Глобальні оголошення!

Бронхіт

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Re: Бронхіт

Повідомлення Ольчик » 17 жовтня 2013, 16:04

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, чи нормальним є наявність синяків-крововиливів на спині у дитини після відхаркуючого масажу?
Зображення
Ольчик Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 205 раз.
Подякували: 134 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Sms » 17 жовтня 2013, 16:12

Якщо шкіра дуже чутлива і капілярчики близькі до шкіри - не думаю, що це є проблема. В мене в малої теж лишались. Та в неї лишались і після трошки більшого натискання на ручку :))))
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 07:54

а ми до вас.
нам вперше в житті поставили діагноз - Бронхіт, і сказали що хрипи є з двох сторін.
лікування - антибіотик, сироп Лазолван, лоратадин, бактерії і все.кашель почався у вівторок - але вологий тільки зранку, протягом дня кашлю не було, в четвер ввечері піднялась температура до 38,4 - вчора цілий день температури немає - дитина активна, скаче, даю багато пити і робили інгаляції.
сьогодні у другій половині дня повинен прийти ще один лікар її послухати.
у мене питання - чи дійсно антибіотик потрібний, чи можна спробувати вийти з цього стану самим - масажі, питання, інгаляції.
вже і програму Комаровського передивилась, і в мене голова йде обертом - не знаю що робити.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Dribchuk » 28 грудня 2013, 09:25

TanenRom ми пробували самі, одного разу вдалося перебороти інгаляціями, а от вдруге вже ні. Все залежить що вам скаже лікар бо нам лікар прямо сказала або робите інгаляції-масажі і це буде довше, але без антибіотика, або даєте антибіотик і це буде швидше. 2й раз нам сказали що конкретно треба давати антибіотик і альтернативи немає.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 09:28

Dribchuk написав:TanenRom ми пробували самі, одного разу вдалося перебороти інгаляціями, а от вдруге вже ні. Все залежить що вам скаже лікар бо нам лікар прямо сказала або робите інгаляції-масажі і це буде довше, але без антибіотика, або даєте антибіотик і це буде швидше. 2й раз нам сказали що конкретно треба давати антибіотик і альтернативи немає.

я лікаря запитала, а без антибіотика не можна?, вона сказала - ні.
наша педіатр ніби ніколи просто так антибіотики не виписує, але трохи сумніви у мене є - бо вихідні на носі, може щоб і не ризикувати їх виписала.
побачимо, що ще інший лікар скаже.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення Sms » 28 грудня 2013, 09:41

В мене в малої майже кожне ОРЗ обертається бронхітом, та й ще й з обструкцією. Я не даю антибіотик без аналізу крові. Хочуть виписати, питаюсь навіщо? Це ж вірусна інфекція? Давайте зробим аналіз крові клінічний і вже після нього приймемо рішення. Одним словом всі наші бронхіти лікувала інгаляціями+багато пиття+від температури по потребі + сироп для розрідження мокроти Ереспал. Однак двічі були приєднанні бактерії. От як зараз. Це все виявилось на аналізі крові. Тому пьєм антибіотик. Без аналізу крові не даю антибіотик. Аналіз крові у вихідні можна зробити в міській дитячій в стаціонарі і в обласній в прийомному.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 28 грудня 2013, 09:42

TanenRom так, дуже добре консультуватися в декількох лікарів, ще можна здати кров з пальчика, дуже часто в нас було що лікарка хотіла виписати антибіотик, а дивилась аналіз крові і не назначала.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 10:03

Dribchuk написав:TanenRom так, дуже добре консультуватися в декількох лікарів, ще можна здати кров з пальчика, дуже часто в нас було що лікарка хотіла виписати антибіотик, а дивилась аналіз крові і не назначала.

хочу сьогодні здати аналіз крові, буду взнавати де можна, бо в приватній як здам, то сьогодні точно готовий не буде - хіба терміновий робити.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 28 грудня 2013, 10:06

TanenRom ми робили в сінево, то в 10.00 здали в 20.00 мали результат, але вам ліпше напевне звернутися в якусь лікрню дитячу, там можна буде здати і мати результат за годинку-дві
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 28 грудня 2013, 10:17

Dribchuk написав:TanenRom ми робили в сінево, то в 10.00 здали в 20.00 мали результат, але вам ліпше напевне звернутися в якусь лікрню дитячу, там можна буде здати і мати результат за годинку-дві

уже подзвонила - якщо здам в Сінево - то результат буде на понеділок, можна в Ділі здати терміновий - готовий буде через 4 години.
знала б в яку лікарню їхати - то б поїхала, а то не знаєш,які там люди попадуть - захочуть прийняти чи ні, і дитину возити не хочеться по лікарнях, в мене ще й чоловік в відрядженні - тобто або знову з дитиною потрібно буде їхати на таксі за результатом, або чекати там з нею 2 години - бо забрати ніхто не зможе.
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Будь здоровий, малюк (захворювання і лікування)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей