Радмила » 09 грудня 2013, 23:43
Кому заважав той памятник? Це наша історія. По всій Європі стоять памятники королям, яким повідрубували в свій час голови. І тому самому Кромвелю в Англії. Це історія. Яка б не була , але наша історія. Воювати з памятниками, це все на що здатна наша Свобода? Мені особисто все рівно, стояв там памятник чи ні. Смішно було дивитись на інтерв'ю Кличка, який запевняв, що памятник не збирались чіпати, а поруч стоїть Тягнибок і кривляється як клоун. Хіба не підскакував від щасття. Якесь враження склалось про його неадекватність.
Якась у них нездорова пристрасть до памятників, одні - валять, другі - будують. Наче в країні не має важливішого ніж встановлювати памятники Бандері і валити Леніну. Лібше б на ті гроші, що Бандері памятник зробили, в дитячі лікарні обладнання нове закупили.
Щодо останіх подій. Мені сумно бачити, що українці воюють з українцями. Пани чубляться в холопів чуби тріщать. Оце як раз про нашу ситуацію. Опизиція рветься до влади і їм все одно, скільки людей вони положуть для цього. Майданівці для них лише гарматне м'ясо.
Це боротьба за владу. Те що зробили в Києві - захоплення адмінбудівель, блокування роботи уряду - це державний переворот. Влада, якщо вона якась влада, має як на це реагувати? Всіх погладити по голівці і запросити в гості?
Почитайте східноукраїнські форуми. Там пишуть, що треба зупинити цей хаос у Києві. Президента вибрали українці. Якщо він не задовільняє українців, то треба було провести референдум за його відставку. Діяти в межах закону. Опозиції не вистачило навіть розуму зібрати більшість в парламенті, щоб відправити Азарова у відставку. А це був шанс мирно розв'язати цей конфлікт. Про це говорило багато аналітиків. Що якби вони вчасно провели переговори, то можна було б переформувати більшість.
Так, нажаль тепер силовий варіант. Але Ви ж назвали це революцією, а що революція обходиться без крові? Скільки безневиних людей перемелюється революціями, історію нагадати? Під ніж ідуть всі винні не винні , жінки і діти.Згадайте Французьку революцію, згадайте Жовтневу, подивіться як "добре" в країнах Сходу після революцій. І за це відповідальні ті хто повів людей на майдан. Думати треба було. Шукати законі шляхи, методи. Готуватися до виборів, чи референдуму. Прості люди розплачуються за чиїсь амбіції. А ТІ хлопці викрутяться, відкупляться, чи закордон втечуть, а простих людей перекалічать, пересадять. "Лес рубят - щепки летят".
І щоб не було закидів, чи мене задовільняє ця влада і її дії. Я скажу так, мене найбільше не задовільняє те що робиться зараз в країні. Мене не задовільняє, бо нас втягнули в хаос, втягують в бійню. Мене не задовільняє, коли я бачу по телевізору побитих, покалічених людей, з якого боку б барикад вони не стояли.А я хочу щоб мої діти жили в мирі і в спокійній країні. Я вважаю, що все можна було вирішувати в правовому полі. А те що відбувається зараз значно гірше ніж те в чому ми жили досі. Бо коли матері не знають чи прийдуть їх діти додому, чи вони їх потім будуть шукати у лікарнях, чи де інде, то це найгірше, ніж те що було до цього.

Щастя є