Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Dribchuk » 01 грудня 2013, 19:18

Радмила
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Dribchuk » 01 грудня 2013, 19:21

Радмила так само домисли те що це вигідно опозиції, тут не розберешся, вони всеодно спихатимуть один на одних, а страждають прості люди.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:21

А ще таке пишуть
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Тут як в казці чим страшніше тим цікавіше. :bad:

На разі ніяких прямих докозів ні в кого не має. Можемо тільки здогадуватись, хто і для чого. :confused:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:24

Простим людям варто розійтись. Заспокоїтись. І не двати приводу для введення надзвичайного стану. Це нікому не потрібно. Завтра понеділок. Якщо політики свідомі, то більшість переформується, і можна буде змінити владу безкровним шляхом.

Опозиції варто людей вивести з майданів і заспокоїти країну.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Галина » 01 грудня 2013, 19:30

Радмила, ти хочеш сказати що це опозиція вивела вночі беркут і дала наказ розганяти і бити нівчому не винних людей??? Бо з твоїх слів так виходить... Я не підтримую ні владу ні опозицію, але ти так яросно нападаєш на опозицію і захищаєш владу.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sms » 01 грудня 2013, 19:32

Дівчатка, давайте не будемо один одного провокувати. Давайте не будемо займати занадто радикальну позицію. До чого тут на форумі обвинувачення один одного! Я проти насильства. І мені байдуже, хто нацькував беркут на людей, бо в великій політиці вони всі одним миром мазані. Факт лишається фактом. Це більше схоже на громадянську війну! Гра, я не нагнітаю обстановку, але стає страшно! Страшно за своїх дітей, страшно за людей, що там на майдані. В мене поїхали друзі. Мені страшно за них і їх сім'ї. Бо у всіх війнах політиків завжди будуть страждати мирні люди. Тітоньки, не тітоньки напали на адміністрацію президента не знаю, однак на майдані "мирні демонстранти" на чолі з опозиційними лідерами, застосувавши силу, а не толерантний спосіб вирішення конфлікту (диалог) знесли огорожу і захватили майдан... Тому не різню їх на разі на хороших і поганих. Одне знаю точно, я не хочу, щоб мені і моїм дітям було страшно виходити на вулицю й жити!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:39

Я не захищаю владу, я говорю про те, що не все так прямолінійно як зараз говорять. Я не вірю, що влада настільки дурна, що не прорахувала чим може закінчитись така подія.
А опозиція не така біла і пухнаста, як вони себе показують.
Просто на форумі в нас всі одностайно так за опозицію, а я вважаю, що вони нічого доброго для людей теж не зробили.
Якщо почитати форуми інших міст, то таких людей, які думають як я теж багато.
До речі священик в катедрі сьогодні казав, що варто вийти на площу щоб показати свою громадянську позицію, але не варто вірити у слухати все, про що будуть казати політики.

Мені взагалі все це з самого початку не подобалось. Я вважаю, що найкраще що кожний може зробити, це жити по совісті і працювати для України. Я вже про це писала на перших сторінках.
А зараз ми маємо цей кошмар у Києві. І чим все закінчиться невідомо?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення олята » 01 грудня 2013, 19:41

Радмила написав:Простим людям варто розійтись. Заспокоїтись. І не двати приводу для введення надзвичайного стану. Це нікому не потрібно. Завтра понеділок. Якщо політики свідомі, то більшість переформується, і можна буде змінити владу безкровним шляхом.

Опозиції варто людей вивести з майданів і заспокоїти країну.

Боже, яку вас все мило і кольорово..... а ви потім хочете жити рабом у цій державі?
а якщо завтра прийдуть у вашу хату і заберуть чоловіка та дітей, ви і далі мовчатимете і розказуватимете, що пора посинати вчити всіх культури і не сміти під вікнами......чи ви хочете стати частиною Москви і мити унітази їм, бо ви бандерівець...або з станете зрадницею і однією з них....
ні вони знаюьт що роблять, але рано чи пізно диктатура має впасти і через таких як ви "лежачих" вони при владі і думаю що їм зійде.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення taranjka » 01 грудня 2013, 19:51

Радмила написав:Мені взагалі все це з самого початку не подобалось. Я вважаю, що найкраще що кожний може зробити, це жити по совісті і працювати для України. Я вже про це писала на перших сторінках.

надіюсь таких як ти все таки меншість
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 19:53

на мій погляд важливо розмежовувати дії опозиції і провокації влади.
тому що саме провокатори ініціюють сутички. опозиція закливає діяти мирнис шляхом і не лише закликає, але й діє.
вище я давала цитати про те, що опизиція стримує російськомовних провокаторів.

думка формує свідомість. тому саме зараз провладні політтехнологи формують масову свідомість таким чином, щоб залякані люди пішли з майданів, щоб залишилися ні з чим.
тому вони надсилають провокаторів, тому ініціюють сутички і роблять все. щоб забруднити мирні мітинги опозиції і все, щоб мати привідд ввести надзвичайний стан.
поширюючи інфо про начебто негативні вчиник опозиції, ви допомгаєте діючій владі повісити на всю Україну ярмо Росії, прогнутися під тиском Росії.
путінівськи технологи смикають за ниточки - це потрібно припинити.
зробити це можна лише висловивши свою думку і свою позицію.

залякування і нагнітання ні до чого доброго не приведуть, а навпаки розпалюють конфлікти.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість