Спішіть зареєструватися 
чому тільки після 100 повідомлень це недовіра чи як. Хто несхоче робити подарок той і непошле анкету.
А тепер получається що тільки ті хто між собою знайомий тому і сюрпризів небуде. і зараз сидіти і писати будь-які коментарі щоб було 100 це неправильно. Я тут багато ситаю тем але пишу тільки тоді коли маю бажання і маю свою думку а не просто аби написати 
Цеж також моя думка 

Минулі рази були форумчани що не мали жодного повідомлення, чи кілька в СПшних темах. І от що дарувати такому підопічному
Незнаюю як Вам, а мені особисто шкода викидати гроші на річ, яка незнати чи буде комусь потрібна. А от як попалася мені одного року людина, про яку я дякуючи форуму багато чого знала, то мені й не шкода було витратити значно більшу суму, бо я передбачала що людині буде приємно. Тому тут різні думки можуть бути
Mysyk1 написав:Я тут багато ситаю тем але пишу тільки тоді коли маю бажання і маю свою думку а не просто аби написати
небуло б що читати 
Natalinda написав:Mysyk1 flash-ka добре кажеМинулі рази були форумчани що не мали жодного повідомлення, чи кілька в СПшних темах. І от що дарувати такому підопічному
![]()
Цікаво яке враження про мене тутпевно бука і бека
Уявіть що так би всі робилинебуло б що читати

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей