Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
LaScala написав:В нас перші сопельки були десь в перший місяць, то капала молочком і промивала соляним розчином. А коли сопельки були в 1,8 то згадала як бабуся мені капала в дитинстві каланхое. З листочка видушила сік, приблизно 1-1 розвела водичкою і в кожну ніздрю, малий потім все випчихує і зразу легше дихає. То так сміхота як він сидить на ліжку такий обіжений бо мама носик капала, а потім як не почне раз за разом пчихати, той вся обіда відразу проходить.
Sms написав:Коли в дитини страшний насморк, а в хаті +24 і вологість максимум 30%,
соплики видувати, вона в мене дуже на рахунок такого діла як каки, соплі бризглива. Не дай Бог щось, то вже мити, витирати і то бігом)))) тому, як тільки у нас забитий носик, я запшикую "Х’юмером", чекаю декілька хвилин, щоб усе розмокло, далі підтягую грушею і забираю усе акуратно ватною паличкою. І так багато разів на день. На ніч можу дати у особливих випадках судиннозвужуюче. Я не знаю як ваші дітки, а моя себе почуває дискомфортно дуже із забитим носом, ще якби видувала, а то ж ні, надіюся, що в скорім часі навчиться сама, перестане вже видумувати. Ми ще жодного разу досі не мали ніяких ускладнень від сопель, але в носі я їх не залишаю. Плюс ставлю на сон подушку, щоб трішки голівка була припіднята, зволожувач, так ми спимо.Pipochka написав:Повторяти не рекомендую (краще йдіть до лікаря, він краще знає що потрібно вашій дитині, ніж мама) )))))))))
Щодо невисмарканої дитини - це навіть з естетичної сторони невірно... Ну не подобаються мені діти з соплями до колін, що шмигають носом, або пьють їх ртом, або дитиська з засохшими козюлями коло носа... 
Pipochka написав:у мене в Юрчика від 17.11 соплі, спочатку просто нічого не робила
а потиім після місяця сопель знову почала нічого не робити і тоді пройшло
все одно не проходять......
вам!Повернутись до Вухо/горло/носик
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей