taranjka написав:тобі шкода парканчика медвечука?
якби він відкрив коли стукають, то б не поломався
Не в тому річ. Паркан Медведчука чи когось іншого.
Що відбувається?! А відбувається те, що завтра скажуть, Таранька причетна до розгону майдану, в неї чоловік омоновець , який бив студентів. І Майданці підуть бити Таранці вікна. І ніхто не буде проводити розслідування, чи перевіряти інформації.Омоновець в Тараньки чоловік, чи неомоновець.
Ось, що мене обурює. Власне це вже сталось і яскраво продемонстрував підпал під час смолоскипної ходьби.
Ви розумієте це чи ні? Завтра ті хто керує майданом кидають клич : "бий євреїв, бо то вони винні" І підуть бити. Бо порушений основний принцип, що спершу має бути провина доведена, доведена в законом установленим порядком. А так виходить не потрібно ні суду, ні розслідувань нічого, достатньо показати ворога, а все решту зробить натовп. Де ж тут демократія і євроцінності?
І любе правопорушення можна тепер під амністію підвести - захоплення адмінбудівель, напад на правоохоронців, блокування доріг, повалення пам'ятників, примусове стягнення зарплати - все під амністію, бо це майдан.
Підуть паркан поламають - демократія, вікна поб'ють - демократія. Тільки демократія і вседозволеність це дещо різні речі.
І щодо майдану, перш чим їхати помирати, треба хоч знати за що ти їдеш і для чого? Ну стоять, стоять, стоять.... А толку? Чого добились? Періодично заважають працювати тим чи іншим службам. То прокуратуру заблокують, то ДАЇ. Ну і що? Що далі? Як це наблизить Україну до Європи? Чи поки там стоять хтось буде розбудовувати нашу країну? Чи воно само розбудується?
Ну хай ще з місяць, другий постоять, може до весни достоять, а там поїдуть городи садити. Я так думаю, що майдан вже навіть влада в серйоз несприймає.