїзді. не пластикову (Тайга тоді писала, що пластикову не можна). раз скляну - пропала безвісти. два рази ящик. останній раз хтось в нього надзюрив. тре шукати щось більш підходяще :sad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення nadusha » 08 січня 2014, 14:56

А чому не можна пластикову? Я думала зробити і поставити не в під"їзді, а в садочку (попередньо погодивши із завідуючою)
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення pan_kotskyy » 08 січня 2014, 15:06

taranjka написав:раз скляну - пропала безвісти. два рази ящик. останній раз хтось в нього надзюрив. тре шукати щось більш підходяще :sad:

люди, люди... і комусь тої банки тре і попісяти більше нема де, єх культура... :sad:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення taranjka » 08 січня 2014, 15:17

nadusha написав:А чому не можна пластикову? Я думала зробити і поставити не в під"їзді, а в садочку (попередньо погодивши із завідуючою)

як я зрозуміла, то батарейки часом течуть і можуть вступити в реакцію з пластиком :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 08 січня 2014, 23:39

KriStar написав:В кожного з дописувачів цієї теми, здається, вже давно сформована своя власна позиція. Для чого створювати суперечки й проводити дискусії, переливаючи воду з одного горщика в інший, якщо й так заздалегідь зрозуміло, що нікого переконати не вдастся й кожен залишиться зі своїми переконаннями, при своїй думці.

Я знаю, що нікого не переконаю. Але не можу байдуже спостерігати те , що відбувається просто висловлюю своє бачення. У мене воно таке. В когось воно інше.
Це форум. І ми тут спілкуємось.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення nadusha » 10 січня 2014, 14:10

Іван Марчук: "Нічого не буде. Люди постоять і розійдуться. Але Майдан стане для українців першим класом, де діти вчаться грамоті. Вчитися нам усім ще треба буде багато років. Україна зможе стати з колін лише тоді, коли всі зрозуміють, що тим, хто не працює, ніякі блага на голову не впадуть. А поки що країна котиться донизу. Наші люди були, є і хочуть бути рабами. Ці, хто зараз на Майдані – крапля в океані, а де 30 мільйонів, які хочуть стати вільними? Україна спить вічним сном. Боюся, що ніколи не підніметься. Через 50 років нас взагалі може не бути, а на нашій території мирно житимуть китайці і годуватимуть всю Європу”.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість