Вклинюся і я у вашу дискусію.В мене складається таке враження, що тепер у нас "Беркут" такий собі "козел відпущення", самі собі надумали, самі вийшли тоді вночі на майдан і перебили людей. Чогось ніхто не думає, що Беркут - то ті самі наші чоловіки, сини чи батьки, які на РОБОТІ, і мусять виконати той наказ, який їм дають.Я не спростовую тих дій, як вони робили так жорстоко, але просто так на мирних і спокійних людей вони би не пішли і ніхто би не віддав їм такого наказу. Тільки один чи два канали показували, що перед тим "мирні" люди кидали в них "яйцями", але там і бити були, гранати, арматура..але про це всі мовчать. Чогось ніякий канал не показує по 100 разів на день того, що вчора робилося біля Адміністрації президента, як трактором ішли на міліцію, як кидали в міліціонерів камінням, плиткою, видертою з бруківки..ні, показують кругом і по телевізорі, і у всіх соц. сітях - як озвірілі міліціонери б"ють таких "мирних" людей. Напевно комусь таки потрібно було тоді вночі спровокувати міліціонерів, щоб моментально розгорівся такий скандал і ми мали те, що маємо..Але це моя особиста думка