Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 01:23

хе хе, СБУшники навіть той "дитячий євромайдан" "охороняли :ha: спочатку крутився один - муж його знає (колишній одногрупник), підійшов пагаваріл, той втік. тут навколо інший кружляти почав - його вже я знала :hi: шось не проінформовані вони :hi:
а по школах прокуратура з першого дня, і сбу теж. по універах ще білше - особливо сбу. от така в нас "вільна і незалежана"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 01:36

підбірка статей, які мені сподобалися
Сашко Положинський: Я заліз у політику трохи глибше, ніж хотів би
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

а це погляд російського "майданщика". майдан з середини. не знаю, чи ще в якійсь країні можливо так обєднати, організувати, поділити таку кількість людей, між собою не знайомих, з різними поглядами, з різних куточків країни... там, в тому трикутнику інша держава, і ті, хто там пожив, такими як були не повернуться :)) щиро завідую, що не можу туди потрапити

і досить смішна і життєва стаття про танки
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Sms » 06 грудня 2013, 01:45

Marichka написав:SMS,а тобі легкше стало,що нам таке відео підшукала :new:
Цікаво,думала,що всі розчаруються і тут буде багато по ньому коментарів?!

не розумію твого сарказму... :confused: ми тут обговорюєм ситуацію... і в контексті останніх подій відео актуальне. а т и ще досі не розчарувалась в опозиції? о то розкажи за що так їх любиш :hi:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 01:49

не розумію, до чого тут опозиція. на майдані за неї не стоять (принаймні значна більшість). нікого там не ідеалізують, і нікому повністю не вірять. але без політичної підтримки не можливо досягнути поставлених цілей.
майдан співпрацює з опозицією, а не працює на неї. вони ведуть діалог, а не виконують їхні накази. от один з прикладів вимог майдану
Шановні опозиційні політики!

Ми, учасники Євромайдану, звертаємося до вас. Цей Майдан не такий, як у 2004-му році. Ми подорослішали. Нам не потрібні месії, ми бачимо в політиках лише ефективні інструменти, якими можемо змінити цю країну. Ми дорослі, прагматичні люди. При всій нашій ненависті до Януковича наша мета – не отримати його голову на тарілці, а отримати країну, в якій Януковичі, Азарови і тітушки неможливі. Ми добре усвідомлюємо, що силовий розвиток подій на руку одній стороні – Кремлю. Ми багато в чому незадоволені вашими діями, особливо неконсолідованістю зусиль та відсутністю чіткої програми реформ. Але так само ми усвідомлюємо, що інших опозиційних політиків у нас немає. Ми вийшли на цей Майдан за власним бажанням, тому, що влада перейшла всі межі. Ми повністю підтримуємо ваші вимоги про відставку уряду Азарова та покарання всіх без винятку винних у застосуванні насильства до мирних демонстрантів. Але цього плану замало. Саме тому ми вважаємо за необхідне поставити перед вами наступні завдання, реалістичні, без гучних і красивих слів, виконання яких дозволить вам нарешті стати ефективними інструментами реалізації змін у державі.

Серед найперших до виконання завдань ми бачимо такі:

Звільнення політв’язнів, протиправно утримуваних під вартою після подій на Банковій 1 грудня 2013.
Виведення спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст України і повне припинення насильства щодо мирних демонстрантів.
Домовленості про гарантії незастосування репресій до учасників демонстрацій.

Ми чекаємо, що опозиція не буде входити в жодний переговорний процес, доки не будуть виконані ці три умови. Після їх виконання ми чекаємо, що ви в правовому полі доб’єтеся наступного:

Президент буде позбавлений диктаторських повноважень, завдяки відновленню Конституційної реформи 2004 року.
Буде підписано Угоду про асоціацію з ЄС.
Буде прийнято новий Закон про вибори.
Буде прийнято Закон про люстрацію, перш за все в судах, правоохоронних та силових структурах.

Від вас самих, а не від переговорів із владою, ми як ваші виборці чекаємо лише двох речей:

Консолідації та чіткого представлення команди з визначеними функціями.
Представлення чіткого плану реформ на перший рік вашої діяльності при владі.

У виконанні всіх цих завдань ми зобов’язуємося допомагати вам усіма способами, доступними громадянському суспільству.

тут десь читається "любов" до опозиції?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 01:53

а тут студенти сформували вимоги
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 06 грудня 2013, 01:55

taranjka написав:не розумію, до чого тут опозиція.

а після зверження нинішньої влади (якщо воно відбудеться) чи не опозиція прийде до влади. Чи є нові люди? Чи ви сподіваєтесь на Юлю? Хто буде кермувати країною? До того і відео зкинула, даби не були всі наївні... бо з повідомлення Марічки вона ще досі вірить у опозицію і не на краплю у ній не розчарована.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 02:04

мінятися має не лише влада - але система влади. повернення до парламентсько-президентської республіки (до реформи 2004 р) - це означає забрати одноосібну владу, хто президент вже не так важливо, головне "шоб лицем вдався" :hi:
зміна виборчої системи, мажоритарні списки... вимог багато. зараз вся система побудована так, що влада належить одному клану, суть - змінити не людей, а систему і правила гри. в кінці кінців добитися справедливості і покарання тих, хто вже "відмітився" у цій революції, звільнити тих, хто зараз "за ніщо" може сидіти 8 років.
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 06 грудня 2013, 02:09

Sms написав:бо з повідомлення Марічки вона ще досі вірить у опозицію і не на краплю у ній не розчарована.

з того, що я читаю у ФБ, Євромайдан, з слів десятка друзів які зараз в києві, ті хто там на майдані оцінюють "опозиціонерів" цілком реально, нікого до небес не підносять, їх імен не викрикують. від них лише вимагають, щоб вони робили те, о потрібно - мітингували з ними, звільняли вязнів, спали на майдані....
нам, тим хто до києва далеко, все виглядає інакше - так кажуть ті, хто був в києві. в багатьох вже є розчарування, що нічого не вдасться, але там в києві вони вірять, що все зможуть. і те, що кабмін так легко не дався в відставку більше говорить про те, що наразі домовленостей нема, і що "злити" майдан не вдасться. чим важча боротьба, тим солодша перемога :wink:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 06 грудня 2013, 09:43

О, стільки нових дописів. Люблю Тараньку в цій темі читати :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Milichka » 06 грудня 2013, 09:45

flower написав: Люблю Тараньку в цій темі читати :wink:

і я )))) :rose: :rose: :rose:

Ну, і взагалі ця тема для мене дуууже пізнавальна, телевізор не дивлюсь, по інших сайтах не маю ні часу, ні бажання ходити, а тут прийшла почитала і одну та іншу сторону - уже в курсі подій :yes: і висновки певні самі напрошуються :kiss:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей