Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flash-ka » 09 грудня 2013, 22:02

Сніжинка написав:З минулим, яке спричинило багато горя і страждань українцям варто було би попрощатися.

погоджуюсь.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення taranjka » 09 грудня 2013, 22:28

про памятник леніну. мені не подобається, що його завалили, але тільки тому, що тоді не це потрібно було робити, є багато важливіших моменів.
щодо "щоб по закону" - то памятник цей вже давно мали знести - є один указ кабміну, і три укази президентів. те, що його не знесли порушення з боку КМДА
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 09 грудня 2013, 22:34

сестра сьогодні повернулася з Києва. зустріла мітингувальників з "провладного" мітингу, які прийшли до них на майдан і кидали в скриньки з пожертвами ті гроші, що їм там заплатили :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Sms » 09 грудня 2013, 22:41

гра з вогнем написав:СМС, а яке сакральне значення має для тебе памятник Леніну?

Абсолютно ніякого:) Я не з точки зору позиції людей це написала, а лише з точки зору закону. Це інкримінується як вандалізм. Хіба, мало подій 30 листопада і штурму АП , щоб ще раз, зайвий раз провокувати владу? Хіба не будуть шукати винних? Лише з цих міркувань. Для мене це вандалізм, адже це лише пам'ятник. Якщо цей пам'ятник настільки заважає жити - давайте робити все законно, щоб потім не було можливості у влади сказати , що їх спровокували на задіяння сили. Згідна з думкою KriStar на 100%... :pardon:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 09 грудня 2013, 22:43

taranjka написав:зустріла мітингувальників з "провладного" мітингу, які прийшли до них на майдан і кидали в скриньки з пожертвами ті гроші, що їм там заплатили :)

моя братова теж це розказувала , причому зустріла знайому жінку з Тернопільщини. :ha:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 09 грудня 2013, 22:45

Sms так здається є закони. я точно не памятаю які, але вжа давно мали знести той памятник, так само як памятники всіх, хто були причетні до голодомору.
а зважаючи на те. що міліція не втручалася, хоча була в безпосередній близькості і бачила. то не мають права навіть нічого говорити про кримінал і т.п.

я теж згідна що потрібно менше провокувати.
але не згідна, що
те саме,що зараз би в Тернополi звалили памятник Бандерi!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sms » 09 грудня 2013, 22:50

гра з вогнем написав:так здається є закони. я точно не памятаю які, але вжа давно мали знести той памятник, так само як памятники всіх, хто були причетні до голодомору.

не знала цього, тому і прирівняла... :=):
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 09 грудня 2013, 23:43

Кому заважав той памятник? Це наша історія. По всій Європі стоять памятники королям, яким повідрубували в свій час голови. І тому самому Кромвелю в Англії. Це історія. Яка б не була , але наша історія. Воювати з памятниками, це все на що здатна наша Свобода? Мені особисто все рівно, стояв там памятник чи ні. Смішно було дивитись на інтерв'ю Кличка, який запевняв, що памятник не збирались чіпати, а поруч стоїть Тягнибок і кривляється як клоун. Хіба не підскакував від щасття. Якесь враження склалось про його неадекватність.
Якась у них нездорова пристрасть до памятників, одні - валять, другі - будують. Наче в країні не має важливішого ніж встановлювати памятники Бандері і валити Леніну. Лібше б на ті гроші, що Бандері памятник зробили, в дитячі лікарні обладнання нове закупили.

Щодо останіх подій. Мені сумно бачити, що українці воюють з українцями. Пани чубляться в холопів чуби тріщать. Оце як раз про нашу ситуацію. Опизиція рветься до влади і їм все одно, скільки людей вони положуть для цього. Майданівці для них лише гарматне м'ясо.

Це боротьба за владу. Те що зробили в Києві - захоплення адмінбудівель, блокування роботи уряду - це державний переворот. Влада, якщо вона якась влада, має як на це реагувати? Всіх погладити по голівці і запросити в гості?
Почитайте східноукраїнські форуми. Там пишуть, що треба зупинити цей хаос у Києві. Президента вибрали українці. Якщо він не задовільняє українців, то треба було провести референдум за його відставку. Діяти в межах закону. Опозиції не вистачило навіть розуму зібрати більшість в парламенті, щоб відправити Азарова у відставку. А це був шанс мирно розв'язати цей конфлікт. Про це говорило багато аналітиків. Що якби вони вчасно провели переговори, то можна було б переформувати більшість.

Так, нажаль тепер силовий варіант. Але Ви ж назвали це революцією, а що революція обходиться без крові? Скільки безневиних людей перемелюється революціями, історію нагадати? Під ніж ідуть всі винні не винні , жінки і діти.Згадайте Французьку революцію, згадайте Жовтневу, подивіться як "добре" в країнах Сходу після революцій. І за це відповідальні ті хто повів людей на майдан. Думати треба було. Шукати законі шляхи, методи. Готуватися до виборів, чи референдуму. Прості люди розплачуються за чиїсь амбіції. А ТІ хлопці викрутяться, відкупляться, чи закордон втечуть, а простих людей перекалічать, пересадять. "Лес рубят - щепки летят".

І щоб не було закидів, чи мене задовільняє ця влада і її дії. Я скажу так, мене найбільше не задовільняє те що робиться зараз в країні. Мене не задовільняє, бо нас втягнули в хаос, втягують в бійню. Мене не задовільняє, коли я бачу по телевізору побитих, покалічених людей, з якого боку б барикад вони не стояли.А я хочу щоб мої діти жили в мирі і в спокійній країні. Я вважаю, що все можна було вирішувати в правовому полі. А те що відбувається зараз значно гірше ніж те в чому ми жили досі. Бо коли матері не знають чи прийдуть їх діти додому, чи вони їх потім будуть шукати у лікарнях, чи де інде, то це найгірше, ніж те що було до цього.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 09 грудня 2013, 23:48

Радимила, після твоїх повідомлень я втрачаю віру в людей
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 09 грудня 2013, 23:56

Таранька це реальність. Це жорстока реальність. Було зрозуміло від самого початку, що ніхто просто так владу не віддасть.
Якщо це революція. то готувати її треба було ретельно і діяти чітко і швидко. А що лідери? Туди сюди, що робити не знають, як зробити не знають. Людей підняли, а для чого, і що далі, ми подумаємо. Ми подумаємо, а ви мерзніть поки ми подумаємо. Бо ми тугодуми, не знаємо як би так нам владу поділити. Бо нас троє , а крісло одне.
Та дістало це все. Ти що думаєш мені подобається бачити цей жах???
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей