Сяна написав:П.С. поділишся враженнями про книжку! і, якшо можна, даси почитати
Обов'язково:))) Дуже дякую Вам з Катрусечкою

Сяна написав:П.С. поділишся враженнями про книжку! і, якшо можна, даси почитати
ksenja написав:Ура !!!і ми вже з подарункамиВчора так несподівано отримала смс з нової пошти і одразу чоловікза відправила забирати.А там виявилось стільки всього класного
- і головне,що все виготовлене власноруч.Прикраси вже зайняли почесне місце на ялинці,книжечку вже прочитали, а цукеркова ялиночка то напевне буде довго стояти,бо так шкода її їсти.А стрічки поповнили мою колекцію і думаю,що скоро будуть використані.Прихований текст Ну що тут сказати - Миколай вгадав все,за що йому величезне дякую!
Лише от цікаво,хто ж той Миколай?
Бо я щось недуже здогадуюсь
Sms написав:ksenja написав:Ура !!!і ми вже з подарункамиВчора так несподівано отримала смс з нової пошти і одразу чоловікза відправила забирати.А там виявилось стільки всього класного
- і головне,що все виготовлене власноруч.Прикраси вже зайняли почесне місце на ялинці,книжечку вже прочитали, а цукеркова ялиночка то напевне буде довго стояти,бо так шкода її їсти.А стрічки поповнили мою колекцію і думаю,що скоро будуть використані.Прихований текст Ну що тут сказати - Миколай вгадав все,за що йому величезне дякую!
Лише от цікаво,хто ж той Миколай?
Бо я щось недуже здогадуюсь
Ооо,впiзнаю твого Миколая!Але говорити хто вiн не буду))) Хай сам зiзнаеться!Лиш ,якщо я вiрно думаю,то вiн живе не в Тернополi))))
Lusik написав::aplo:![]()
![]()
Як мені приємно, що ksenja Вам усе сподобалось - мені особливо хотілось зробити щось приємне своїми руками. Дуже старалась!!!!Переживала щоб вчасно дійшло
Я з Тернополя і СМС напевно мене з кимось попутала (думаю з Таненрум
)
А ялиночку не шкодуйте-їжте цукерочки на здоровячко, ато зіпсуються.![]()
Я ще зроблю і вишлю
![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість