Модератор: Natalinda
Vikibee написав:Дівчата, маю вдома підживку для орхідей, але ще жодного разу не використовувала. А орхідеям всім приблизно до року часу, одні цвітуть, інші відцвітають, деякі просто так стоять відцвівші. Може, пора їх підживитихто підкаже, які там правила, маю на увазі чи всі можна підживляти, і ті що цвітуть і т.п?
Тільки дозу трохи зманшую порівняно з тим, що пише на етикетці - щоб часом не переборщити 
ТО напевно тепер чекати поки все відцвіте, а тоді відскубувати, пра?
не бійся, орхідеї стійкі , я на свою розізлилася і поставила одну на балкон , де велися дії по ремонту, за місяць вона себе показала що жити хоче і буде не дивлячись ні на що, тож помила і забрала її до інших вазонів) вже третій рік у мене, правда цвіте лиш раз влітку 
Ysmishka написав:Дуже гарні у вас орхідеї. Я теж виношую мрію мати таку чарівну квітку, але чомусь боюся, що не зможу вибрати здорову і вона в мене загине. Це мене так знайома залякала. Сказала, що треба вміти вибирати здорову квітку. Я вже в котрий раз заходжу до квіткового магазину, дивлюсь на корінці, розглядаю цвітонос і ... Нічого не розумію... Чи купити будь-яку але не саму дешеву (бо сказали,що то вони уцінені).

Повернутись до Дім, сад, город
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей