Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 02 грудня 2013, 00:16

олята написав:Радмила, а ваші рідні не гинули за Україну, не сиділи в тюрмах?
щаслива, а мій дідо сидів, його брат загину, чоловіка дідо з бабцею сиділи, щоб я могла сказати я - українка.

А щодо моїх рідних. То моїх рідних вбив Уповець. Зайшов до хати і не дали що захотів і вбив. А ще мій дідо воював за свою землю. Не ховався, а до Берліна дойшов. Звільняв свою землю від ворогів. І прадіди обидва сиділи в тюрмах, один в Тернополі, другий десь в Росії.
І я себе завжди вважала українкою. А зараз мова не йде про україну, а про захоплення влади. При цьому зіграли як завжди на людських бідах. А подивитись хто людей веде за собою. Та такі самі бандюки. Що з одного боку , що з другого, однакові. Людей в котре обдурять.
Але так справді, краще хай обдурять, аби вдома не сидіти. Адреналіну не вистачає.
Востаннє редагувалось Радмила в 02 грудня 2013, 00:17, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 00:16

я намагаюся зрозуміти, чого ви ховаєте в ракушку.....
і брудом не обливала! я сказали ми всі рабив державі цій? тільки ми хочемо це змінити, а вам дрбре і так! свобода слова
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Радмила » 02 грудня 2013, 00:19

Свобода слова не поляга в обливані брудом іншого.
До Вас очевидно не може дійти, що у людей може бути інша думка. І всі ці дії в Києві, я вважаю державним переворотом спрямованим на захоплення влади опозиційними силами. Чого я маю їм допомагати?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 00:21

Радмила написав:
олята написав:Радмила, а ваші рідні не гинули за Україну, не сиділи в тюрмах?
щаслива, а мій дідо сидів, його брат загину, чоловіка дідо з бабцею сиділи, щоб я могла сказати я - українка.

А щодо моїх рідних. То моїх рідних вбив Уповець. Зайшов до хати і не дали що захотів і вбив. А ще мій дідо воював за свою землю. Не ховався, а до Берліна дойшов. Звільняв свою землю від ворогів. І прадіди обидва сиділи в тюрмах, один в Тернополі, другий десь в Росії.
І я себе завжди вважала українкою. А зараз мова не йде про україну, а про захоплення влади. При цьому зіграли як завжди на людських бідах. А подивитись хто людей веде за собою. Та такі самі бандюки. Що з одного боку , що з другого, однакові. Людей в котре обдурять.
Але так справді, краще хай обдурять, аби вдома не сидіти. Адреналіну не вистачає.

так вони не ідеали, але вони не скажуть фас беркуту на дітей, вони не відмовляться від цивілізації заради Сибіру.........а зарз ми стоїмо не за політику, вам це говрять вже тисячний раз, а за право жити в демокрації і свободі, а не під диктатурою.....можливо обдурять, а що краще сидіти чекати.....чого? вам добре жити в цій державі? вас влаштовує усе? вас влаштовує що вчить ваша дитина? бачу вам союз подобався - там не було ні свободи, ні прав. зате була стабільність
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 00:22

Радмила написав:Свобода слова не поляга в обливані брудом іншого.
До Вас очевидно не може дійти, що у людей може бути інша думка. І всі ці дії в Києві, я вважаю державним переворотом спрямованим на захоплення влади опозиційними силами. Чого я маю їм допомагати?

наче вас туди кличуть....
я вже казала...так це державний переворот....
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 00:23

KriStar написав:
олята написав:.вагітна так в тратила дитину, але якого вона там робила..

тут, мені здається вже не питання, якого вона там робила...А питання, чому таке мало статися! Чому діялося таке жорстоке побиття мирних людей? Думаю, ніхто не очікував такого розвитку подій :scare:

цілком згідна.......але всеодно ну немає вагітна стояти на майдані в 4 ранку
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Радмила » 02 грудня 2013, 00:32

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 00:34

цитуєте Азірова....
бачу ви його сторонник....і бачу вам добре як є...ну ок..
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flower » 02 грудня 2013, 00:44

Я прекрасно розумію, що голосувати нема за кого. І не підтримую жодного кандидата. Але я за ЄС і проти того, щоб били мирних демонстрантів. І нашій владі давно пора зрозуміти, що ми їх кормимо і джерелом влади є народ! До людей потрібно прислухатися. Доречі, а де наша влада? Де президент? Всі переховуються тихенько, забезпечивши собі посилену охорону і не приймають ніяких дій. Чому за те побоїще ще нікого не звільнили? Лише вибачились в пресі і все. А простим людям, які ідуть проти конституції, вибаченя не проходить, їх сажають в тюрми. То чому ніхто ще не сидить? Тих тітушок Беркут лише розганяє і бє, чого ж не зловлять і не пов яжуть? Через них же страждають мирні люди, журналісти... Я нікого не підтримую, але і далі так бути не може.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення KriStar » 02 грудня 2013, 00:48

Я за Україну, за демократичну європейську країну, тому вийшла на майдан у своєму місті, відстоювала свої ідеали, щоб показати, що я проти діючої влади, яка створює закони, а потім сама їх порушує. Та мені сумно за нашу рідну неньку Україну, навіть не так за владу, що вона бандитська й так зрозуміло, але й опозиція сьогодні виглядала не в кращому світлі. Чому вони не були з людьми на Банківській з самого початку коли все тільки почалося? Чому вони відповідали на запитання пресси, коли відбувалися сутички? Не знали? Боялися? Чи може були якісь свої інтереси? Де правда... :sad:
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей