Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 08 грудня 2013, 01:19

taranjka написав:http://vesti.lv/economics/theme/business/79420-latvija-v-es-pobedivshaja-ili-proigravshaja.html

як актуально для нас
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 08 грудня 2013, 01:31

в нашому випадку, якщо рік-два почекати, то країна перетвориться в білорусію

СМС, та стаття, що ти дала ссилку. 1 - задовгий ліричний відступ, 2 - афтар - невідомо хто. аналітик, але про нього гугль шось не знає нічого. 3. я не сумніваюся, що від перемоги буде користь ще комусь, але якщо досягнуться поставлені цілі - то користь буде всім.
я маю можливість спілкуватися з тими, хто організувався в тернополі (студенти) і деякі люди з києва, які теж випадково потрапили до організаторів. крім того читаю тих, хто теж там є організатором\натхенником\ідейником і т.д. більшість з них - далекі від політики, відступати вони не планують, зараз вони все чіткіше організовуються і обєднуються, щоб досягти поставлених цілей. я на них надіюсь, і вірю, що їм вдасться
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 08 грудня 2013, 01:53

Читаю і дивуюсь, як все гарно складається...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 08 грудня 2013, 02:05

цей сайт - типу укрправда - створений спеціально, щоб подавати не правдиву інформацію, в гуглі зявляється на правах реклами, назва під укрправду, ним заспамлено практично всі сайти....
але якщо тобі приємно в це вірити, будь ласка.

усьо, я з цієї теми йду. свою думку і позицію я донесла, і аргументувала.
а дискутувати на тему "погана опозиція", "починати потрібно з себе", "це все світова змова", "майдан куплений" і тд не має бажання, натхнення і настою. залишайтесь і далі з своїм чистим підїздом, країною, в якій ніколи нічого не зміниться, а всі навколо продажні.... виховуйте в такій безнадії і дітей, своїм я буду говорити інакше :rose:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 08 грудня 2013, 02:26

taranjka написав:цей сайт - типу укрправда - створений спеціально, щоб подавати не правдиву інформацію,

taranjka написав:свою думку і позицію я донесла, і аргументувала.

Мені здається це зовсім не аргумент, що цим сайтом заспамлено весь інет, щоб стверджувати, шо пазл не склався! Ти прочитай статтю, для початку. Там читко викладено з посиланням на першоджерела звідки бралась інформація. Влада - розігнала мирних студентів по звірячому, за це Ганьба їм (в тому числі і від мене), однак те що було організовано "Правим сектором" на чолі з опозиційними лідерами, зокрема п.Тягнибоком , на Банковій - це провокація влади.... Безглуздо! Але вірь у свої "незацікавлені" ЗМІ , якщо тобі так зручніше:) Для мене і моєї родини найкраще все ж таки думати головою, а не йти на поводу у "продажних" політиків, для яких сьогоднішній майдан - лише "гарматне м'ясо" по дорозі до влади... Аналізуйте інформацію з різних джерел, а не лише з "незацікавлених" ЗМІ.

P.S.Думаю і мені час завершувати діалог, як Таранька звідси подалася :rose:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 08 грудня 2013, 14:08

taranjka написав:тобі насправді настільки байдужа доля тих, тих вже постраждав в києві? чи ти віриш, що якщо все розійдеться їх тихо-мирно відпустять? чи карати тих, хто винен не потрібно? "вітряками" ти називаєш що? небажання людей жити в країні з диктатурою? чи ти віриш, що в 2015 році відбудуться вибори?
якщо зараз не знищити систему, яка існує, то "на місцях" нічого не зміниться. я зовсім не захищаю владу тернополя, і тут на форумі я вже не раз писала своє фе з різних їх рішень.

Мені шкода тих людей, справді шкода. Вони просто попали під роздачу. Якщо майданівці так за них переживають, то хай знайдуть тих, хто махав ланцюгами і т. д. Вони ж були поруч, все бачили. Чи це має бути безнаказано? Стільки правоохоронців покалічили і це все має з рук зійти? А це теж чиїсь батьки, сини, брати.
Захоплення адмінбудівель теж законий метод і нікому нічого не буде за це? За побиті вікна, за збитки які там зроблені. За це не карають?
Але я не вважаю, що помінявши одних зверху на інших, знищеться корупція в країні, свавілля міліції і.т.д. Та нічого не зміниться. Бо треба міняти всіх. І всюди. А от ввести Україну в економічний ступор, з допомогою майдану ,так до цього все йде. Ще жодна революція не принесла простим людям користі. І як свідчить історія, країни провалювались на десятиліття.
Але Ви цього не хочете бачити і розуміти. Ті хто зараз на майдані ведуть Україні в хаос. Якщо таким чином міняти владу, то це вже просто переворот. Тут про закон мова вже не йде. Вони так само плюють на думку тих міліонів, які вибрали цих людей до влади і вважають, що "поганий мир краще доброї сварки".
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 08 грудня 2013, 17:09

Зображення
Митингующие меняют стекла в здании КГГА

Двое молодых людей, представившихся "митингующими в сердце" меняют стекла в здании Киевской городской государственной администрации, которые были разбиты в ходе штурма здания.

По его словам, замена стекол проходит совершенно бесплатно, руководство митинга договорилось с администрацией КГГА о проведении этих работ.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 08 грудня 2013, 17:43

Недільний Євромайдан із висоти "йолки"
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення олята » 08 грудня 2013, 22:36

сподіваюся пацифістів і думок на зразок "починати з себе ", "почність з Тернополя" мало. ну поперше я стоятиму до кінця. всі крадуть, але Яник вже занадто наглий і втратив страх, вибачте але таке не було при жодному з президентів. друге, видно таким як sms і Радмила добре живеться раз їх ще не встигла дістати система. третє, повторюся міняють не голів сільських рад, а міняють президентів, а ті добриються, до областей і сіл. .......
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Sms » 08 грудня 2013, 22:57

олята написав:таким як sms і Радмила добре живеться раз їх ще не встигла дістати система.

не переходь на особистості! якщо моя думка не збігається з твоєю це не привід, щось там собі домислювати. ти мене взагалі не знаєш, щоб таке закидати.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей