Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Ленка » 02 грудня 2013, 01:37

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Громадське ТВ, дивлюсь онлайн новини з перших уст. Висновки кожен робить свої, оскільки кожному по різному наболіло. Скільки людей стільки думок, це щодо суперечок в темі.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Перлинка » 02 грудня 2013, 01:48

олята написав:я не хочу, щоб через 20 років мої діти попали до "Путінських списків"

це шо таке?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2013, 01:58

щоб почитати
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2013, 02:22

Ulkanet написав:Цікаво чи ви б змогли так відстоювати свою думку. Бо коли ти "один проти всіх" - то не так той легко вистояти. :ha:

ну так вона не одна тут. багато хто дякує за її пости - значить підтримує. а те, що не пишуть, то вже інше
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення nadusha » 02 грудня 2013, 09:34

"Свіже" висвітлення подій "добросусідською" державою
Российское ТВ своеобразно комментирует продолжающуюся в Киеве акцию сторонников евроинтеграции – Евромайдан. "Первый канал" уже рассказал о том, что митингующие избивают милицию, при этом даже было сообщено, что при разгоне студенческого Евромайдана погибли несколько десятков человек.

Об этом рассказывалось в эфире программы "Время", сообщает "Украинская правда".

"Беспорядки в центре Киева. Желающие стать европейцами избивают милиционеров, захватывают госучреждения и объявляют всеобщую забастовку. Еврокомиссары з трибун Майдана призывают к неповиновению власти, отказавшейся подписать Соглашение с Евросоюзом", - отмечают тележурналисты канала.

"Власти убеждают собравшихся вести себя в рамках закона, но желающие срочно стать европейцами услышать эти призывы не готовы, как и объяснение, почему Киев не подписал кабальный для Украины договор с Европой", - говорится в сюжете.

"Подобное здесь было и накануне, когда в ночь на субботу в ответ на просьбу милиции разойтись в бойцов спецподразделения полетели камни, бутылки и горящие поленья. В ответ на это бойцы применили силу. В итоге несколько десятков погибших, а затем громкие заявления оппозиции с призывами о досрочных выборах президента и парламента", - отмечается в сюжете.

Ранее "Главред" сообщал, что 1 декабря на улицы Киева вышли от 100 тыс. до 500 тыс. человек с требованием о подписании Соглашения об ассоциации Украины и Евросоюза либо отставки Кабмина и Президента.

Также напомним, что сегодня рано утром митингующие осадили Кабмин. Их главное требование - отставка правительства Николая Азарова.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Lenysa » 02 грудня 2013, 10:33

мені стало ще страшніше
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення sky » 02 грудня 2013, 10:57

А мені жалко курсантів, вони ж чиїсь діти і будуть стояти і потерпати від провокаторів, вони ж зовсім діти від16 до 20 років, а боятись їх нема чого, вони самі бояться
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2013, 11:01

не сійте паніку, і не перевірену інформацію не поширюйте. про війська вже кілька днів говорять, але це все на рівні чуток
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 02 грудня 2013, 11:03

а я не збираюсь поширювати паніку просто кинула ссилку на всім нам чудово відоме видання
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Anjuta » 02 грудня 2013, 11:26

на рахунок курсантів це ніби правдива інфо - вночі в новинах те саме казали :confused:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість