Танюшка, серце ще більшебуде боліти якщо то все запустити і тоді треба той антибіотик не пити , а не дай Бог колоти або ще гірше капати в лікарні
Тому ти вибрала менше зло
В нас зараз теж ситуація не з приємних. Синочок кашляв по-трошки 3 тижні -слухались , пили сиропчики, чайочки, а синок продовжував кашляти в вночі приступами. Врешті -решт я не витримала-пішли ще до двох інших лікарів (дорослого пульмонолога і ще до педіатра який займається бронхіальними астмами і т.п.), послухали знову нічого особливо загрозливого не почули (одна сказала що дуже легенькі похрипування). І ще здала аналіз крові-по аналізу дещо вище норми палички, що свідчить про якийсь запальний процес. Лікарі назначили сиропи, інгаляції і спостерігатися, а ввечері малий почав активно пчихати і кашель став частіший і глибшмй ( в нас це означає, що соплі кашлі і весь букет попереду), тому подзвонили ще раз до лікарки і вона сказала , що тоді давати антибіотик так як це напевно вилізли ті підвищені палички.
Тому я теж до останнього вагалася (ще як стояла в черзі в аптеці
) чи давати,але так як сам кашель вже запущений і ще придналось щось вірусне швидше за все і я уявила собі як то одне на одне накладеться, що може бути в результаті, то дала антибіотик і на други день подякувала Богу , що я це зробила. Бо малий почав сильно сопляти і кашляти, але наразі майже три доби пройшло з антибіотиком і сьогодні дитині набагато краще.
Тому нам мамам часто приходиться приймати важкі рішення як нам здається на гірше дитині, але щоб попередити ще більшу небезпеку і біду в певних випадках.