Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
Dashko написав:Параїл Юля, вам грудне не буде заважати вийти на роботу. Влітку малечі буде півтора року - вона спокійно більшу частину дня буде обходитися без прикладань. А те, що залишаться вечірні, нічні, ранкові прикладання - тільки плюс.![]()
А поведінка, яку ви описуєте - дуже характерна для такого віку, з часом все зміниться.
westa написав:Ой , дівчата![]()
![]()
![]()
Мушу за місяць відлучити малого. 27 січня їду в Львів на курси двомісячні. Відкласти ніяк не вийде, це вже і так останній шанс![]()
Зараз синочок ніби відчуває , що не довго лишилося - з циці не злазить. Відволікати не завжди виходить. Зараз ще і зуби лізуть. Ще 3 залишилося , але вони точно за місяць вилізти не встигнуть.
До останніх кількох днів режим в нас був такий : одне годування на обід( перед сном , якщо засинає ) , ввечері перед сном і вночі скільки хоче. Такий режим в нас вже з червня , відтоді жодне годування забрати не вдається.
Сьогодні мене весь день не було , ввечері груди так боліли, що малий ледве зміг почати смоктати. Молока явно дуже багато. Видно без таблеток не обійтись.
Може хтось знає як найменш болісно для дитини провести відлучення в даній ситуації.
Допоможіть
stella123 написав:А порішати ті курси ніяк нельзя? Щоб приїхати раз на початку і вкінці там всьо здати. Знаю знайома теж медик їздила так на курси підвищення кваліфікації.
Ulkanet написав:а ще я ніколи не ходжу за своє дитиною і не виціловую її на прощання і не кажу "Па-па! Я пішла!". Я їй даю книжечку, наклейки чи іграшку і поки вона заграється з бабою, тихенько йду.
Ulkanet написав:TanenRom бо ти їй раз таке показала.а я своїй не показувала що так треба. тому вона і не знає донині що то тре так зі мною прощатися.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей